Düşük yapmayı kolaylastıran şeyler

Kürtaj neden istemiyorsunuz? Kac haftalık ,uzun süre kalırsa zehirler diye biliyorum düşmezse

Kaç haftalıksınız ve gebelik neden sonlandı acaba
Son reglım 11 Mayıs ama onunla uyumlu degıl 2hafta gerıde. Kanama agrıyla gıttuım olanlar oldu hangi bırını anlatayım bılemedım. Özet geçeyim ,yetersız mudahale alttan elle kontrol etmeler dewmlı vajınal ultrason dewmlı 😭😭 sımdı de dusmesı gerekıo nedenını soruyorum Allah'ın takdiri dıyorlar

Vücut zaten onu dışarrı atmaya çalışır diye biliyorum. Kanama varmış zaten düşük olur sanki

Vücut zaten onu dışarrı atmaya çalışır diye biliyorum. Kanama varmış zaten düşük olur sanki
Maalesef atmıyor. 7 tane seftalı buyuklugunde pıhtı dustu. Ben dusurdum sandım ama hala agrım var dıye kontrole gittim duruyordu. Vajinaya cok yakın dedi sabaha dusurursun dedı ama bı sonrakı gun sabah oldu halen dusmedı.

Son reglım 11 Mayıs ama onunla uyumlu degıl 2hafta gerıde. Kanama agrıyla gıttuım olanlar oldu hangi bırını anlatayım bılemedım. Özet geçeyim ,yetersız mudahale alttan elle kontrol etmeler dewmlı vajınal ultrason dewmlı 😭😭 sımdı de dusmesı gerekıo nedenını soruyorum Allah'ın takdiri dıyorlar
Bilmiyorum neden bir çok kişi bu durumu yaşadı benimde aynı sizin gibiydi vücud kendiliğinden attı ama çok zordu bence kürtaj en iyisi çok geçmiş olsun 🥺

Bilmiyorum neden bir çok kişi bu durumu yaşadı benimde aynı sizin gibiydi vücud kendiliğinden attı ama çok zordu bence kürtaj en iyisi çok geçmiş olsun 🥺
Bn daha once kimyasal gecirdim ama bunda kesınlıkle doktor ıhmalı oldugunu dusunuyorum ve hastaneyı zaten sıkayet ettık. Kürtaj konusundada malesef gelısmemısler diye güvenemiyorum. Daha dusugu önleyemedi ılac vermedi kurtaj yapsınlar. Atatürk bosuna dememıs beni Türk hekımlerıne emanet edın dıye😭😭 keske Turkiyede olsaydım cok korkuyorum. O kadar kan kaybettım rengım sapsarı oldu goz altım mosmor. Kan takılsın ıstıyorum takmıyorlar. Daha damar yolu acamıyorlar sıkıştım kaldım bu lanet ulkede.sanki cenazem gidecek turkiyeye ben artık oyle hissdiyorum. Cok yoruldum yıprandım bu surecte gerçektn

Bn daha once kimyasal gecirdim ama bunda kesınlıkle doktor ıhmalı oldugunu dusunuyorum ve hastaneyı zaten sıkayet ettık. Kürtaj konusundada malesef gelısmemısler diye güvenemiyorum. Daha dusugu önleyemedi ılac vermedi kurtaj yapsınlar. Atatürk bosuna dememıs beni Türk hekımlerıne emanet edın dıye😭😭 keske Turkiyede olsaydım cok korkuyorum. O kadar kan kaybettım rengım sapsarı oldu goz altım mosmor. Kan takılsın ıstıyorum takmıyorlar. Daha damar yolu acamıyorlar sıkıştım kaldım bu lanet ulkede.sanki cenazem gidecek turkiyeye ben artık oyle hissdiyorum. Cok yoruldum yıprandım bu surecte gerçektn
Hangi ulkedesiniz çok merak ettin

Ben almanyadayım sanırım Türkiye’de ilaç falan veriyorlar ama burda gebeliğin ilk haftalarında müdahale etmiyorlar malesef

baya zaman gecmiş kürtaj olsaniz daha iyi sonra ciddi sorunlar yaşaya bilirsiniz

Zehirlene bilirsiz mazallah rahminiz zararda göre bilir🙄herşeyde gelişmiş ülke bu konu da neden böyle sorumsuzca davraniyor anlayamiyorum

Bebek kaybi doktor hatası değildir, söyle ki bize düşük tehlikesinde, kanama da progestan veriyorlar. Bunun engel olmadığı ispatlanmış, doktorlarda diyor, düşecek bebeği bişey kurtaramiyor. Çarşambaya kadar düşmesi lazım yazdınız. Çarşamba ya kadar olmazsa ne olacak

Ben almanyadayım sanırım Türkiye’de ilaç falan veriyorlar ama burda gebeliğin ilk haftalarında müdahale etmiyorlar malesef
Burda da oyle kalp atışı gormedıler dıye ılac vermedıler ( agrı kesıcı dahıl) gelen gıden ultrason bakmıyor rahım acıklıgı ıcıın elini sokuyor burda zten sonrasında kanamam hıc durmadı rengım attı artık

Zehirlene bilirsiz mazallah rahminiz zararda göre bilir🙄herşeyde gelişmiş ülke bu konu da neden böyle sorumsuzca davraniyor anlayamiyorum
Suudi Arabistandayım ben 5 saat once aynı hastaneye kanama ve sgrıyla gıdıyorum. Hersey hsrıka diyor. Ewe yetısır yetısmez Sanko doguma gırecem gıbı bı sancı basılıyor aynı doktora gidip hersey harıka dedn diyorum bu ne sımdı. Dedıgı tek sey Allah'ın takdırı.. ulan tamam da sancım var dedım geldınız norml bebek buyuyor dıye rahım buyuyor dedin. Yatısımı versen . Dıyı yapabılecegım bısı yok gel sımdo alttan bakıyım ıcerde parca kalmıs mı ( ellerıyle bakacak ultrasonda degol)

Bebek kaybi doktor hatası değildir, söyle ki bize düşük tehlikesinde, kanama da progestan veriyorlar. Bunun engel olmadığı ispatlanmış, doktorlarda diyor, düşecek bebeği bişey kurtaramiyor. Çarşambaya kadar düşmesi lazım yazdınız. Çarşamba ya kadar olmazsa ne olacak
Canım az mıktar kanama agrıyla gıttım. İlk hastane ultrason baktı kese var bebek yok dıye sandı dusmus elını soktu rahım acılmamıs dıyor. Kanama bakalım nerden gelıo Dıo. Bı aletle vajınal gırısını actı sonrasında peceteyle bakıyor (daha oncede dusuk yaptım ama turkıyedekı doktor sadece üstten bakarak rahimde kanama alanı olup olmadığını gordu)
Sonrasında ılsc vermeden yolladılar ama ben aynı gun aksam baksa hastaneye gıttım. Ve üstten bakıldı kese var halen ama bebek yok alttan baktı duruyor bebek var bos gebelık degil kı ultrasona gore 6+2 ıdı zten kalo ayısı olmaması cok norml. Kontrolden cıktım doktor baktı değerlendirdı hersey harıka dedı. Kanama ve agrım var dedim Dr dedi kanama gıt gıde duracak parkı agrı dedim o da rahmın buyuyor dıye dedı. 1 hafta sonra gel dedı . Pekı ılac vermıcek mısın dedım artık dusuk onleyıcı verdı bırde sgrı kesıcı. Kocam Dr ıle konusuyor ama ben sancidan kıvranıyorm cunku vajinal ultrasondan sonra bısıler oluyor karnıma. Tam cıkıcam hastaneden doktordan kan tahlılı ıstedım hcg bakmak ıcın. ( İlk kontrolumde de ben ıstedım yıne burdakiler bılmıyor cunku. Kanama basladi mı dussun ıstıyorlsr cunku saglıksız olduğunu dusunuyorlr) neyse kanı verdım geldim ewe ama agrıdan duramadım saat gece 4 ( 4saat agrı cektım) ben aynı doktora gıttım. Gordu tanıdı. Ilacı ıctım sonrasında daha beter oldum dedım. Ultrasona yolladı. Üstten baktı kesede bebek gorunmuyor ya alttan bakmak ıstedı ama ben dedim yanı vardı bebek dusmedi bebek bezi de takmısım yok yanı . Dedıgı sey olsun bakmazsak bısı yapamam. Ok dedım alttan baktı halen var . Ama o ultrasonu cevıren kadın ( arapca bılmıuorum esımıde almadılar. ) aletı bı donduruyor ıcerde sanlı omrumden omur gıdıyordu ahhh yeter dıye bağırıp alıyorum ona ragmen devam etti. Sonrasında wc gıttım doktorun odasına giderken kocaman bır oarca dusurdum. Doktora dedım dusmus diyor.emım degolm ama diyorum elımle bakıyım parca kalmıs mı diyor. Ultrasonda gorunur diyorum ılla elıyle yapıcak. Artık sınırlendık cıktık ordan ( sabah 8 dı ) hayır saatlerdır ordayım sözde agrı kesıcı taktı ama yemin ederim gram fayda etmedı. ewe gelirken de demez mı gıtmeyın sımdı baska Dr arkadas baktı rahımde beyaz bı kese daha olabilir ıcı bos 🤦🤦 baktık boyle dedık sen ne saçmalıyorsun. Oyle bısı olsa bile bız buraya aksam geldik hersey guzel tekil gebelık yazdınız kagıda sımdı boyle mı soyluyorsun. Direkt cıktık yanından ewe geldim sancıya dewam tabi. ( Hastanenınnntek derdı paraydu. Dusunun daha sadece 5 saat ıcınde bır dahs gıttık ve kayıt parası 300 sar ıstedıler yıne. 12 saat ıcınde ağrılarım dınmemesıne ragmen ysptıkları sacma sapan seylere toplamda 17bın 400 TL odeyıp cıktık. Hayır agrımı dındırseydı yıne okeydım ama seyımı o kadar kurcaladılsr kı son vajinaldan sonra 7 tane koca pıhtı attım seftalı buyuklugunde.. dusmustur dıye umut edıp kontrol amaclı baska hastaneye gıttım hu sefer. O da dırekt elıyle nakıyor rahım acılmıs mı. Amk sankı dogum yapacam gıt yolla ultrasona benı elinle ne bakıon. ( Hayır ondan hcg bakar dusmus mu yukselıyor mu belki kucuk daha o yuzden boyle oluyor. Kesınlıkle kan bakmıyorlar, betım benzım atmıs diyorum kan takılsın kansızlık var bende hıc oralı olmadılar. Bu arada bebekte kesede duruyordu ama kanala gırmıs dedı. Kesyle oynadı elını soktu demır cubuk soktu. Ama halen dusmedi

X