Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıksınız ve gebelik neden sonlandı acaba5.güne girdim. Kürtaj istemiyorum her yolu denedim düsmedi. Öneri verın nolur
Çarşambaya kadr dusmelı. Son adet tarihim 11 Mayıs ama son adet tarihimden gerıde 2 hafta.Kürtaj neden istemiyorsunuz? Kac haftalık ,uzun süre kalırsa zehirler diye biliyorum düşmezse
Son reglım 11 Mayıs ama onunla uyumlu degıl 2hafta gerıde. Kanama agrıyla gıttuım olanlar oldu hangi bırını anlatayım bılemedım. Özet geçeyim ,yetersız mudahale alttan elle kontrol etmeler dewmlı vajınal ultrason dewmlı sımdı de dusmesı gerekıo nedenını soruyorum Allah'ın takdiri dıyorlarKaç haftalıksınız ve gebelik neden sonlandı acaba
Maalesef atmıyor. 7 tane seftalı buyuklugunde pıhtı dustu. Ben dusurdum sandım ama hala agrım var dıye kontrole gittim duruyordu. Vajinaya cok yakın dedi sabaha dusurursun dedı ama bı sonrakı gun sabah oldu halen dusmedı.Vücut zaten onu dışarrı atmaya çalışır diye biliyorum. Kanama varmış zaten düşük olur sanki
Bilmiyorum neden bir çok kişi bu durumu yaşadı benimde aynı sizin gibiydi vücud kendiliğinden attı ama çok zordu bence kürtaj en iyisi çok geçmiş olsunSon reglım 11 Mayıs ama onunla uyumlu degıl 2hafta gerıde. Kanama agrıyla gıttuım olanlar oldu hangi bırını anlatayım bılemedım. Özet geçeyim ,yetersız mudahale alttan elle kontrol etmeler dewmlı vajınal ultrason dewmlı sımdı de dusmesı gerekıo nedenını soruyorum Allah'ın takdiri dıyorlar
Bn daha once kimyasal gecirdim ama bunda kesınlıkle doktor ıhmalı oldugunu dusunuyorum ve hastaneyı zaten sıkayet ettık. Kürtaj konusundada malesef gelısmemısler diye güvenemiyorum. Daha dusugu önleyemedi ılac vermedi kurtaj yapsınlar. Atatürk bosuna dememıs beni Türk hekımlerıne emanet edın dıye keske Turkiyede olsaydım cok korkuyorum. O kadar kan kaybettım rengım sapsarı oldu goz altım mosmor. Kan takılsın ıstıyorum takmıyorlar. Daha damar yolu acamıyorlar sıkıştım kaldım bu lanet ulkede.sanki cenazem gidecek turkiyeye ben artık oyle hissdiyorum. Cok yoruldum yıprandım bu surecte gerçektnBilmiyorum neden bir çok kişi bu durumu yaşadı benimde aynı sizin gibiydi vücud kendiliğinden attı ama çok zordu bence kürtaj en iyisi çok geçmiş olsun
Hangi ulkedesiniz çok merak ettinBn daha once kimyasal gecirdim ama bunda kesınlıkle doktor ıhmalı oldugunu dusunuyorum ve hastaneyı zaten sıkayet ettık. Kürtaj konusundada malesef gelısmemısler diye güvenemiyorum. Daha dusugu önleyemedi ılac vermedi kurtaj yapsınlar. Atatürk bosuna dememıs beni Türk hekımlerıne emanet edın dıye keske Turkiyede olsaydım cok korkuyorum. O kadar kan kaybettım rengım sapsarı oldu goz altım mosmor. Kan takılsın ıstıyorum takmıyorlar. Daha damar yolu acamıyorlar sıkıştım kaldım bu lanet ulkede.sanki cenazem gidecek turkiyeye ben artık oyle hissdiyorum. Cok yoruldum yıprandım bu surecte gerçektn
Ben almanyadayım sanırım Türkiye’de ilaç falan veriyorlar ama burda gebeliğin ilk haftalarında müdahale etmiyorlar malesefBn daha once kimyasal gecirdim ama bunda kesınlıkle doktor ıhmalı oldugunu dusunuyorum ve hastaneyı zaten sıkayet ettık. Kürtaj konusundada malesef gelısmemısler diye güvenemiyorum. Daha dusugu önleyemedi ılac vermedi kurtaj yapsınlar. Atatürk bosuna dememıs beni Türk hekımlerıne emanet edın dıye keske Turkiyede olsaydım cok korkuyorum. O kadar kan kaybettım rengım sapsarı oldu goz altım mosmor. Kan takılsın ıstıyorum takmıyorlar. Daha damar yolu acamıyorlar sıkıştım kaldım bu lanet ulkede.sanki cenazem gidecek turkiyeye ben artık oyle hissdiyorum. Cok yoruldum yıprandım bu surecte gerçektn
baya zaman gecmiş kürtaj olsaniz daha iyi sonra ciddi sorunlar yaşaya bilirsinizSon reglım 11 Mayıs ama onunla uyumlu degıl 2hafta gerıde. Kanama agrıyla gıttuım olanlar oldu hangi bırını anlatayım bılemedım. Özet geçeyim ,yetersız mudahale alttan elle kontrol etmeler dewmlı vajınal ultrason dewmlı sımdı de dusmesı gerekıo nedenını soruyorum Allah'ın takdiri dıyorlar
Zehirlene bilirsiz mazallah rahminiz zararda göre bilirherşeyde gelişmiş ülke bu konu da neden böyle sorumsuzca davraniyor anlayamiyorumBn daha once kimyasal gecirdim ama bunda kesınlıkle doktor ıhmalı oldugunu dusunuyorum ve hastaneyı zaten sıkayet ettık. Kürtaj konusundada malesef gelısmemısler diye güvenemiyorum. Daha dusugu önleyemedi ılac vermedi kurtaj yapsınlar. Atatürk bosuna dememıs beni Türk hekımlerıne emanet edın dıye keske Turkiyede olsaydım cok korkuyorum. O kadar kan kaybettım rengım sapsarı oldu goz altım mosmor. Kan takılsın ıstıyorum takmıyorlar. Daha damar yolu acamıyorlar sıkıştım kaldım bu lanet ulkede.sanki cenazem gidecek turkiyeye ben artık oyle hissdiyorum. Cok yoruldum yıprandım bu surecte gerçektn
Sağlık konusunda insanı öldürmeye yemin etmişler hepsi aynıZehirlene bilirsiz mazallah rahminiz zararda göre bilirherşeyde gelişmiş ülke bu konu da neden böyle sorumsuzca davraniyor anlayamiyorum
Suudi ArabistanHangi ulkedesiniz çok merak ettin
Burda da oyle kalp atışı gormedıler dıye ılac vermedıler ( agrı kesıcı dahıl) gelen gıden ultrason bakmıyor rahım acıklıgı ıcıın elini sokuyor burda zten sonrasında kanamam hıc durmadı rengım attı artıkBen almanyadayım sanırım Türkiye’de ilaç falan veriyorlar ama burda gebeliğin ilk haftalarında müdahale etmiyorlar malesef
Suudi Arabistandayım ben 5 saat once aynı hastaneye kanama ve sgrıyla gıdıyorum. Hersey hsrıka diyor. Ewe yetısır yetısmez Sanko doguma gırecem gıbı bı sancı basılıyor aynı doktora gidip hersey harıka dedn diyorum bu ne sımdı. Dedıgı tek sey Allah'ın takdırı.. ulan tamam da sancım var dedım geldınız norml bebek buyuyor dıye rahım buyuyor dedin. Yatısımı versen . Dıyı yapabılecegım bısı yok gel sımdo alttan bakıyım ıcerde parca kalmıs mı ( ellerıyle bakacak ultrasonda degol)Zehirlene bilirsiz mazallah rahminiz zararda göre bilirherşeyde gelişmiş ülke bu konu da neden böyle sorumsuzca davraniyor anlayamiyorum
Canım az mıktar kanama agrıyla gıttım. İlk hastane ultrason baktı kese var bebek yok dıye sandı dusmus elını soktu rahım acılmamıs dıyor. Kanama bakalım nerden gelıo Dıo. Bı aletle vajınal gırısını actı sonrasında peceteyle bakıyor (daha oncede dusuk yaptım ama turkıyedekı doktor sadece üstten bakarak rahimde kanama alanı olup olmadığını gordu)Bebek kaybi doktor hatası değildir, söyle ki bize düşük tehlikesinde, kanama da progestan veriyorlar. Bunun engel olmadığı ispatlanmış, doktorlarda diyor, düşecek bebeği bişey kurtaramiyor. Çarşambaya kadar düşmesi lazım yazdınız. Çarşamba ya kadar olmazsa ne olacak