- 4 Ağustos 2021
- 14
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi Nazancanim
Doktorunuzun soyledigi bekleme süresini gecirdiniz mi? Sık iliskiye girin daha 21 yasindasiniz kür macun islerine girmeyin. Hamile kalabiliyorsunuz demek ki. Denemeye devam edin.6 ay önce düşük yaptım artık gebe olmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
Ya doktorum istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi ama hiç bir türde olmuyor bide dün cinsel ilişkiden sonra sol kasık ve alt karın bölgemde kasılmalar var ağrılarım var kabızlık oldu birde sağ göğüsün agriyor akıntım var başımda dönüyor gebemiyim diye suphede ediyorum suanDoktorunuzun soyledigi bekleme süresini gecirdiniz mi? Sık iliskiye girin daha 21 yasindasiniz kür macun islerine girmeyin. Hamile kalabiliyorsunuz demek ki. Denemeye devam edin.
mutlaka gebe kalmadan bır muayeden geçin enfenksiyon olabılır.. tekrar kese ıncelmesı veyaa düşük yaşayabılısınız.. bende 18+4 bebegımı kaybettım enfenksıyon varmıs keseyı ınceltmıs doktora sıkayetımı soyledıgım halde normal bunlar dedı . ama malesef özensızlıgınden bebegımı kaybettım.. başka bır doktora muayene oldum. dusukten 3-4 gun sonra 3-4 ay sonra yenıden denemeye baslaya bılırsınız ama mutlaka dusundugunuz zaman tekrar muayeneye gelın enfenksıyon varmı bakalım dedıler yanı doktor kontroolunde hamıle kalmak bence daha mantıklı .... sigara kullanıyorsanız acıl bırakın... kecı boynuzu özü gunde 1 kaşık onu tuketın esınızde aynı ınsallah tekrar hamıle kalır ve bebeklerımızı kucagııza alırız. yuce rabbım sınamasın bırda hayırlısını versınYa doktorum istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi ama hiç bir türde olmuyor bide dün cinsel ilişkiden sonra sol kasık ve alt karın bölgemde kasılmalar var ağrılarım var kabızlık oldu birde sağ göğüsün agriyor akıntım var başımda dönüyor gebemiyim diye suphede ediyorum suan
Çok tessekur ediyorum bu ay kontrol olucak yine inşallah dediginizi değerlendirilen inşallah bı an önce olsun artık çok istiyorum ben 4 haftalık bebeğini düşürdüm ama çok sknti stresten dolayı kaybettimmutlaka gebe kalmadan bır muayeden geçin enfenksiyon olabılır.. tekrar kese ıncelmesı veyaa düşük yaşayabılısınız.. bende 18+4 bebegımı kaybettım enfenksıyon varmıs keseyı ınceltmıs doktora sıkayetımı soyledıgım halde normal bunlar dedı . ama malesef özensızlıgınden bebegımı kaybettım.. başka bır doktora muayene oldum. dusukten 3-4 gun sonra 3-4 ay sonra yenıden denemeye baslaya bılırsınız ama mutlaka dusundugunuz zaman tekrar muayeneye gelın enfenksıyon varmı bakalım dedıler yanı doktor kontroolunde hamıle kalmak bence daha mantıklı .... sigara kullanıyorsanız acıl bırakın... kecı boynuzu özü gunde 1 kaşık onu tuketın esınızde aynı ınsallah tekrar hamıle kalır ve bebeklerımızı kucagııza alırız. yuce rabbım sınamasın bırda hayırlısını versın
eğer çok ıstıosanız gercekten sadece bebeğinizi düşünün diğer tum sıkıntıların canı cehenneme deyin yoksa 9 ay geçmez ve bebekte kotu etkılenır .... gercekten yada butun problemlerınızı sıkıntılarınızı çözün öyle cocuk dusunun cunku bende bunu daha yenı anladım bbegımden kıymetlı hıc bırsey olamaz ... üzülme ve 2. raunda hazır ol olur mu ? bende öyle yapıcam çünkü inşallah bebeklerımızı kucagımıza alıcaz ...Çok tessekur ediyorum bu ay kontrol olucak yine inşallah dediginizi değerlendirilen inşallah bı an önce olsun artık çok istiyorum ben 4 haftalık bebeğini düşürdüm ama çok sknti stresten dolayı kaybettim
İnşallah bır an önce bütün sıkıntılarını atlattım sende inşallah bir an önce dünya tatlısı bir bebise kavusursn aminneğer çok ıstıosanız gercekten sadece bebeğinizi düşünün diğer tum sıkıntıların canı cehenneme deyin yoksa 9 ay geçmez ve bebekte kotu etkılenır .... gercekten yada butun problemlerınızı sıkıntılarınızı çözün öyle cocuk dusunun cunku bende bunu daha yenı anladım bbegımden kıymetlı hıc bırsey olamaz ... üzülme ve 2. raunda hazır ol olur mu ? bende öyle yapıcam çünkü inşallah bebeklerımızı kucagımıza alıcaz ...
6 ay cok kisa bir zaman. Hicbir turde olmuyor demek icin cok erken. Bir kere olmuş yine olur. Demek ki bir sorun yok. Hamileligi en cok kolaylastiran sey kafanin bos olmasi. Bu kadar stres yaparsaniz zorlasir. Oluruna birakin. Daha yasiniz cok genc. Olur mutlaka yine. Şüpheniz varsa geciktikten sonra test yapabilirsiniz.Ya doktorum istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi ama hiç bir türde olmuyor bide dün cinsel ilişkiden sonra sol kasık ve alt karın bölgemde kasılmalar var ağrılarım var kabızlık oldu birde sağ göğüsün agriyor akıntım var başımda dönüyor gebemiyim diye suphede ediyorum suan
Tessekur ederim bilgi için çok sağolun6 ay cok kisa bir zaman. Hicbir turde olmuyor demek icin cok erken. Bir kere olmuş yine olur. Demek ki bir sorun yok. Hamileligi en cok kolaylastiran sey kafanin bos olmasi. Bu kadar stres yaparsaniz zorlasir. Oluruna birakin. Daha yasiniz cok genc. Olur mutlaka yine. Şüpheniz varsa geciktikten sonra test yapabilirsiniz.
aynı şeyi yaşamısız birebir.neyseki suan hamıssınızmutlaka gebe kalmadan bır muayeden geçin enfenksiyon olabılır.. tekrar kese ıncelmesı veyaa düşük yaşayabılısınız.. bende 18+4 bebegımı kaybettım enfenksıyon varmıs keseyı ınceltmıs doktora sıkayetımı soyledıgım halde normal bunlar dedı . ama malesef özensızlıgınden bebegımı kaybettım.. başka bır doktora muayene oldum. dusukten 3-4 gun sonra 3-4 ay sonra yenıden denemeye baslaya bılırsınız ama mutlaka dusundugunuz zaman tekrar muayeneye gelın enfenksıyon varmı bakalım dedıler yanı doktor kontroolunde hamıle kalmak bence daha mantıklı .... sigara kullanıyorsanız acıl bırakın... kecı boynuzu özü gunde 1 kaşık onu tuketın esınızde aynı ınsallah tekrar hamıle kalır ve bebeklerımızı kucagııza alırız. yuce rabbım sınamasın bırda hayırlısını versın