• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapmak

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Hanımlar herkese merhaba.Diger konuda yazmıştım geçen hafta doktora gittim ve doktor yumurtalıkların tembel ve rahim ağzında iltihap var dedi ilaç verdi bı iki güne geçer dedi ancak bugun hala sürüyor bu durum ve bazen ciddi şekilde ağrım oluyodu.Bugun doktorumu aradım.Önce bı hormon ilacı yazalım dedi sonra da düşük olabilir dedi.Ben de geçen hafta vajinal ultrason yapıldı belli olmaz mıydı dedim bazen belli olmuyor dedi.Hanimlar benden kan testi istedi yarın tekrar hastaneye gideceğim.Acikcssi benim öyle gebelik şüphem vs yoktu ama işte hemşire yok gebelik tam bitmediyse kürtaj yapılacak vs dedi ben o kadar korktum ki bu ay iki sefer regl oldum başına böyle bişey gelen var mı? Okuyan herkese teşekkür ederim.İnsallah korktuğum gibi olmaz hiç bisey

Gebelikte yumurta tembelliği ne alaka?
Başka doktora git bence yarın.
Gebelik var demedi.İlk gittiğimde iltihap için ilaç verdi.Ama kanama bı turlu durmadı.Benim bu ay için gebelikten vs bı şüphem yok aslında çünkü dediğim gibi iki kere regl oldum bı ayda.Hani ben böyle biraz açık olacak ama parça gibi bişey gördüm bı önceki gün ve bunu kan pıhtısı falan sandım doktor bugün öyle deyince bu olay aklıma geldi ama hala bı anlam veremedim vajinal ultrasonda nasıl görülmez

Gebelik var demedi.İlk gittiğimde iltihap için ilaç verdi.Ama kanama bı turlu durmadı.Benim bu ay için gebelikten vs bı şüphem yok aslında çünkü dediğim gibi iki kere regl oldum bı ayda.Hani ben böyle biraz açık olacak ama parça gibi bişey gördüm bı önceki gün ve bunu kan pıhtısı falan sandım doktor bugün öyle deyince bu olay aklıma geldi ama hala bı anlam veremedim vajinal ultrasonda nasıl görülmez
Olsun yine de başka doktora git bence.

Kan testi derken kanda gebelik testi mı istedi ? Beta hcg testi yani.Testine bakmadan düşük olabilir demesi ilginç resmen gebe olduğunuzdan suphelenmis.fakat gebelik ne alaka siz zaten başka sebepten ilaç kullanıyorsunuz çok geçmiş olsun inşallah düşük değildir.Hemen bir pıhtı war deyince kürtaj sözü gecmeside sacmalik.yani paragöz gibi.bi beklesinler neymiş durum anlasilmadiki.baska doktora muhakkak görünün ama kanda gebelik testi yaptırmakta fayda war

Kan testi derken kanda gebelik testi mı istedi ? Beta hcg testi yani.Testine bakmadan düşük olabilir demesi ilginç resmen gebe olduğunuzdan suphelenmis.fakat gebelik ne alaka siz zaten başka sebepten ilaç kullanıyorsunuz çok geçmiş olsun inşallah düşük değildir.Hemen bir pıhtı war deyince kürtaj sözü gecmeside sacmalik.yani paragöz gibi.bi beklesinler neymiş durum anlasilmadiki.baska doktora muhakkak görünün ama kanda gebelik testi yaptırmakta fayda war
İşin Garibi de şu ben doktora pıhtı vs demedim.Test istedi benden.Benim aklımı kurcalayan coksey var madem bu kadar ciddi bişey hemen hastaneye çağır ay bilemiyorum ya çok korktum ben bu gebelik düşük vs olayından.Hamilelik şüphesi bile taşımıyodum

Ben gece hafta gittiğimde adet düzensizliği yaşıyorum dedim ve benim adet düzensizliğim de beş senelik bi olay nerdeyse.Test vs istemedi yani.Hastanin bu kadar korkutulmasina da karsiyim açıkçası.Onemli bı durumdur belki gel bı muayene edelim hem sen de rahatla vs deseydi ben de rahat edecektim şimdi bu stresle sabahı uykusuz beklerim yani

İşin Garibi de şu ben doktora pıhtı vs demedim.Test istedi benden.Benim aklımı kurcalayan coksey var madem bu kadar ciddi bişey hemen hastaneye çağır ay bilemiyorum ya çok korktum ben bu gebelik düşük vs olayından.Hamilelik şüphesi bile taşımıyodum
Size tavsiyem her halükarda kanda gebelik testi yaptirin..Korkmayın hicbisey olmaz.iki kere düşük yapmış biri olarak söylüyorum.bana hamilesiniz gibi gelmedi birde pıhtı gelse bile illa bebek düşecek die bı kaide yok.Ama atiyorum çok yeni bir gebelikse en azından yaşadığınız şeyin ne olduğunu anlamış oluruz.Gebelik değil ama rahatsızlığınizla alakalı bir durumdur belki. Geçer ins canınızı skmayin.

Size tavsiyem her halükarda kanda gebelik testi yaptirin..Korkmayın hicbisey olmaz.iki kere düşük yapmış biri olarak söylüyorum.bana hamilesiniz gibi gelmedi birde pıhtı gelse bile illa bebek düşecek die bı kaide yok.Ama atiyorum çok yeni bir gebelikse en azından yaşadığınız şeyin ne olduğunu anlamış oluruz.Gebelik değil ama rahatsızlığınizla alakalı bir durumdur belki. Geçer ins canınızı skmayin.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için yarın yaptıracağım test.Benim de gebelik gibi bı düşüncem yok.Cunku zaten çok kan kaybettim ve böyle bir gebelik olmayacağını biliyorum

Çok teşekkür ederim desteğiniz için yarın yaptıracağım test.Benim de gebelik gibi bı düşüncem yok.Cunku zaten çok kan kaybettim ve böyle bir gebelik olmayacağını biliyorum
Canım yalnız benimde kafama şu takıldı eğer gebelik wardiysa yani beş haftalık çok yeni bir gebelik diyelim.doktor bunu fark etmedi ilaç werdi sende kullandin.O kullanılan ilaç yeni gebeliğin düşmesine sebep olabilir.ins öyle bir durum yoktur.Yarın muhakkak bildir durumu merak ettim.

Canım yalnız benimde kafama şu takıldı eğer gebelik wardiysa yani beş haftalık çok yeni bir gebelik diyelim.doktor bunu fark etmedi ilaç werdi sende kullandin.O kullanılan ilaç yeni gebeliğin düşmesine sebep olabilir.ins öyle bir durum yoktur.Yarın muhakkak bildir durumu merak ettim.
Bugün bı ebeyle görüştüm o da öyle söyledi inşallah bişey çıkmaz kürtaj vs dedi o ebe de ben bı gerginim ki sanki son günümu yaşıyorum

Benimde ikinci gebeliğim 6 haftalıkken ne karından nede vaginal ultrasonda görülmedi . Kese bile yoktu. Gebelik Yok dediler iki hafta sonrası kalp atışını gördük. Doktorun dediği gibi bazen kese bile görülemiyor. Bu son gebelikte hiç görülmedi 6 haftanın sonuydu . Dış gebesin belki dediler ama şuan 3. Ayımı bitirdim.
Sebepsiz kanama yada sebepsiz gecikmelerde gebelik testi isteniyor kontrol amaçlı.
Yaptırdınız mı testi?

Bugün bı ebeyle görüştüm o da öyle söyledi inşallah bişey çıkmaz kürtaj vs dedi o ebe de ben bı gerginim ki sanki son günümu yaşıyorum
Bende merak ettim powerful gebelik testinde değerin ne çıktı?? Yaptırabildinmi? Geçmiş olsun

Canım kanamada pıhtı gibi bir şey gördüm diyorsun ben eylül ayında düşük yaptım Rabbim kimseye tattırmasın o acıyınca duyguyu kürtajsız oldu hastaneye gittim ağrıyla doktor anlamadı hamile olduğumu dalga geçti adet oldun diye ama adet sancısı değildi. Kan testi yaptı ve hamile olduğumu o zaman anladı. Eve gönderdi hiçbir müdahale yapmadan eve geldiğimde tuvalete girdim pedde resmen minik kanla dolu içi kese vardı ve bir avuç pelte kanın içindeydi (çok açık yazdım kusura bakmayın :( )

Bende merak ettim powerful gebelik testinde değerin ne çıktı?? Yaptırabildinmi? Geçmiş olsun
Yaptırdım canım gebelik yok tahmin ettiğim gibi düzenleyici verdi 3 ay kullanacagim.Sagolun merak ettiğiniz için :)

Canım kanamada pıhtı gibi bir şey gördüm diyorsun ben eylül ayında düşük yaptım Rabbim kimseye tattırmasın o acıyınca duyguyu kürtajsız oldu hastaneye gittim ağrıyla doktor anlamadı hamile olduğumu dalga geçti adet oldun diye ama adet sancısı değildi. Kan testi yaptı ve hamile olduğumu o zaman anladı. Eve gönderdi hiçbir müdahale yapmadan eve geldiğimde tuvalete girdim pedde resmen minik kanla dolu içi kese vardı ve bir avuç pelte kanın içindeydi (çok açık yazdım kusura bakmayın :KK43: )
Yok önemli değil vakit ayırıp yazmışsıniz teşekkür ederim ama gebelik vs çıkmadı tahmin ettiğim gibi ilac verdi üç ay kullanacağim

İyi ya senin adına sewindim gebelik olsaydı ilaca bağlı düşmesinden dolayı çok uzulurdum.bebek istiyormusun peki?
Şu an için degil.Bir veya bı buçuk sonra istiyorum ama işte tembellik o zaman da sorun çıkaracak doktor zaten en fazla bi veya bir buçuk yıl ertele dedi

Back