- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Annelik duygumuz şimdiden ağır basıyo bence kötü düşünmeyelim bende bütün dertlerimi unuttum kafama taktığım o kadar çok şey vardı ki şuan tek düşündüğüm bebeğim iyi olsunda herşeyi hallederim güç geldi bir anda daha doğmadan bile doğsa sanki süperkahraman gibi hissedecem :)))Canım benim daha önce 2 kez düşğk oldu daha doğrusu biri kimyasaldı ve üstüste olduğu için rahşm kalınlaşması ve doktorun mol gebelik şüphesi sebebiyle kürtaj oldum daha sonra 3 ay korundum klomen ve diğer ilaçlarla 3 aylık tedaviyle hamile kaldım şuan tam 21+0 ım kan sıçulandırucı iğne ve progestan olmak üzere tam 7 ayrı ilaç kullanıyorum tarama testlerim yüksek risk çıktı nifty testleri yaptım şükürler olsun temiz şuan kansızlık çıktı farklı farklı çok şey yaşadım hatta 6+5. Haftada çok hafif leke gördüm doktorum 13. Haftaya kadar riskli dedi kendime Happy Mom diye bir program indirdim orada ebbebğin gelişimi gün gün anlatılıyor ilk indirdim 250 gün vardı doğuma şimdi 133 gün yazıyor her gün evet bu gün ne yazacak 7. Haftanın bitmesine şu kasta 3 ayın bitmesine şu kadar vs vs hep kendimce yaşasın bir günü daha atlattık vs hep ufak ufak kotalar koydum şükürler olsun bu güne geldik rabbim benim de tüm hamilelerin de bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin demem o ki çok zorlu bir süreç hala ara ara kabuslar gördüğüm oluyor ama sonra onun kızımın dünyaya geldiğini kucağıma aldığımı hayel ediyorum evet bu korkular olsada hala benimle ve sağlıkla doğacak diyorum ve atık onu ufak tekmelerini hissediyorum her gün şükürler ediyorum ben atanamayan bir öğretmenim bu yüzden ayrılıp KPSS çalışmayı bile planlayan ben o yüzden depresyona giren ben şuan umursamıyorum Bile bebeğim her şeyi unutturdu bana yeter ki doğsun diyorum güveniyorum bebeğime o doğacak diyorum buna inanmak güçlendiriyor beni korkularımı geri plana atıyor sende rahat ol güven minnak yavruna onlar bizi seçtiler ve Allah’ın izniyle sağlıkla doğacaklar
Sanırım fazla dolmuşum yaa![]()