• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düsük yapıyorum

gizem7878

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
21
2
1
25
İyi akşamla hanımlar hiç beklemediğim anda kısa bir sure önce hamile olduğumu öğrendim ama maalesefki dusukle sonlanıyor kanamam var doktorum kanamayla atilacagini söyledi. Ben hernagi bir parça görmedim henüz bir parça görecek miyim?

Cok yemiydi henüz pazt günü öğrendim bugün dusuk yaptığımı öğrendim ilk beta değerine göre 3 4 hafta oluyormuş
Parçalı olacak bı durum yok kese falan oluşmamış sadece rahim duvarı birazcık kalinlasmistir o atılır, oda biraz pihtili adet gibi olur, geçmiş olsun, inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur, hayırlısı olsun senin için

Parçalı olacak bı durum yok kese falan oluşmamış sadece rahim duvarı birazcık kalinlasmistir o atılır, oda biraz pihtili adet gibi olur, geçmiş olsun, inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur, hayırlısı olsun senin için
Teşekkür ederim

İyi akşamla hanımlar hiç beklemediğim anda kısa bir sure önce hamile olduğumu öğrendim ama maalesefki dusukle sonlanıyor kanamam var doktorum kanamayla atilacagini söyledi. Ben hernagi bir parça görmedim henüz bir parça görecek miyim?
Benımdd suanda kanamam varda pazartesi doktora gidicem kanama rengım kahverengi sizinki de oylemı acaba brnımde mı düşük tehlikem var 😔

İlk zamanlar azdı lavobaya cıktıgımda çok geliyo leke fe göre ben düşük yapmıştım geçen sefer o zaman kan kırmızsı ve dırmıcak sekılde gelıyırdu tehlıkem vardı ama bu sefer yine hamıle kaldım aynı haftada yıne kahverengi sekılde gelemeye başladı yerleşme olsa bence bı kaç gün sürerdi kahverengi sekıldee Bnımkı 10 günden veri geliyo bı bakıyorum hiç yok bı bakıyorum gelmiş baya anlamdım o yüzden sorudım aslında pazartesi günü gidicem ama meral ediyorum durumum ne sekılde
Kanama fazla mı leke şeklinde mi

Bilmiyorum canım benim hallen kırmızı şekilde geliyor umarım sizin durumunuz iyidir hayırlı haberi alırsınız

Back
X