Kızlar merhaba, malesef düşük yapıyorum. Beta değerlerim hep kötü artmıştı. En son kese boş görüldü bekleyelim dedi doktorum. Son beta değeri de kötü olunca pazartesi kürtaj yapalım dedi doktorum. Ama kanamam başladı az az. Pazartesiye kadar düşer dedi. Ruhen acı içindeyim o ayrı.. Peki fiziksel olarak çok mu acı çekicem? Doğumdaki gibi kasılmalar oluyormuş sanırım. Çok üzgünüm ve korkuyorum..
2 haziran beta 95
3 haziran beta 130
7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)
10 haziran beta 614
11 haziran beta 1029
20 haziran 2696
22 haziran 2900
Düzenleme ;Acile gittik kanamam fazlalaşınca. Kese olduğu gibi duruyor ve alttan bakınca yolk sac görüldü. Kafayı yicem bu belirsizlikten. Beta hcg değerlerimi bu doktor da beğenmedi tabi ama her akşam gel kontrol edelim dedi. Çarşamba günü yolk kesesi yoktu, belki vardı ama karnımdan baktığı için görememiştir. Belirsizlik içinde bekliyorum merakla ne olacak sonu
Son durum ; yolk kesesi bozulduğu için kürtaj yapılacak malesef..
2 haziran beta 95
3 haziran beta 130
7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)
10 haziran beta 614
11 haziran beta 1029
20 haziran 2696
22 haziran 2900
Düzenleme ;Acile gittik kanamam fazlalaşınca. Kese olduğu gibi duruyor ve alttan bakınca yolk sac görüldü. Kafayı yicem bu belirsizlikten. Beta hcg değerlerimi bu doktor da beğenmedi tabi ama her akşam gel kontrol edelim dedi. Çarşamba günü yolk kesesi yoktu, belki vardı ama karnımdan baktığı için görememiştir. Belirsizlik içinde bekliyorum merakla ne olacak sonu
Son durum ; yolk kesesi bozulduğu için kürtaj yapılacak malesef..
Eklentiler
Son düzenleme: