Düşük yapıyorum

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar merhaba, malesef düşük yapıyorum. Beta değerlerim hep kötü artmıştı. En son kese boş görüldü bekleyelim dedi doktorum. Son beta değeri de kötü olunca pazartesi kürtaj yapalım dedi doktorum. Ama kanamam başladı az az. Pazartesiye kadar düşer dedi. Ruhen acı içindeyim o ayrı.. Peki fiziksel olarak çok mu acı çekicem? Doğumdaki gibi kasılmalar oluyormuş sanırım. Çok üzgünüm ve korkuyorum..

2 haziran beta 95

3 haziran beta 130

7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)

10 haziran beta 614

11 haziran beta 1029

20 haziran 2696
22 haziran 2900
Düzenleme ;Acile gittik kanamam fazlalaşınca. Kese olduğu gibi duruyor ve alttan bakınca yolk sac görüldü. Kafayı yicem bu belirsizlikten. Beta hcg değerlerimi bu doktor da beğenmedi tabi ama her akşam gel kontrol edelim dedi. Çarşamba günü yolk kesesi yoktu, belki vardı ama karnımdan baktığı için görememiştir. Belirsizlik içinde bekliyorum merakla ne olacak sonu

Son durum ; yolk kesesi bozulduğu için kürtaj yapılacak malesef..

Eklentiler

• IMG_20190623_122340.webp
    22 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20190623_122332.webp
    26 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Cok gecmis olsun canim ben 1 kere yaptim düsük baya sanci cekmistim ama düsünce bir anda rahatliyorsun korkma belki sen hic agri yasamazsin

Cok gecms olsun kurtaja kalmadan gecirmeniz dilegiyle rabbim yeniden nasip etsin

Kürtaj olsan daha sıkıntı. İlk gebeliğim boş gebelikti senin ki gibi. Kendisi düşmedi, kürtaj yaptılar. Daha önce doğum yapmadığım için birde 10 haftalık olmuştu benim. Doktor suni sancı verdi. Doğum yapıyor gibi sancı çektim. Açılma olunca aldılar kürtaja. En azından sizin ki doğal yolla düşüyor. Ama düştükten sonra da kontrole gidin parça kalmış mı baksınlar

Acile gittik kanamam fazlalaşınca. Kese olduğu gibi duruyor ve alttan bakınca yolk sac görüldü. Kafayı yicem bu belirsizlikten. Beta hcg değerlerimi bu doktor da beğenmedi tabi ama her akşam gel kontrol edelim dedi. Çarşamba günü yolk kesesi yoktu, belki vardı ama karnımdan baktığı için görememiştir. Belirsizlik içinde bekliyorum merakla ne olacak sonu

Hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa tutunur. İlk gebeliğimde beta az yükseliyordu kese gelişmedi kürtaj oldum. Ağrı sızı hissetmedim korkma sakın sadece çok üzgündüm ama ilerleyen aylarda kürtaj olmak ölü doğum yapmak çok çok daha zor. Haberdar et bizi

Cok geçmiş olsun Allahtan umut kesilmez hayırlısı ınslalah hakkında. 11 haftalık hamilryim geçen hafta kanamam başladı biranda ve o kadar korktum anlatamam tup bebek ile hamile kaldım 4 yıl sonunda çok şükür. O an knai görünce anneme anne bebegım gitti dedim. Ama yavrum beni bırakmamış. Doktora gidip kalp atışı var dedi ama hala kanamam vardı düşük tehlikesi dedi doktor o gun akşamına kanamam azaldı ama hal devam ediyordu. Ben annemle düşük nasil yapılır kürtaj zormu hepsini konuştum cunki gidecek gibi geldi bebegım 4 gece hastanede yattık sukur birsey olmadı. Allah buyuk bak eğer o bebek sağlıklı ve hayırlıysa seninle kalacak annesi ama değilse Rabbım bilir iyisini korkunun ecele faydası yok biz insan oğlu hersey alışıyoruz çok zor olsada Rabbım ınslalah senin için en güzel olanını naisp edr...

Benim de beta yükselmiyor ama kese gelişiyor ve dün yolk sacın oluştuğunu gördük. Perşembe günü bomboştu kese (karından ultrason) dün gece bariz belli yolk sac vardı (vajinal ultrason). Ama 2 günde sadece 300 artmış hcg.

Amin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun. Allah sağ salim kavuştursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…