• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düsük yapıyorum 🤦

Canım babam şimdi hastaneden bir tanıdıkla görüştü evde kullanmam yönünde. Kimse bunu göze alamaz aniden kanama başlarsa hastaneye yetişemeyebilir bile demiş. Yani nebileyim anlamadım😒

pgt ile ilgili doktorla şuan konuşamadık. Ama bugün bulunduğım yerde epey tanınmış bir doktor var. Annelerimiz zamanından kayınvalidem onunla bir görüş dedi aradım durumu anlattım. Kanamam olduğu için kan sulandırıcıları kesmelerini hata olarak gördü doktor. Senin heterozigotta olsa pıhtılaşman var yani asprini kesip iğneye devam etmeliydi doktorun yazık olmuş dedi.
Zaten bende böyle düşünüyordum 2 gebeliğimde de knama nedeniyle kan sulandırıcıları komple kestiler kestikten 1 hafta sonra kaybettik
Canım ozaman sen yat hastaneye belki senin gebelik büyük diye mi öyle yaptılar acaba?

Oy canım benim ya Rabb'im gönlüne ferahlık versin .. insallah en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun ❤️🤲 senin kan pıhtılaşma sonucunda böyle mi ?

Eklentiler

• IMG_20230301_162437.jpg
    IMG_20230301_162437.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 78
Canım ozaman sen yat hastaneye belki senin gebelik büyük diye mi öyle yaptılar acaba?

Oy canım benim ya Rabb'im gönlüne ferahlık versin .. insallah en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun ❤️🤲 senin kan pıhtılaşma sonucunda böyle mi ?
1A3FBBA7-86CF-44E9-84B5-F2BDD52A6CEC.jpeg
Böyle canım benimki. Heterozigot olduğu için önemsemiyorlar ama belli bir dozda kullanmam gerekiyor demekki yine diye düşünüyorum. Yani hem asprin hem iğne fazla geliyor kanamalara yol acıyor. Ama kesincede bu durum oluyor. Ortasında bir doz ayarlanması gerek demekki

Eki Görüntüle 3214004 Böyle canım benimki. Heterozigot olduğu için önemsemiyorlar ama belli bir dozda kullanmam gerekiyor demekki yine diye düşünüyorum. Yani hem asprin hem iğne fazla geliyor kanamalara yol acıyor. Ama kesincede bu durum oluyor. Ortasında bir doz ayarlanması gerek demekki
Anladım canım benimkiden farklı..
Bana da genetik doktoru pıhtılaşma var diyen yatkınlık var dedi sadece yüksek doz folik asit önermişti..
Oksapar vs hiç kullanmadım tüp bebekte..
Şimdi farklı birkaç test istedi doktor bunları yaptırcam

Anladım canım benimkiden farklı..
Bana da genetik doktoru pıhtılaşma var diyen yatkınlık var dedi sadece yüksek doz folik asit önermişti..
Oksapar vs hiç kullanmadım tüp bebekte..
Şimdi farklı birkaç test istedi doktor bunları yaptırcam
Seninki homozigot bir gen ama canım. Homozigot olduğunda kesin kullandırtıyorlr diye biliyorum ben😒

Seninki homozigot bir gen ama canım. Homozigot olduğunda kesin kullandırtıyorlr diye biliyorum ben😒
Valla bana vermedi, benim durum acaba ondan mı yoksa kromozom sorunu mu sadece bilmiyorum..
Ama bir daha transfer olursam ısrarla kullanmak istiycem..
Gerçi kalan embriyoları bilemiyorum nasıl..
Allah'ım bize bu gecenin yüzü suyu hürmetine sağlıklı , hayırlı evlatlar versin ..
Hemde hiç tedavi olmadan🤲🤲🤲

Valla bana vermedi, benim durum acaba ondan mı yoksa kromozom sorunu mu sadece bilmiyorum..
Ama bir daha transfer olursam ısrarla kullanmak istiycem..
Gerçi kalan embriyoları bilemiyorum nasıl..
Allah'ım bize bu gecenin yüzü suyu hürmetine sağlıklı , hayırlı evlatlar versin ..
Hemde hiç tedavi olmadan🤲🤲🤲
Ah canım amin aminn. Artık benim tedaviyi kaldırabilcek gücüm kalmadı çok yıprandım gibi hissediyorum uzun bir süre giremicem sanki. İnşallah rabbim nasip etsin kolaylıkla sağlıkla🤲🏼🤲🏼😞

Ah canım amin aminn. Artık benim tedaviyi kaldırabilcek gücüm kalmadı çok yıprandım gibi hissediyorum uzun bir süre giremicem sanki. İnşallah rabbim nasip etsin kolaylıkla sağlıkla🤲🏼🤲🏼😞
İnsallahhh hiç ummadığın anda gelsin sağlıkla kuzum💕🤲
Adaşız benim adımda Özge 🌸🥰

canım nasılsın, yatıs yapıldı mı ılacları nasıl kullanacaksın soyledıler mı ?
cytotec kanak kenarına koyuluyor emılım ıle kullanılıyor demıstı doktorum bana

canım nasılsın, yatıs yapıldı mı ılacları nasıl kullanacaksın soyledıler mı ?
cytotec kanak kenarına koyuluyor emılım ıle kullanılıyor demıstı doktorum bana
Yatış yaptım canım saat 10da fitil koydu. Birazfam yine koycakmış sonra serum takcakmış. O ilacı kullancakşar diye biliyorum fitil olarakmı acaba

Yatış yaptım canım saat 10da fitil koydu. Birazfam yine koycakmış sonra serum takcakmış. O ilacı kullancakşar diye biliyorum fitil olarakmı acaba
bazıları fitil olarakta kullanıyor aynen canım,
hadı ınsallaahhh bu surecı saglıkla atlatırsın ,hayırlısı ıle geldı gectı dıyelım..
seneyede saglıklı ,hayırlı, mutlu yavrularımızla olalım ,aminn :dua: :KK36:

bazıları fitil olarakta kullanıyor aynen canım,
hadı ınsallaahhh bu surecı saglıkla atlatırsın ,hayırlısı ıle geldı gectı dıyelım..
seneyede saglıklı ,hayırlı, mutlu yavrularımızla olalım ,aminn :dua: :KK36:
İnşallah canım sağolasın aminn inşallah sıkıntısız evlatlarımıza kavuşalım 🤲🏼🤲🏼

Son durumun ne oldu? Nasıl gelişti kanama ağrı vs çok oldu mu?
son durum olayın üzerinden çok geçti şuan tekrar hamileyim. O gebeliğimin sonunda ilaçla tam temizlenmeyip kürtaj olmak zorunda kalmıştım

Back