- Emoji Skoru
- 1.832
- Puanlar
- 333
İnşallah canımm gene olur Allahın izniyle rabbim saglıklı ve hayrlısını versinOkurken o kadar üzüldümki yazdıklarına( ama bak üzülme sen de en azından dogal yoldan hamile kalabildigini gördün. İnşallah Allah'ın izniyle yine olacak bence ümidimizi yitirmeyelim ve takrar hamile kaldigimizda haberleşelim inşallah
Insallah canım Allah razı olsunİnşallah canımm gene olur Allahın izniyle rabbim saglıklı ve hayrlısını versinİnşallah bigün güzel hbrler veririz birbrimize rabbim büyük böyle kendin düşürünce korunmayn diyor doktor umarım snede dusurursun gerek kalmaz kurtaja rahım ıslem gormez umarm
kullandın mı ilacı kanaman geldimiInsallah canım Allah razı olsun
Aklimdan geciyordun yazacaktım sanakullandın mı ilacı kanaman geldimi
Bu doktorda ne cimri cıktı kanamam 8-9 gun surdu benm toplamda 9 tane kullandm bliyomusun 7 tane ilk gidişimde verdi 4 saat arayla kullandm bitti en son muayene gidişimdede kendi baktı parça kalmams ama genede iyi temzlen dedi vajinamdan 2 tane daha soktu ilaçtan ama düşürmüşsün sende kalanda düşer insallah 1 tanede olsa verseydi iyiydi ne blim doktor daha iyi bilir tabi genede geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasınAklimdan geciyordun yazacaktım sanakanamam geldi evet biraz oncede doktordan geldik kontrolden. Keseyi tamamen düsurmüsüm yalnız plasentası duruyormuş hala. Kanaman var o da düşer dedi. İlac 1 tane daha vermedi kanamayı daha da fazla arttırır dedi
Amin evet Rabbim bir daha yaşatmasin ama gercekten ben de sinirlenmedim degil yani kanamayi artırır falan dedi korktum ondan ısrar da edemedim,ya da 1 ilacı esirgiyor . Haftaya carşamba bir daha gel dedi , ya o gittigimde duşüremezsem ne olacakBu doktorda ne cimri cıktı kanamam 8-9 gun surdu benm toplamda 9 tane kullandm bliyomusun 7 tane ilk gidişimde verdi 4 saat arayla kullandm bitti en son muayene gidişimdede kendi baktı parça kalmams ama genede iyi temzlen dedi vajinamdan 2 tane daha soktu ilaçtan ama düşürmüşsün sende kalanda düşer insallah 1 tanede olsa verseydi iyiydi ne blim doktor daha iyi bilir tabi genede geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın
işte o riske kadar bitane daha olsa vermesi lazmdı neyse insallah kurtajsız atlatırsın bu durumu canımAmin evet Rabbim bir daha yaşatmasin ama gercekten ben de sinirlenmedim degil yani kanamayi artırır falan dedi korktum ondan ısrar da edemedim,ya da 1 ilacı esirgiyor . Haftaya carşamba bir daha gel dedi , ya o gittigimde duşüremezsem ne olacak
Canım bende sağlıksız gebelik geçiriyorum.Cytotec yazıyor,sizinkide bu muydu? Bir de ilk vajinalden aldiginizda duşuk başlamisti demişsiniz ya ,digerleri acaba onlem amacli temizlenmesi icinmiydi. Ilk gun kanamanız nasildı yogunmuydu
Canım selâm..evet aynı ilaç bana 7 adet verdi ilk 2 tanesini vajinadan aldım kanamam basladı 4 saat snra 1 tane agızdan aldım düşüğü ondan snra yaptımm ilk gun yogundu cunku bebegi dusurdum bol pıhtılı bi kanamayla sonrasında 4 saat arayla aldım diğer kalanları 8 gun flan surdu kanamam sonrasında muayene gittim parça kalmşmı diye bakmaya yoktu bsey gene tam temzlenmem amaclı alttan 2 tane daha verdi ilacı 3 gun daha surdu kanamam durdu
merhabaCanım selâm..
Bende Tüp bebek ile hamileyim ama kese bozuk sağlıksız..
Bugun, yarın düşmez ise bende hap içicem 4tane.. cytotec verdi doktorum..
Senin kanaman ve ağrın cok oldu mu ?
Kaç gün sürdü
bebek küçükse kendin düşürebileceksen ilaç veriyor doktor 2 aylıktı benm dusurdugum.kürtajın bazı olumsuz etkileri oluyormus rahimde yapısıklık spnrasnda bi süre ilişkide korunma flan gerekiyomuş kendin düşürünce normal adet kanaması gibi temzlendkten snra tekrar normal ılskıne devam ediyosun rahimde operasyon görmemiş oluyor o yüzden önermemişti bana doktor bebek buyukse ama mecbur kurtaj oluyosn tabi orası ayrıNeden ilacla düşürüyolar direkt kürtaj olmak daha iyi değilmibu arada gecmiş olsun
Sağol canım, benim 6haftalikti..bebek küçükse kendin düşürebileceksen ilaç veriyor doktor 2 aylıktı benm dusurdugum.kürtajın bazı olumsuz etkileri oluyormus rahimde yapısıklık spnrasnda bi süre ilişkide korunma flan gerekiyomuş kendin düşürünce normal adet kanaması gibi temzlendkten snra tekrar normal ılskıne devam ediyosun rahimde operasyon görmemiş oluyor o yüzden önermemişti bana doktor bebek buyukse ama mecbur kurtaj oluyosn tabi orası ayrı
hayırlısı öyleymiş çok geçmiş olsun rabbim hayırlısyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinSağol canım, benim 6haftalikti..
İlaç ile düşmedi benimde ilk o şekilde uğraştırlar ama nasıp..
şimdi kürtaj oldum evdeyim başarıli geçmiş . haftaya kontrolüm var
Canım sen bu ilacı kullandınmı. Hastaneye yatarakmı kullandın eğer kullandıysan.Canım selâm..
Bende Tüp bebek ile hamileyim ama kese bozuk sağlıksız..
Bugun, yarın düşmez ise bende hap içicem 4tane.. cytotec verdi doktorum..
Senin kanaman ve ağrın cok oldu mu ?
Kaç gün sürdü
Doktor bana dört tane verdi kuzum ama hastaneye yatmadım ben..Canım sen bu ilacı kullandınmı. Hastaneye yatarakmı kullandın eğer kullandıysan.
Şimdi banada kullandırcaklr ama hastaneye yatış istiyor istemiyorum hiç hastaneye yatmaj ya evde olmuyormu
Keşke bana da evde kullan dese canım ya bugün aradı git hastaneye yatış yap hemen ilaçla denencek olmazsa kğrtaj olcak dedi. Bende sabaj gitcem ama sorcam evde denemek istiyorum hastanrye yatmak istemiyorum inşallah kabul ederlerDoktor bana dört tane verdi kuzum ama hastaneye yatmadım ben..
Evde kullandım çok da kanama olmadı düşürmedi gerçi, sanırım mol gebelik diye ise yaramadı bende..
Sana ne dedi doktor?
Onunla mi düşürmeyi deneyecek ya da kurtej öncesi mi kullandiriyor
Bence kabul edilebilir, dört tane vermişti bana doktor..Keşke bana da evde kullan dese canım ya bugün aradı git hastaneye yatış yap hemen ilaçla denencek olmazsa kğrtaj olcak dedi. Bende sabaj gitcem ama sorcam evde denemek istiyorum hastanrye yatmak istemiyorum inşallah kabul ederler
Birde doktorun pgt li.embriyo hakkında bişey söyledi mi ?? Neden oldu acaba diyeKeşke bana da evde kullan dese canım ya bugün aradı git hastaneye yatış yap hemen ilaçla denencek olmazsa kğrtaj olcak dedi. Bende sabaj gitcem ama sorcam evde denemek istiyorum hastanrye yatmak istemiyorum inşallah kabul ederler
Bence kabul edilebilir, dört tane vermişti bana doktor..
Zaten eğer kürtaj olacak ise de bu hap.rahim ağzını açıp kolaylaştırıyormus.
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım
En kısa zamanda bunlarında sağlıkla atlatalim..
Bende beta takibi yapacağım hala yüksek
Birde doktorun pgt li.embriyo hakkında bişey söyledi mi ?? Neden oldu acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?