Düsük yapıyorum 🤦

Allah ım razı olsun canım çok iyi anlıyorum korkunu.. Rabbim hepimize kucağımıza alacağımız sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤

gözümün önünden gitmiyo canım çok zormuş rabbim kimseye yaşatmasın benm ağrı sancı oldu baya düşük gerçekleştikten sonra adet kanaması gibi devam etti ordada sancı yaşadımm şu 2 gundur biraz rahatım salı günü doktora gidicem bakıcak inş parça falan kalmamıştırda kurtaja gerek kalmaz çok üzgünümm keşke kaybetmeseydim onu sağlıkla kucagıma alabilseydim keşke ben onu çok aradım zor buldumm ama kaybetmesi çok kolay oldu çok üzgünümm

Cok kucuk parcalar kalmis canim suanda da onlari atiyorum metiler diye bir ilacla
rabbim inşallah en yakn zamanda hayrlı ve saglıklısını nasip eder ilk gebeliğin miydi seninde ? Ben çok üzüldüm etkisinden kurtulamadım hic iyi hissetmiyorum kendimi öğrendiğim günden beri yaşayan ölü gibi ruh gibi dolaşıyorum evde

Bende ayni sekildeyim canim evet ilk gebeligimdi ancak takdiri ilahi hala şansımız var

Arkadaşlar benimde gebeligimi sonlandirma karari aldi doktorum bebek gelişmemis hic görmedim zaten. İlaç yalnız 1 tane verdi. Fitil olarak kullanacakmişım. 3 gun sonra da kontrole gel dedi. Yalnız 1 tane fitil yeterli oluyor mu hemen başlıyormu

Arkadaşlar benimde gebeligimi sonlandirma karari aldi doktorum bebek gelişmemis hic görmedim zaten. İlaç yalnız 1 tane verdi. Fitil olarak kullanacakmişım. 3 gun sonra da kontrole gel dedi. Yalnız 1 tane fitil yeterli oluyor mu hemen başlıyormu

Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin kac haftalıktın ona görr vermiş olablr benm 7+4 te kalbi durmustu dusuk icin vajinadan ilaç verdi ama onlarda erimiyo bi süre sonra geri cıkıyo ben ilk aldıgım gun yaptım dusugu snradan agızdan aldım 7 tane kullandm öyle dusurdum 1 tane yeterli olmayabilir tam icinin temzlenmesi için

Amin sizede Rabbim sabırlar versin. Bana pazar günu gece fitil olarak al didi. 6+4 oluyorum sanirim sata gore . Ama ben embriyoyu gormedim kesem de gelişmemiş doktor kanama vs belirtilerin yok ama gelisemeden ölmüş dedi. Yani çarşamba tam remizlenmezse acaba 1 tane daha mi ilac verecekki anlamadim. Neden iki tane vermedi. Kesen 7.5 mm drdi ondan olabilirmiki acaba

ilacın adı ne etkisi fazladır belki ondan 1 tane vermiş olbilir

ilacın adı ne etkisi fazladır belki ondan 1 tane vermiş olbilir
Cytotec yazıyor,sizinkide bu muydu? Bir de ilk vajinalden aldiginizda duşuk başlamisti demişsiniz ya ,digerleri acaba onlem amacli temizlenmesi icinmiydi. Ilk gun kanamanız nasildı yogunmuydu

Cytotec yazıyor,sizinkide bu muydu? Bir de ilk vajinalden aldiginizda duşuk başlamisti demişsiniz ya ,digerleri acaba onlem amacli temizlenmesi icinmiydi. Ilk gun kanamanız nasildı yogunmuydu
evet aynı ilaç bana 7 adet verdi ilk 2 tanesini vajinadan aldım kanamam basladı 4 saat snra 1 tane agızdan aldım düşüğü ondan snra yaptımm ilk gun yogundu cunku bebegi dusurdum bol pıhtılı bi kanamayla sonrasında 4 saat arayla aldım diğer kalanları 8 gun flan surdu kanamam sonrasında muayene gittim parça kalmşmı diye bakmaya yoktu bsey gene tam temzlenmem amaclı alttan 2 tane daha verdi ilacı 3 gun daha surdu kanamam durdu

Çok şukür parca kalmadan atlatmişsıniz,bana niye boyle 1 tane verdiki bozuk olan moralim iyice bozuldu, belki bu yuzden parca kalicak. Tesekkur ederim zamanınızı ayirdiniz. İnsallah tekrardan saglıklı bir gebelik geçiririz. Ne kadar süre beklememiz gerek acaba

kanaman basladımı 1 tane yetersiz gercekten ben baya kullandım tam temzlenmek icin cok sukur kurtaja gerek kalmadı ne demek canım insallah saglıklı gebelik olur bu sefer Allahım bidaha yasatmasın ilk gebeliğin miydi senin de

Henuz ilaci almadım pazar gece al dedi doktor. Carsambada kontrole gel dedi. 1 ilacla umarım hepsi gider. Neler hayal ederken neler konuşuyorum hayirlisı tabi evet ilk gebeligimdi. Umarım ikimizin de isteyen herkesin de saglikli gebelikleri olur

Vardır bi bildiği ozaman belki kontrole gittiğinde gene verir ilactan..Benimde ilk gebeliğimde öyle istenilen bi bebekti ki evimize bayram sevnci gelmişti kaybetmemizle brlikte evden cenaze cıkmış gibi oldu çok zor bi durum seni anlayabiliyorum ben bide tüp bebek yaptıırrken suprız dogal yolla kalmstm ama sevncimiz kısa sürdü En kötüsüde ne biliomusun ben düşürünce gördüm onu o an cok agladım sana bu dünyada kavusamadım diye korkutmak istemem seni ama evde dusuklerde goruyosun hazırlıklı ol Allahım işini kolaylaştırsın umarım bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur Bu arada tüp bebege basvurma sebebimizde eşimin sperm değerlerinin düşük olmasıydı Allah herkesi bi şekilde imithan ediyor işte Allah sabır versn

Okurken o kadar üzüldümki yazdıklarına ( ama bak üzülme sen de en azından dogal yoldan hamile kalabildigini gördün. İnşallah Allah'ın izniyle yine olacak bence ümidimizi yitirmeyelim ve takrar hamile kaldigimizda haberleşelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…