Düsük yapıyorum 🤦

Mracledm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Arkadaslar merhaba 12 haftaligimi doktorumun onerisi ile sonlandirmak durumundayim kurtaj istemedigim icin ilac kullanimi onerildi yarin ilaci kullanacagim12 veya 13. Haftalarda ilac ile dusuk yaptiniz mi yaptiysaniz kanama sanci durumlariniz nasil oldu agri kesici kullandiniz mi ben kurtaj yaptirmak istemiyorum o yuzden ilacla yapmayi istedim yasadiysaniz beni bilgilendirebilirmisiniz gelen parca buyuklukleri nasildi kac gun kanamaniz oldu agri kesici kullandiniz mi?

Canım benim komşum 4 haftalikti kürtaj oldu seninki 12 haftalik ve ilaçla düşebileceğini sanmıyorum genelde 9 hafta altına iğneyle düşürüyorlar ama bilemedim. Komsumda orta büyüklükte paracalar gelmişti ve 7 gün kanama sürdü sanırım. Adet kanamasi gibiymis. Allah yardımcın olsun

Tesekkur ederim canim amin insallah gercekten zor bir durum

Canım benim bebeğim 15 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj yapmadı doktorum rahmi zedelememek adına, suni sancı ve alttan ilaç ve sıvı ilaç sıkma ile normal doğum yaptım. Hap ile kendi başına düşürmenin mümkün olacağını sanmıyorum plesenta baya baya büyüktür çünkü doğum dan sonra plesenta yı falan doktor aldı risk olabilir ama yine de sen bilirsin

Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sana sağlıklı evlatlar versin üzülme malesef 12. Hafta kürtaj yaparlar büyük ihtimalle bende 9. Haftada kürtaj oldum

Evet cok zor olacak canim ama kurtaji ilk gebeligimde yasamak istemiyorum acisi ne ise katlanacagim en azindan deneyecegim doktorumla irtibatta kalacagim icin sorun yasamam diye dusunuyorum bu sekilde dusuk yapan tanidiklarimda oldu ondan dolayi bu yolu tercih ettim

Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sana sağlıklı evlatlar versin üzülme malesef 12. Hafta kürtaj yaparlar büyük ihtimalle bende 9. Haftada kürtaj oldum
Cok gecmis olsun canim amin Allah isteyen tüm kullarina nasip eder insallah

Canım ben kürtaj yapmadım dikkatli okursan ben de ilk gebelik de kürtaj olmak istemedim normal doğum oldu ama bunu doktor kontrolü ile yapmanı öneririm

Çok geçmiş olsun Allah bir daha sıkıntı vermesin. Özel hastaneler anesteziyle kürtaj yapıyor sanırım zorunlu durum oldugu için. Yerinizde olsam öyle yaptirirdim sanırım. Çevremde her türlüsünü gördüğüm için o daha mantıklı geldi bana

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama ilk gebeliğinizde neden kürtaj istemediğimizi anlayamadım 9.haftaya girerken ben de kaybettim ilk gebeliğimdi ve kürtaj oldum 4 ay sonra da yeniden hamile kaldım..

Bende kürtaj istemiyordum 10 haftalikti fitil verdiler 2kez saat araligiylla 10 saat boyunca sancı cektim düşmedi kürtaja alındim ve seninki buyukmus sana tavsiyem direk kürtaj ol ikisinin arasında pek fark yok ikisininde ağrısı ayni 10saat ağrı cekcegene direk kürtaj ol ilaçta karnında bebegi parçalıyor öyle düşüruyorsun ama büyük senin bebeğin düşmez

Bende ilk gebeliğini 9-10 haftada sonlandıranlardanım. Banada ilaç uyguladıladır. Şöyle söyleyim. Yeniden hamileyim bende öyle bir korku bıraktı ki doğumu kesinlikle normal yapamam. Böyle bir acı böyle bir ağrı önrümde çekmedim. Tutki ben düşüğü ilaçla yapmış olmama rağmen yinede kürtaja alınacakmışım. Tabi hastaneyi o acıdan ayağa kaldırdığım için direk kürtaj ettiler. Toplumda yanlış bilinen birşey bence. Kürtaj olmak kötü değildir. Kürtajdan birkaç ay sonra ilk denememde hamile kaldım. Kafana takma lütfen. Cenabı Allah sağlıklı evlatlar versin. Ama sana tavsiyem git kürtaj ol

Ben sabah ilaci aldim kanamam suan basladi sancim yok sadece agrim var

ben 7 haftalıkken durdu bebeğimin kalbi evde dusuk yaptım ilaçla malesef agrı sancı yasıyosunn ama dusurdum bebegi gozumle gordum cunku salı günü kontrole gidicem parça bsey kaldımı diye bakıcak doktor

ben 7 haftalıkken durdu bebeğimin kalbi evde dusuk yaptım ilaçla malesef agrı sancı yasıyosunn ama dusurdum bebegi gozumle gordum cunku salı günü kontrole gidicem parça bsey kaldımı diye bakıcak doktor
Canım bende dün sabah 11 gibi aldım ilk ilacimi bir agizdan bir fitil olmak uzere sonra 2 saat sonra aldim ve kanamam basladi demekki aci esigine gore degisiyormus canım bebegim annesine hic agri yasatmadi ben 3 ay hamile oldugumu anlamadim 3. Ayin Ayin basinda kistim tekrarladi sanirim diye doktora gittigimde ultrasonda karsilastim ama hastaligi oldugu icin ne yazikki yasatamadik 1 ay ugrastim ama malesef sonuc alamadik ilaci aldiktan 12 saat sonra bebegim dustu ertesi sabahta kalan parcasi geldi kanamam suan bitti sadece lekelenmem var yarin doktorum kontrol edecek parca kaldi mi diye ama cok fazla kan kaybettim demir ilaclarina devam edicem bir sure daha sancim hareketleri etkileyecek kadar olmadi gözünle görmek apayri bir travma ama inan seni cok iyi anliyorum.

Ben yurt dışında yasiyorum burada genelde ilaçla düşürüyorlar. Hastane de doktor kontrolünde. Peki düşük yaptığınızı nasıl anladınız? Bir sorun mu çıktı gebelikte?

Hep 12.haftadan sonra rahatlayın der doktorlar güya insan korkuyor cidden. Ben de 13.haftamdayim her an tetikte yaşıyorum valla günleri. Size bir sebep söyledi mi doktor? Ben plan bile yapamıyorum sanki her an kaybedecek gibi

Hep 12.haftadan sonra rahatlayın der doktorlar güya insan korkuyor cidden. Ben de 13.haftamdayim her an tetikte yaşıyorum valla günleri. Size bir sebep söyledi mi doktor? Ben plan bile yapamıyorum sanki her an kaybedecek gibi
Tüm tahliller ikili tarama testleri tertemizdi hiç bir sorun yoktu hatta çok hareketiydi doktor bakmak için baya uğraşırdı hiç bir sebep yok sağlıksız gebelikdir dediler

Tüm tahliller ikili tarama testleri tertemizdi hiç bir sorun yoktu hatta çok hareketiydi doktor bakmak için baya uğraşırdı hiç bir sebep yok sağlıksız gebelikdir dediler
Ne demeli bilmiyorum. Umarım bir daha yaşamazsınız. Çok zor. Biz de Panaroma testi yaptırdık, sonuç iyi, kan pıhtılaşması tiroid falan yok bende ultrasonda iyi gözüküyor ama gel gör ki ben 9 doğuruyorum. Hayırlısı olsun herşeyin. Sizin de bundan sonra güzel haberler duymanızı dilerim canı gönülden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…