• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Yapıyorm Acil Yardım Lütfen

imagination forever

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
4.857
9.928
108
5haftalık hamıleyım gebelık kesemde gozuktu ultrasonda fakat sabah kanama geldı peceteye hemen dr a gıttım dün betam 2500 di,bugun 1300 e düşmüş😢😢çok üzüldüm ya,dr düşük yapıyosun dedi,kan yok sadece sabah peceteye gelenden sonra bıdaha olmadı,hiç basına gelıp bebegı dusmeyen oldumu?kesın mı düşüyor?

5haftalık hamıleyım gebelık kesemde gozuktu ultrasonda fakat sabah kanama geldı peceteye hemen dr a gıttım dün betam 2500 di,bugun 1300 e düşmüş😢😢çok üzüldüm ya,dr düşük yapıyosun dedi,kan yok sadece sabah peceteye gelenden sonra bıdaha olmadı,hiç basına gelıp bebegı dusmeyen oldumu?kesın mı düşüyor?
Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Kanama başladı ama durmadı, arttı. Gebelik sonlandı. Sizde betaHCG düşüşü olması da bana sonlanacak bir gebelikmiş gibi geldi. Ama emin olun sağlıklı bir gebelik olsa her şekilde devam ediyor. Üzmemekte çalışın kendinizi. Doğamız bir adım sonrası daha iyi olsun diye yapıyor ne yapıyorsa. Şimdi yine hamileyim ben. Umarım siz de bebeğinize kavuşacaksınız. 💗💐

Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Kanama başladı ama durmadı, arttı. Gebelik sonlandı. Sizde betaHCG düşüşü olması da bana sonlanacak bir gebelikmiş gibi geldi. Ama emin olun sağlıklı bir gebelik olsa her şekilde devam ediyor. Üzmemekte çalışın kendinizi. Doğamız bir adım sonrası daha iyi olsun diye yapıyor ne yapıyorsa. Şimdi yine hamileyim ben. Umarım siz de bebeğinize kavuşacaksınız. 💗💐
Allah hayırlısını saglıklısını versın ınsallah hepımıze..ama işte insan üzülüyor bide bende hamıle oldugumu bılmeden alttan yumurta takıbı ıcın çok sık vajınal muane yapmıslardı,sonra dıs gebelıkmı dıye yaptılar ,acaba dıyorum yoksa 3,4 kez yapılan muane mı etkılı oldu ,bide buna üzülüyorum:( dünkü alttan muaneden sonra bu olay oldu cunku

Ah canim geçmiş olsun iki defa yaşadım kanama oyle hemen baslamiyor leke gelir önce. Lekelenmelerim vardi kalbinin durduğunu öğrenmiştim cuma günü, pazartesi ne kürtaj planladık pazar günü lekelenme kanamaya dönmüştü. Betanin düşmesi bişeylerin ters gittiğini gösteriyor maalesef

Ah canim geçmiş olsun iki defa yaşadım kanama oyle hemen baslamiyor leke gelir önce. Lekelenmelerim vardi kalbinin durduğunu öğrenmiştim cuma günü, pazartesi ne kürtaj planladık pazar günü lekelenme kanamaya dönmüştü. Betanin düşmesi bişeylerin ters gittiğini gösteriyor maalesef
Çok tesekkurler..inşallah Allah en saglıklısını en hayırlısını versın herzaman🙏🙏

[/QUOTE
Betanın bu şekilde düşmesi iyi değil malesef düşüşten sonra sağlıklı ilerleyeceğini düşünmüyorum..yinede üzülmeyin dinlenin ..yarın tekrar gidersiniz kontrole belli olur zaten..geçmiş olsun

Allah hayırlısını saglıklısını versın ınsallah hepımıze..ama işte insan üzülüyor bide bende hamıle oldugumu bılmeden alttan yumurta takıbı ıcın çok sık vajınal muane yapmıslardı,sonra dıs gebelıkmı dıye yaptılar ,acaba dıyorum yoksa 3,4 kez yapılan muane mı etkılı oldu ,bide buna üzülüyorum:KK43: dünkü alttan muaneden sonra bu olay oldu cunku
Hiç sanmıyorum arkadaşım. Sonuçta doktorların senin gebe olduğunu bilir ve ona göre hassas davranırlar. Sen içini ferah tut. Emin ol sağlıklı olsa ne sen ne başkası kolay kolay düşüremez onu.

Canım beta seviyen düşmüş maalesef.. Bu durumda Aksi keşke mümkün olsa ama olmuyor işte.. Ama üzülme sağlıklı bir gebelik olsaydı zaten devam ederdi..

İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur..

Allah hayırlısını saglıklısını versın ınsallah hepımıze..ama işte insan üzülüyor bide bende hamıle oldugumu bılmeden alttan yumurta takıbı ıcın çok sık vajınal muane yapmıslardı,sonra dıs gebelıkmı dıye yaptılar ,acaba dıyorum yoksa 3,4 kez yapılan muane mı etkılı oldu ,bide buna üzülüyorum:KK43: dünkü alttan muaneden sonra bu olay oldu cunku
Hayir hayir onunla alakasi yok. Tüp bebekle hamileyim iki düşük vs derken zor elde edilen bir gebelikti bunlarda bile vajinal muayene yapiliyor eğer riski olsa hiçkimse almazdı bu riski inan. Bebek rahmin içinde vajinal usg de ise rahime bir müdahale yok

Lekelenme kaç gün sürmüştü

Back