Gebeliğe Hazırlık Düşük yapıp kürtaj olanlar,düşükten ne zaman sonra tekrar hamile kaldınız?Düşükten sonra korunmalimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seremserem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
377
363
53
Bebeğimin kalbinin 8h+6g de durması sonucu kaybettik. Geçen hafta kürtaj oldum ve tekrar ne zaman bebek için korunmayı bırakmalıyım kararsızım. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bebeğimin kalbinin 8h+6g de durması sonucu kaybettik. Geçen hafta kürtaj oldum ve tekrar ne zaman bebek için korunmayı bırakmalıyım kararsızım. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Öncelikle geçmiş olsun.. Yaşın daha çok genç olur merak etme, acısını unutturacak bebişi Rabbim bekletmeden versin inşallah.. Doktor ne kadar korun dedi?
En azından 1 2 adet beklemen yerinde olur. bir sorun yoksa tekrar denemelere başlarsın.
Mayısta kürtaj oldum. 2. adetim de bitti bakalım 3. ü de beklerim gibi hayırlısı bakalım.

D
Doktorla daha bugün görüşeceğiz. Bakalım ne diyecek.

Maglesef 1.5 sene sonra kalabildim korunmadigim halde kesinlikle araştır canım bütün testlerini yaptır kan pıhtılaşması varmi ona mutlaka baktir

Bugün doktora gittim. 2 ay korunma verdi. Tabi bir de genetik test. Ama testi 1 ay sonra yaptır daha doğru sonuçlar çıkar dedi. Bakalım. Inşallah Rabbimin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat verir. Kimse evlat hasreti çekmez inşallah.

yvz 13 kendiliğinden mi düşük yapmıştın kürtaj mı. benim kendiliğinden düşük oldu drum 3 ay bekle dedi ben de beklemek istemiyorum açıkcası. Bir makalede de yapılan araştırmada 3 ay bekleyenlere oranla beklemeden deneyenlerin hamile kalma olasılığının daha yüksek olduğu görülmüş. 2. gebeliğin hayatta kalma olasılığı da diğeriyle aynı. Benimle paylaşır mısın 2.gebeliğinin nasıl gittiğini

19 Temmuz'da kalp atışı alınamadığı için 10. Haftada kürtaj oldum ben de . Bebeği genetik incelemeye gönderdik bir sorun yok genetik olarak
2 doktor kontrolünde devam ettim birisi 1 adet diğeri 2 adet dönemi korunun dedi henüz regl olmadım

3 ay önce kürtaj oldum.. Dr korunma vermedi.. 13 2 gündür adetim geçiyor.. Gebelik testi negatif çıktı.. Acaba geç döllenme mi oldu sizce.. Yoksa kürtajdan dolayı yaşanan bir gecikme midir?

29-6 bebegimin kalbinin durdugunu ogrendik ve doktorumun kurtaj yapmicagini soyledi ve dogal yollardan vucutun atmasini beklicez dedi.
12-7 dusuk yaptim ve cok sukur kurtaja gerek kalmadi ve doktorumun soylemiyle korunmama gerek yoktu. Lakin vakit oldu bu zaman ve hala hamile kalamadim...

Bende düşük yaptım ilki 6 haftalıktı henüz ilk denememde hamile kalmıştım daha sonra adet olmadan tekrar hamile kaldım 4 haftalıkken tekrar düşük yaptım ilk düşüğümün iş yoğunluğundan düştüğünü düşünüyorum ancak ikinci gebelikte çok ağır işler yapmadım sizce 2. Düşüğüm rahim hazır olmadığı için mi oldu?benim gibi bir durum yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…