Düşük yapıp hemen hamile kalmak isteyenler

Tomris12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
72
23
88
38
Kızlar düşük yapalı 40 gün oldu kürtaj la aldılar düşük başlayınca çocuğu bu kadar istemezdim ama bunu yaşayın ca cook istemeye başladım benim doktorum çok genç olduğumuzu 6 ay hatta bi sene beklememızı eşimle birbirimizi yaşamamızı söyledi ama yaşım 25 zaten 3 yıllık evliyim kurtajdan sonra ilk adetimi de oldum hemen hamile kalan kalmayi düşünen varmiii

Kızlar düşük yapalı 40 gün oldu kürtaj la aldılar düşük başlayınca çocuğu bu kadar istemezdim ama bunu yaşayın ca cook istemeye başladım benim doktorum çok genç olduğumuzu 6 ay hatta bi sene beklememızı eşimle birbirimizi yaşamamızı söyledi ama yaşım 25 zaten 3 yıllık evliyim kurtajdan sonra ilk adetimi de oldum hemen hamile kalan kalmayi düşünen varmiii
Bende ilk düşükten sonra böyle düşünmüştüm ki süreç beklediğinden uzun sürebiliyor. Ama en azından 3 ay beklemenizi tavsiye ederim rahmin kendini toparlaması için. Yoksa kendini hazır hissediyorsan doktorun dedikleri anlamsız. Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

1 kere adet ol sonra yoluna dewam et allah hemen versin insallah bende dusuk yaptim 3 ay beedim sonra kizim icinde 6 ay ugrastim etti mi 9 ay 1 yil kafadan gebe kalmaya calismak surdu

Bende 44 gün önce dusuk yaptım ama hala âdet olmadım. Tekrar bebek dusunuyorum 1 ay bekledik. Geçen hafta yumurta vardı bu hafta kist olmuş pco var inşallah kavusuruz

Bende 44 gün önce dusuk yaptım ama hala âdet olmadım. Tekrar bebek dusunuyorum 1 ay bekledik. Geçen hafta yumurta vardı bu hafta kist olmuş pco var inşallah kavusuruz
Ben adet oldum şükür umarım ALLAH isteyen herkese tez zamanda verir ve bu durumu tekrar yaşamam İNŞALLAH

Bende de geliyor şükür. Pazartesi dr gideceğim inşallah önümüzdeki ay hayırlı haberler alırız. Bu hafta umitliydim dün dr kiste donusmus ama dolleniyorda olabilir yada dolleyebilir belli olmaz demişti ama bugün öğleden sonra kahverengi lekeler geldi adetim oluyor sanırım

Slm kızlar bende 2012 yılında bir düşük yaptım hiç korunmadim hamile de kalamadim şuan klomen kullaniyorum

Geçen sene tamda bu günlerde bebeğimi kaybettim normal ölü doğum yaptım plensenta kürtajla alındı. doktor 3-4 ay beklememi istedi. rahim kendini toparlasin diy e. Yoksa dusukle sonuclanabilir gebelik dedi. ben 3 ay sonrasında soğan kuru de yaptım. kürün ertesi ay 4. ayimizda bebisimiz geldi. soğan kürünü tavsiye ederim kızlar. birde arı sütü bal polen ve omega3 kullandım. yumurta kalitesini arttiriyormus.

Geçen sene tamda bu günlerde bebeğimi kaybettim normal ölü doğum yaptım plensenta kürtajla alındı. doktor 3-4 ay beklememi istedi. rahim kendini toparlasin diy e. Yoksa dusukle sonuclanabilir gebelik dedi. ben 3 ay sonrasında soğan kuru de yaptım. kürün ertesi ay 4. ayimizda bebisimiz geldi. soğan kürünü tavsiye ederim kızlar. birde arı sütü bal polen ve omega3 kullandım. yumurta kalitesini arttiriyormus.[/QUOTE
İnş cnm

Geçen sene tamda bu günlerde bebeğimi kaybettim normal ölü doğum yaptım plensenta kürtajla alındı. doktor 3-4 ay beklememi istedi. rahim kendini toparlasin diy e. Yoksa dusukle sonuclanabilir gebelik dedi. ben 3 ay sonrasında soğan kuru de yaptım. kürün ertesi ay 4. ayimizda bebisimiz geldi. soğan kürünü tavsiye ederim kızlar. birde arı sütü bal polen ve omega3 kullandım. yumurta kalitesini arttiriyormus.
Soğan Kuru nedir nasıl kullandn detay verebilir misin canim

Soğan Kuru nedir nasıl kullandn detay verebilir misin canim

Saracoglu nun sitesinden bakarak uyguladım canım. kaç dakika kaynattım hatırlatıyorum kabuğunu bir kat soydum ben. Ilıkken içtim .. sitesinden bakabilirsin . kist miyom polip ne varsa temizliyor rahimi. daha önceden de kist için kullanmisligim oldu bu kürü. Doktor doğum kontrol hapı vermişti ben onun yerine soğan kuru yapmıştım bir ay. Kistim gitmişti. Bebisten öncede günde iki kez hiç aksatmadan yaptım. 20 gündü sanırım. O ay deneme yapmaman lazım. adet olunca yine biraz yaptım yalnız bu defa yumurtlama gününden önce bıraktım .. düşüge yol acabiliyormus hamilelikte. bir daha adet görmedim zaten.

Back