benim kayibim tek ama devlette yaptilar trombofili sonucum 25 gunde cikti kromozom sonucumda 20 gunde cikti ama kromozom sonucunu tatilde oldugum icin alamadimBen ozelde yaptirdim testleri, onun bile etkisi olabilir. 25 gunde cikmisti sonuclar. Tek bebek kayiplarinda yapmiyor devlet, ben mutlaka yapilsin istesigim icin ozele gittim
Hangi sehirdesin?benim kayibim tek ama devlette yaptilar trombofili sonucum 25 gunde cikti kromozom sonucumda 20 gunde cikti ama kromozom sonucunu tatilde oldugum icin alamadim
Hangi sehirdesin?
Belki yasadigin il ile alakalidir. İstanbulda devlet hastaneleri yuzume bile bakmadi genetikte. Ozelde bile rica minnet yaptirdim.
Belki yasadigin il ile alakalidir. İstanbulda devlet hastaneleri yuzume bile bakmadi genetikte. Ozelde bile rica minnet yaptirdim.
Kandaki pihtilasmadan dolayi dusuk yapiyor olabilirsin, mutlaka arastirilmali cunku sorun pihtilasma ise tedavi olmadan gebeligini saglikli gecirmen imkansizAynen canım
devlette yokmuş
başkentte 3-4 bin tutar dediler
Bu testler ne işe yarıyor
3 düşüğün var
Kandaki pihtilasmadan dolayi dusuk yapiyor olabilirsin, mutlaka arastirilmali cunku sorun pihtilasma ise tedavi olmadan gebeligini saglikli gecirmen imkansiz
Test yapilmadigi halde kan sulandirici mi kullaniyordun?Kan sulandırıcı yapıyordum Her ihtimale karşı
Bence sorun başka birşey ama ne
Test yapilmadigi halde kan sulandirici mi kullaniyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?