• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp genetik test yapan arkadaşlar bakar mısınız?

Ben ozelde yaptirdim testleri, onun bile etkisi olabilir. 25 gunde cikmisti sonuclar. Tek bebek kayiplarinda yapmiyor devlet, ben mutlaka yapilsin istesigim icin ozele gittim
benim kayibim tek ama devlette yaptilar trombofili sonucum 25 gunde cikti kromozom sonucumda 20 gunde cikti ama kromozom sonucunu tatilde oldugum icin alamadim

Olabilir istanbul cok kalabalik bi sehir bizim gibi binlercesi bu tahlilleri yaptirmak istiyo ben kayseride devlet hastanesine sadece pihtilasma tahlili icin gittim dktor kendi kromozom incelemesi istedi bos gebelik gecrdigim icin hemde uzaktanda olsa esimle akrabayiz o yuzden istedi
Belki yasadigin il ile alakalidir. İstanbulda devlet hastaneleri yuzume bile bakmadi genetikte. Ozelde bile rica minnet yaptirdim.

Belki yasadigin il ile alakalidir. İstanbulda devlet hastaneleri yuzume bile bakmadi genetikte. Ozelde bile rica minnet yaptirdim.

Aynen canım
devlette yokmuş
başkentte 3-4 bin tutar dediler
Bu testler ne işe yarıyor
3 düşüğün var :(

Kandaki pihtilasmadan dolayi dusuk yapiyor olabilirsin, mutlaka arastirilmali cunku sorun pihtilasma ise tedavi olmadan gebeligini saglikli gecirmen imkansiz

Kan sulandırıcı yapıyordum Her ihtimale karşı
Bence sorun başka birşey ama ne

Back