Düşuk yaparken sarı su gibi akinti oluyor mu

umaylilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
83
53
3
Merhaba en son doktor kalp atışı zayif haftaya kadar bekleyelim demişti. Bugün ilk kez 4 çamaşır değiştirecek kadar yoğun sıvı halde sari koyu sarı hafif kahveye dönük şu gibi akinti gelmeye başladı. Ufak regl agrisi gibi ağrım var sadece düşük nasil oluyor direkt kan mı geliyor sadece bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan yya da bilen var mı? Yarın zaten kontrolüm var ama şimdiden gitmeli miyim

Benim ilk bebegim 7-8 haftada dusmustu. Kanama baslamadan once sabahinda su gibi akintim olmustu ve kaşınti vardi. Kanama agridan sonramiydi oncemiydi hatirlayamadim simdi. Ama su gibi saydam bir akintiydi sonra kahverengiye dondu diye hatirliyorum

Benim de sari akjntim normalde oluyordu ama bunun rengi hem kahveye dönmeye başladı hem de şu gibi baya afedersiniz altıma kaçırmışım gibi sırılsıklam oluyor geldi mi. Yoğun da değil. Ağrım da yok. Yarın ikide randevum var. Beklemeli miyim diye bi düşündüm.

Iciniz rahat etmiyorsa bakitabilirdiniz ama acilde muamele nasil olur bilemem ben gittigime pisman olmustum kendi doktorumda ortada yoktu o gece. Agriniz yoksa yogunluk yoksa fitil falan kullaniyorsaniz muhtemelen bekle derler ama siz yinede icinizin rahat edecegi seyi yapin tabiki. Ufak bir kanama alanidir belki. Insallah saglikla ilerler sureciniz.

Umarım çok teşekkür ederim. Sanırım yarın kendi doktoruma gitmeyi beklicem ağrım olur ya da kan tarzı gelmeye başlarsa o zaman mecburen giderim.simdilik bekleyim. Allah yardımcımız olsun hepimize.

Umarım çok teşekkür ederim. Sanırım yarın kendi doktoruma gitmeyi beklicem ağrım olur ya da kan tarzı gelmeye başlarsa o zaman mecburen giderim.simdilik bekleyim. Allah yardımcımız olsun hepimize.
Amin canim. Durumundan haberdar et. Insallah cok rahatlamis gelirsin yarin hastaneden.

Amin canim. Durumundan haberdar et. Insallah cok rahatlamis gelirsin yarin hastaneden.
Sabah kalktığımda kahverengi olmaya başlamıştı akinti bir de küçük bi pıhtı geldi.doktora gittik.durmus kalbi kürtaj için haftaya perşembe dedi. Ben perşembeye kadar düşürürüm heralde.ilk gebeligimdi cikolata kistim de var diye korkuyorum ama hayırlısı artık. Bir daha yaşatmaz inşallah Allah

Basin sag olsun canim, gecmis olsun. Insallah sonraki gebeliklerinde gonlune gore olur.

Benim de kanama oluyor acile gitmiştim lekelenme şeklinde kanama var diye orda baktılar ama trajeri komikk bir durum bende ki taabi alttan muayene ediyoor o cihaz ile ve ayrıca bir sargı bezi ile baktı Kan olmuştu resmen kirmizi bir seekilde goruyorum da yani kör degiilim yani bana ordakilerin dediği kan yok demesi birde diyor ki bundan sonra gelirse normal sonrasin da soyledigi bana devlet hastanesi bu dediğim yer ne bekliyoruz ki.

Devlet hastanesinden değil de doktor çok önemli bence 1 yıl özele gittim kimse care bulamayıp devlete postalıyorlardi hep. Ben de doktorumu bulamadım diye düşünüyordum. Devlette de öyle oldu bir türlü bulamamıştım. Bulduğum doktorum universite hastanesinden çıktı memnun kaldım.Allah razı olsun ondan.iyi insanlarla işini de iyi yapan insanlarla karşılaştırsın Allah

Amin arkadaşım gerçekten de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…