Düşük yaparken kanama miktari onemlimidir

Edda19

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
77
21
38
31
Merhaba arkadaslar sat a gore 6 haftalik gebeydim beta degerlerim duzensiz az az ilerledi kese flnda gorunmedi sonra kanamam basladi cok az bisekilde sonrada beta dusmeye basladi iki gun az az kanama oldu afedersiniz bir pedi doldurmayacak kadar pihtili sekilde o da bugun agrim var hafif ama kanama yok dusuk mu oluyo bu anlamadim doktor kendiliginden duser dedi

Geçmiş olsun canım kimyasal gebelik olabilir mi?Allah yerini doldursun

Yani bilmiyorum doktor kimyasal fln demedi ama kesede gorulmedi degerlerimde 405 e kdr cikti sonra 370 e dustu

Anca sökülecektir haftan baya ilerlemiş çünkü ama beta mutlaka baktır canım kanamam bitince

Bugun gittim saglik ocagina kollarim bayagi kan aldirmaktan kotu oldu alamadi kan duzel gel dedi bakalim insallah kurtajdan korkuyorum ona gerek kalmaz

Çok çok geçmiş olsun. Ben kimyasal gebelik yaşadım. 485 1 hafta sonra 165 1 hafta sonra 0,777 oldu ve bir kaç gün sonra adet oldum. Düşük de yaptım. Bir iki damla kan geldi sonra bir pıhtı hepsi bu ikizimin birisini böyle düşürmüştüm. Sonrasında kanamam gelmedi. Düşük yapıyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…