- Konu Sahibi yazasimvar
Dün düşük yaptım. Hcg değerlerim düşmeye başladı. 21 Ağustos'ta kırmızı pıhtı ile başladı. Yeni adet tarihimi 21 Ağustos'tan mı hesaplıyorum yoksa dünden mi? Bilen yardımcı olabilir mi? 30 günde bir oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba maalesef adet tarihiniz yok. Düşük adet değil. Düşükten sonra kanınızdaki hormonlar düşene kadar adet görmeyeceksiniz. Düşükten ne kadar sonra adet göreceğiniz buna bağlı. Benim 3 Temmuzda pıhtılı kanamam geldi 2 gün durdu 6 temmuzda yoğun kanamayla parçaları düşürmeye başladım ve o gece sabaha karsı acil kürtaj oldum. 10 ağustosta adet oldum. 7 haftalık hamile idim. Çok geçmiş olsun.Dün düşük yaptım. Hcg değerlerim düşmeye başladı. 21 Ağustos'ta kırmızı pıhtı ile başladı. Yeni adet tarihimi 21 Ağustos'tan mı hesaplıyorum yoksa dünden mi? Bilen yardımcı olabilir mi? 30 günde bir oluyorum
HayırKese görülmüş müydü?
Çok teşekkür ederim. Amin inşallahHiç bilgim yok çok çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Yani tekrar kan vererek hcgye mi baktirmaliyim? Kürtaja gerek kalmadı parçalar düşürdümMerhaba maalesef adet tarihiniz yok. Düşük adet değil. Düşükten sonra kanınızdaki hormonlar düşene kadar adet görmeyeceksiniz. Düşükten ne kadar sonra adet göreceğiniz buna bağlı. Benim 3 Temmuzda pıhtılı kanamam geldi 2 gün durdu 6 temmuzda yoğun kanamayla parçaları düşürmeye başladım ve o gece sabaha karsı acil kürtaj oldum. 10 ağustosta adet oldum. 7 haftalık hamile idim. Çok geçmiş olsun.
21 ağustostan itibaren canım yani tahmini tekrar yumurtlaman 21 ağustostan itibaren 20 gün sonra falan olabilirDün düşük yaptım. Hcg değerlerim düşmeye başladı. 21 Ağustos'ta kırmızı pıhtı ile başladı. Yeni adet tarihimi 21 Ağustos'tan mı hesaplıyorum yoksa dünden mi? Bilen yardımcı olabilir mi? 30 günde bir oluyorum
Bence hcg ye baktırmaya gerek yok benim 25 temmuzda hcg 12,6 idi ama adetim 10 agustosta oldu. Düşük de olsa bu bir logusalık dönemi. Tekrar hamile kalmak istiyorsanız düzenli lh takibi yapabilirsiniz bu sürede ama ben 1 adet en azından beklemenizi tavsiye ederim. Ben de düşük yaptıgımda hemen yeniden hamile kalmak istemiştim. Kaç haftalıktınız acaba ?[/QUOTE]Yani tekrar kan vererek hcgye mi baktirmaliyim? Kürtaja gerek kalmadı parçalar düşürdüm
Doktor kanaman bitikten sonra normal döngünde olabilirsin dedi. Öyle de oldu. 6 gün kanamam oldu 7 haftalık düsük yaptım bende. Temizleme işlemi yapıldı ve bittikten sonra sanırım 34 gün sonra adet gördüm. Zaten döngüm bu civardaydıDün düşük yaptım. Hcg değerlerim düşmeye başladı. 21 Ağustos'ta kırmızı pıhtı ile başladı. Yeni adet tarihimi 21 Ağustos'tan mı hesaplıyorum yoksa dünden mi? Bilen yardımcı olabilir mi? 30 günde bir oluyorum
[/QUOTE]Bence hcg ye baktırmaya gerek yok benim 25 temmuzda hcg 12,6 idi ama adetim 10 agustosta oldu. Düşük de olsa bu bir logusalık dönemi. Tekrar hamile kalmak istiyorsanız düzenli lh takibi yapabilirsiniz bu sürede ama ben 1 adet en azından beklemenizi tavsiye ederim. Ben de düşük yaptıgımda hemen yeniden hamile kalmak istemiştim. Kaç haftalıktınız acaba ?
Ozaman tahmini 30 gün sonra olur benimde. Çok teşekkür ederimDoktor kanaman bitikten sonra normal döngünde olabilirsin dedi. Öyle de oldu. 6 gün kanamam oldu 7 haftalık düsük yaptım bende. Temizleme işlemi yapıldı ve bittikten sonra sanırım 34 gün sonra adet gördüm. Zaten döngüm bu civardaydı
Kimyasal olmuş o zaman adetle gider döngün değişebilir adetten sayılmaz yaşadığın
Rica ederim insallah en yakın zamanda tekrar sağlıklı hamilelikler yaşarızOzaman tahmini 30 gün sonra olur benimde. Çok teşekkür ederim![]()
Öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.. Düşükten 35_40 sonra falan adet olunuyor diye biliyorum.. Düşük sonrası kanamanız biraz devam eder o bittikten 20_25 gün sonra falan adet olursunuz herhalde.. Düşük sonrası kanaman adet sayılmıyormuş.. Ben düşükten 38 gün sonra ilk adetimi görmüştüm..Dün düşük yaptım. Hcg değerlerim düşmeye başladı. 21 Ağustos'ta kırmızı pıhtı ile başladı. Yeni adet tarihimi 21 Ağustos'tan mı hesaplıyorum yoksa dünden mi? Bilen yardımcı olabilir mi? 30 günde bir oluyorum
Bana da doktor istediğin zaman tekrar hamilelik düşünebilirsin demişti.. Zaten rahimin hazır değilse yeni gebelik oluşmayacaktır düşüncesindeyim.. 2 kez bebeğimi kaybettim ilkinde hemen hamile kalmadım 2.si 18 haftalıktı normal doğum yaptım hiç adet görmeden hamile kaldım..6 haftalık. Doktor ara vermene gerek yok dedi ama bilemedim şimdi![]()
Bende vazgeçmeyi ara vermeyi düşünmüyorum demekki o sağlıksızmış yenisine güzeline hazirlanacakmis vücut diye telkin ediyorum kendimiBana da doktor istediğin zaman tekrar hamilelik düşünebilirsin demişti.. Zaten rahimin hazır değilse yeni gebelik oluşmayacaktır düşüncesindeyim.. 2 kez bebeğimi kaybettim ilkinde hemen hamile kalmadım 2.si 18 haftalıktı normal doğum yaptım hiç adet görmeden hamile kaldım..