Sağolun.Kürtaj olmaktan korkuyorum günlerdir çok acı çektim zaten. Ve en erken Pzt gidebilirim doktora özel muayene de açmadılar kapalı. Yarın ultrasonla bakarlar ama inşallah artık bi sorun kalmamıştır çok korkuyorum yoruldumGecmis olsun dusugu yaptiktan sonra parc kaldiysa doktor temizliyor
Merhabalar bende mayıs ayında düşük yapmıştım sizinle aynıydı sanırım çok sancim oldu rahmim yerinden çıkacak gibiydi ultrason muanesinde dr parca kalmamış dedi kürtaj olmadım canım. Kanamanın bitmesi tekrar adet olma vs biraz sürüyor tedirgin olma o konuda .ama parca kalıp kalmadığını kontrol ettir mutlaka2 gün önce iş yerinde çok şiddetli ağrı ve sancı yaşadım 4 haftalık düşük yaptımIlk kez yaşıyorum bunu şoktayım çok üzgünüm. Düşükten sonra adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum ve parçalar düşürüyorum yarın doktora gidicem. Bulunduğum ilçede hafta sonu olunca kadın doğum dr u yok. Acile gidip beta hcg yaptırdım 280 çıktı ama düşükten 4 gün önce 1048 di değerim. Doktor düşmüş dedi. Ama bu kanama ne kadar sürer ardından düşen parçalar nedir başına böyle bi şey gelen var mı çok korkuyorum lütfen yardım edin
Merhabalar bende mayıs ayında düşük yapmıştım sizinle aynıydı sanırım çok sancim oldu rahmim yerinden çıkacak gibiydi ultrason muanesinde dr parca kalmamış dedi kürtaj olmadım canım. Kanamanın bitmesi tekrar adet olma vs biraz sürüyor tedirgin olma o konuda .ama parca kalıp kalmadığını kontrol ettir
Evet geldi ilk gun anlatamam zaten çok fena.. üzerinden zaman geciyo bitti gbi oluyor yinede ara kanamalar olmuştu ilk adetten sonra düzene giriyor zaten. Sizede cok geçmiş olsun Allahım bidaha yasatmasin insallahÇok geçmiş olsun size de.Yaşadığım en kuvvetli ağrı ve acıydı bayılcaktım artık aklımı yitiricem dedim. Sizde de sonrası günlerde kanamayla parçalar gelmiş miydi? Yarın gidicem kontrole mutlaka.
Bende 28 aralıkta düşük yapmıştım canm benimkide 7 haftalıktı doktor kurtaj olma parca kalırsa bir sonraki adette atılır demişti normal adet gibi oldum 8 gün sonra bitti kanamam sonra normal adet dongumdevam ettiSağolun.Kürtaj olmaktan korkuyorum günlerdir çok acı çektim zaten. Ve en erken Pzt gidebilirim doktora özel muayene de açmadılar kapalı. Yarın ultrasonla bakarlar ama inşallah artık bi sorun kalmamıştır çok korkuyorum yoruldum
Yani kücük haftalarda düşük yapınca bir işleme gerek kalmıyormu?8haftalık düsük yapmıstım ilac kullandım temizleme yaptılarMerhabalar bende mayıs ayında düşük yapmıştım sizinle aynıydı sanırım çok sancim oldu rahmim yerinden çıkacak gibiydi ultrason muanesinde dr parca kalmamış dedi kürtaj olmadım canım. Kanamanın bitmesi tekrar adet olma vs biraz sürüyor tedirgin olma o konuda .ama parca kalıp kalmadığını kontrol ettir mutlaka
Hayır banada ultrasondan baktı genelde parca kalmıyor ama kalabilirde. Bana damar yolu filan açılmıştı kürtaja alacaklardı dr geldi baktı parca yok dedi geri gönderdiler canım. Çok geçmiş olsun Allahım Bdaha acısını göstermesin insallahYani kücük haftalarda düşük yapınca bir işleme gerek kalmıyormu?8haftalık düsük yapmıstım ilac kullandım temizleme yaptılar
Şimdiki düşügüm de 4haftalık daha doktora gitmedim bir işlem yapmama ihtimali varmı
İlk kanamadan ne kadar sonra düşük oluyor günlerdir ağrı cekiyorum kanama ilk basta kahverengiydi şimdi kırmızı ama artmıyor ne kadar sürer bu belirsizlik çok yoruldumMerhabalar bende mayıs ayında düşük yapmıştım sizinle aynıydı sanırım çok sancim oldu rahmim yerinden çıkacak gibiydi ultrason muanesinde dr parca kalmamış dedi kürtaj olmadım canım. Kanamanın bitmesi tekrar adet olma vs biraz sürüyor tedirgin olma o konuda .ama parca kalıp kalmadığını kontrol ettir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?