• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük yapanlar tekrar hamile kalmaya korkuyorum ya siz

arkadaşlar ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim.karnımda ölmüş.hiçç kanamam olmadı.1 ay boyunca o halde karnımda taşımışım.1 yıl boyunca her an hamile kalırmıyım.kalsam düşermi gibi sürekli karamsar düşüncelerim vardı.şu an 5 haftalık hamileyim.ve düşünmemeye çalışıyorum.allahım bebeğimi bana bağışlar inşallah.sizlerede sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.herşey insanlar için.doğa kusurlu hiçbir şeyi kabul etmiyor...

canım bende gecen mayıs ayında 15 haftalık bebeğimi kAYBETTİM KARNIMDA LDÜ AMA YENİDEN HAMİLEYİM YASAMADAN GRÜLMÜYO OLACAKLAR rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah

bende 1.5 ay oldu 22 haftalık bebegımı kaybettım dogumda uctu gıttı doguma kadar canlıydı sımdı ılıskıyı duymak bıle ıstemıyorum tekrar hamıle kalmayı dusunemıyorum korkuyorum cok yıne aynı olcak dıye sebeyza sen ne kadar bı sure sonra kaldın

nisa 77 meraba. umarım mesajımı okur banab dönersin çünkü aynı şeyleri yaşayanlardanım. dönersen memnun olurum

Back