öncelikle herkeze slmben 4 nisanda 5 haftalık düşük yaptım kanamam oldu çok sancı çektim parça düşürdüm kalan parçaları kürtajla temizlediler ogünden buyana her adetimde doktora gittim doktorum istedi gitmemi herşey normalmi diye düşükten sonra test araştırma herhangi bişe yapılmadı ama şuan rahmimmin saglıklı oldunu söylüyo artık korunmayı bırakabilirsin dedi folıc plas içiyorum 2 aydır 4 gün önce yine gittim çocuk aspirinide iç dedi iki günde bir kan pırtılaşması mı var dedim bişe demedi sadece önlem için herlahde çünki ilk adetimi oldugumda gittim ve bana bi ilaç verdi eşimede kandaki mikrobu temizler eger varsa diye ne gerekiyosa yapaım dedim testmi tess gerek yok dedi galiba 2 ve 3 düşükten sonra araştırma yapıyolar çok uzattım ama kısacası şimdi herşey gayet normall ama BENN ÇOK KORKUYORUM aynı şeyleri yaşamaktan bi yandanda yenidenn hamile kalmak istiyorumhemde çok benim gibi olanlarr gelin korkularımız birlik tee yenelim tabii tecrübelii arkadaşlarımızın yardımı ilee ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETİSN anne olmayı hepiniz ALLAHA emanet olun