• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük yapanlar tekrar hamile kalmaya korkuyorum ya siz

zeytohnm

saglıkla gellll erkegimmm
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
668
3
296
41
İstanbul
öncelikle herkeze slmben 4 nisanda 5 haftalık düşük yaptım kanamam oldu çok sancı çektim parça düşürdüm kalan parçaları kürtajla temizlediler ogünden buyana her adetimde doktora gittim doktorum istedi gitmemi herşey normalmi diye düşükten sonra test araştırma herhangi bişe yapılmadı ama şuan rahmimmin saglıklı oldunu söylüyo artık korunmayı bırakabilirsin dedi folıc plas içiyorum 2 aydır 4 gün önce yine gittim çocuk aspirinide iç dedi iki günde bir kan pırtılaşması mı var dedim bişe demedi sadece önlem için herlahde çünki ilk adetimi oldugumda gittim ve bana bi ilaç verdi eşimede kandaki mikrobu temizler eger varsa diye ne gerekiyosa yapaım dedim testmi tess gerek yok dedi galiba 2 ve 3 düşükten sonra araştırma yapıyolar çok uzattım ama kısacası şimdi herşey gayet normall ama BENN ÇOK KORKUYORUM aynı şeyleri yaşamaktan bi yandanda yenidenn hamile kalmak istiyorumhemde çok benim gibi olanlarr gelin korkularımız birlik tee yenelim tabii tecrübelii arkadaşlarımızın yardımı ilee ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETİSN anne olmayı hepiniz ALLAHA emanet olun

canim benim hic bos yere korkma,moralini de bozma...sana istemedigin kadar örnek sunabilirim...ben de dusuk yaptim 7 haftalikti 3 ay korundum simdi cok sukur tekrar hamileyim...ve hersey yolunda...ilk bebegin dusuk oldu,digeri de olacak diye birsey yok...dr da söylemis bak ne guzel rahmin saglikli,bir problemin yok tekrar hamile kalmak icin...bence buna sevinmelisin ki en azindan hamile kalabiliyorsun...ya o da olmasaydi Allah korusun....
burda bebek isteyip de hic hamile kalamayan arkadaslarimiz var...bence haline sükret..ve bosuna da kendini uzme....

bak göreceksin senin de bebegin olacak ve cok mutlu olacaksin onunla birlikte insallah...iyi dusun iyi olsun...sevgiler...

zeytohnm bende gecen hafta cuma kurtaj oldum birazdan doktora gidicem ayni duygulardayim valla yaayim yazmiyim diye kararsiz kaldim burdan baska yerde konusamiyorum bu konuyu ama dahami iy yapiyo dahami kötü bilemiyorum bende bi kere istemistik simdi bu olay vazgecirmesin duygusu ile ya daha kötüsü basima gelirse korkusu arasinda kalmis durumdayim acaba hangisi agir basip bana bisi yaptiracak bilemyiorum

canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen ay 5 haftalık bebeğimi kaybettimsenağlama
her nekadar birşeylerle uğraşıp umursamamaya çalışsamda hala etkisindeyim bende korkuyorum tekrar düşük olursa diye ayrıca ben tekrar hamile kalamamakdanda korkuyorum yani şu durumum hiç iyi değil... gözümün önüne geliyor hep kanama geçirdiğim an çok zor çokk hele bebek sahibi olmak isteyen için...
benim çok kanamam oldu kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ağrım çok oldu bende kontrolle gittim parça falan kalmamış çok şükür inş bu günleri atlatırız....

canım ben düşük yaptıgımda bende cesaret edemedim aynı şeyleri yaşayacagımdan çok korkuyordum ve korktugum başıma geldi ve tekrar 7 haftalık bebegimi düşürdüm şuan tekrar düşünüyoruz ama bu sefer içimde neden oldugunu bilmedigim bir rahatlık var bu sefer çok dikkatli olacaqgım Allah kimseye yasatmasın bu acıyı

canım benım bunun acısını yalnızca yasayan bılır ıns bıdaha yasamayız ılk ve 2, dusukler normal kabul edılebılıyo ve arastırma yapılmıyo ben 3, tane dusuk yaptım arastırmalara baslayacaz haftaya kontrole dr gıdıcem ıns ıcnde parca falan kalmamıstır korkuyorumda sen kotu seyler dusunme ıns hersey cok guzel olur bence calısmalara basla guzel haberlerını beklıyoz opt canım

bence de hiç korkulacak bir şey yok.
Sonuçta doktorun da böyle söylemiş.
Ve zaten sen de erken dönem bir düşük yaşamışsın.

ben 9 haftalıkken bir düşük yaşamıştım.
Bir ay bekledik.
Şimdi tekrar hamileyim çok şükür.

Sen içini rahat tut canım.a.s.

canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama pes etmek yok korkmadan bu defa düşük olmayacak herşey yolunda olacak diye düşünerek denemelere başla.sakın kötü birşey aklına getirme güzel düşün ve herşey güzel olsun.böyle konuşması kolay diye düşünebilirsin ama tatlım ben bunları yaşadığım için söylüyorum 5 kez düşük yaadım hep olumsız düşünüyodum sürekli başıma kötü şeyler geldi.ama sonuncu da -alıştım mı ne bilmiyorum-bu defa olumlu olacak olmazsada napimm dedim.çok şükür bu zamana kadar rabbim izin verdiii.dilerimm tüm düşük yapan arkadaşlarım tekrarını yaştmasın rabbim son olsun,sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi inşallahhhhh.

canim benim hic bos yere korkma,moralini de bozma...sana istemedigin kadar örnek sunabilirim...ben de dusuk yaptim 7 haftalikti 3 ay korundum simdi cok sukur tekrar hamileyim...ve hersey yolunda...ilk bebegin dusuk oldu,digeri de olacak diye birsey yok...dr da söylemis bak ne guzel rahmin saglikli,bir problemin yok tekrar hamile kalmak icin...bence buna sevinmelisin ki en azindan hamile kalabiliyorsun...ya o da olmasaydi Allah korusun....
burda bebek isteyip de hic hamile kalamayan arkadaslarimiz var...bence haline sükret..ve bosuna da kendini uzme....

bak göreceksin senin de bebegin olacak ve cok mutlu olacaksin onunla birlikte insallah...iyi dusun iyi olsun...sevgiler...

sagol canım sizlerin destegiyle zatenn kendimi iyi hissediyorum allah kimeye yaşatmasın sanada çok geçmiş olsunn allah bu bebegine saglık hayırlı ömür versinn öpüyorum senii destegin için teşekkürler

zeytohnm bende gecen hafta cuma kurtaj oldum birazdan doktora gidicem ayni duygulardayim valla yaayim yazmiyim diye kararsiz kaldim burdan baska yerde konusamiyorum bu konuyu ama dahami iy yapiyo dahami kötü bilemiyorum bende bi kere istemistik simdi bu olay vazgecirmesin duygusu ile ya daha kötüsü basima gelirse korkusu arasinda kalmis durumdayim acaba hangisi agir basip bana bisi yaptiracak bilemyiorum

canım benim çok çok geçmiş olsunn biz bizi anlarız ancak neden terddüt ettin burda okadar güzel insanlar varki herkez birbirine destek bilgileriyle yardımcı olmak için neler yapıyo bir yanım nasip kısmet degilmiş rabbimin bi ibildigi vardır diyorum iştee biyandanda korkuyorum inşallah bizimde saglıklı hamileligimiz olcak inşallahh ALLAHA EMANET OL VE KENDİNE ÇOK DiKKAT ETT

canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen ay 5 haftalık bebeğimi kaybettimsenağlama
her nekadar birşeylerle uğraşıp umursamamaya çalışsamda hala etkisindeyim bende korkuyorum tekrar düşük olursa diye ayrıca ben tekrar hamile kalamamakdanda korkuyorum yani şu durumum hiç iyi değil... gözümün önüne geliyor hep kanama geçirdiğim an çok zor çokk hele bebek sahibi olmak isteyen için...
benim çok kanamam oldu kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ağrım çok oldu bende kontrolle gittim parça falan kalmamış çok şükür inş bu günleri atlatırız....

canım yaaa ALLAH sabırlıklar verinn yaşayan ancak anlar dışardan insanlara aman ne olcakki yine olur gibi geliyo ama derin yaralr açıyo insanın içinde yaşadıkları takdiri ilahi diyorum ama dedigin gibi hamile kalmaktan bile korkuyorum napalım artık birbirimize destk olup atlatıcak alalhın izniyle benn tuvalete gitmek istemiyodum hele kırmızı renkmi gözümü çeviriyodum ilk bir hafta hep parça düşücekmiş gibi bir his oluyodu bide sanki yine öyle agrıycakmış gibi korkuyodum şuanda iyim hepsi geçti ama aynı şeyleri yaşama korkusu çok fena aynı şey olcak diye tabi ki bişe yok ama cesaret lazım saglıkla kal kendini üzme veren allah alan allah RABBİM gönlüne göre verin

canım ben düşük yaptıgımda bende cesaret edemedim aynı şeyleri yaşayacagımdan çok korkuyordum ve korktugum başıma geldi ve tekrar 7 haftalık bebegimi düşürdüm şuan tekrar düşünüyoruz ama bu sefer içimde neden oldugunu bilmedigim bir rahatlık var bu sefer çok dikkatli olacaqgım Allah kimseye yasatmasın bu acıy
ı[/QU off canım yaa çok çok geçmiş olsun peki bi nedeni varmı araştırma yaptılarmıı AMİN ALLAHIM KİMSELERE YAŞATMASIN KİMSENİN KUCANI BOŞ BIRAKMAISIN herkeze dua ediyorumm yaşıyıp görcemiz varmış demekki kendine çok iyi bakk inşalah bu sefer bebegini kucana alırsın ALALHA emanet oll

canım çok geçmiş olsun üzülme arkadaşım Allah bidaha ne sana ne de başkasına bidaha yaşatmasın bu acıyı.inşallah Rabbim sana yine nasip eder hayırlısı ile.belki hayırsızdı böyle düşün öyle avut kendini.Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim bidaha olmaz sağlıklı bi gebelik geçirmen dileğiyle ...

canım benım bunun acısını yalnızca yasayan bılır ıns bıdaha yasamayız ılk ve 2, dusukler normal kabul edılebılıyo ve arastırma yapılmıyo ben 3, tane dusuk yaptım arastırmalara baslayacaz haftaya kontrole dr gıdıcem ıns ıcnde parca falan kalmamıstır korkuyorumda sen kotu seyler dusunme ıns hersey cok guzel olur bence calısmalara basla guzel haberlerını beklıyoz opt canım

canımın benim yaa çok geçmiş olsun allah kimseye yaşatmaın yazın için sana çok çok deşekkkürler içime su serpiyosunuz valla inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz birbirimize öptüm sein ALLAHHAA emanett ollll parça kalsa sancın olur ve kayınvaldeme olmuş öyle o kürtaj olmuş isteyerek eve gelmiş sancıdan duramıyo hala böyle bişe yoksa sende canım içini sende ferah tut kendine çok çok iyi bak öptüm

bence de hiç korkulacak bir şey yok.
Sonuçta doktorun da böyle söylemiş.
Ve zaten sen de erken dönem bir düşük yaşamışsın.

ben 9 haftalıkken bir düşük yaşamıştım.
Bir ay bekledik.
Şimdi tekrar hamileyim çok şükür.

Sen içini rahat tut canım.a.s.

canım benim yüreklendiriyosun beni valla içimee u serpiyosun huzur verdin yemin ederim sanada çok geçmiş olsunn ALLLAH BU BEBEGİNE HAYIRLI AGLIKLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN hayırlı olsun analı babalı büyüsünn kendine çok iyi bak ve güzel bebegine öptüm canımm

canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama pes etmek yok korkmadan bu defa düşük olmayacak herşey yolunda olacak diye düşünerek denemelere başla.sakın kötü birşey aklına getirme güzel düşün ve herşey güzel olsun.böyle konuşması kolay diye düşünebilirsin ama tatlım ben bunları yaşadığım için söylüyorum 5 kez düşük yaadım hep olumsız düşünüyodum sürekli başıma kötü şeyler geldi.ama sonuncu da -alıştım mı ne bilmiyorum-bu defa olumlu olacak olmazsada napimm dedim.çok şükür bu zamana kadar rabbim izin verdiii.dilerimm tüm düşük yapan arkadaşlarım tekrarını yaştmasın rabbim son olsun,sağlıcakla kucaklarız bebişlerimizi inşallahhhhh.

canım benim burda yaşadıklarını paylaşıp destek vermen okadar güzelkii ALALH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNN inşallahh bebegin saglıklı olurr hayırlı olurr allah bizlere bagışlasın bidahaki yavrulaımızı dedigin çok dogru alllah yardımcımız olsunn çok çok geçmişler olsun

zeytohnm bide bosgebelikten kurtaj olanlar grubu var forumda ben orayada yaziyorum gunluk sohbet oluyor ordada ayni durumda arkadaslar var. Inan ben bu basima gelene kadar bu kadar cok insanind abasina gelmis olaacgini aklimin ucundan gecirmemistim kimle konsusam bi kez yasamiz en az cok kizdim kendime ne bencil oluyo insan ogulu hep kendi derdi dert sanki dunyada. Sonra bu sabah bahcedeki elma agcinin altini temizliyodum bir suru kucucuk elma dusmus bi sure baktim agacin bebekleri diye.Ayni bizim gibi doga normal olani bu gelisemicek olan dusuyor.Birden moral geldi bana ama tabii korkular kaldi denemeye baslasam her ay hamile kalamazsam üzülücem kalirsam 3 ay ha kan geldi gelecek tuvalete her gittigimde bunlarin gecmesine imkan yok ama sanirim ne olursa olsun denicem bikez daha. Burda olsun disardan cok arkadasimla konsutum hepsi destek veriyor zaten olmasalardi ben kendimi bayagi kötü hissederdim Allah buyuk canim su 3 hafta bi gecsin bakalim ne olacak. Buradn yazisalim gene.

zeytohnm bide bosgebelikten kurtaj olanlar grubu var forumda ben orayada yaziyorum gunluk sohbet oluyor ordada ayni durumda arkadaslar var. Inan ben bu basima gelene kadar bu kadar cok insanind abasina gelmis olaacgini aklimin ucundan gecirmemistim kimle konsusam bi kez yasamiz en az cok kizdim kendime ne bencil oluyo insan ogulu hep kendi derdi dert sanki dunyada. Sonra bu sabah bahcedeki elma agcinin altini temizliyodum bir suru kucucuk elma dusmus bi sure baktim agacin bebekleri diye.Ayni bizim gibi doga normal olani bu gelisemicek olan dusuyor.Birden moral geldi bana ama tabii korkular kaldi denemeye baslasam her ay hamile kalamazsam üzülücem kalirsam 3 ay ha kan geldi gelecek tuvalete her gittigimde bunlarin gecmesine imkan yok ama sanirim ne olursa olsun denicem bikez daha. Burda olsun disardan cok arkadasimla konsutum hepsi destek veriyor zaten olmasalardi ben kendimi bayagi kötü hissederdim Allah buyuk canim su 3 hafta bi gecsin bakalim ne olacak. Buradn yazisalim gene.

çok geçmiş olsun canım çok haklısın dedigin gbi herşeyde bi hayır vardır işte aynı şeyleri yaşama korkusu başka üzntüsü başka bana başla dedi doktorum ama hiç bi test bişe yaptırmadıgım için korkuyorum boş gebelik başlıgı bi kaçtane var hangisi canım yazışalım burdan yaşaşyan biliyo yaşamayanlarla baylaşamıysun çünkü anlayamıyolar yine olur diyolar evet bende biliyorum rabbim nasip ettigi sürece hepmizin gene olucak ama korkuları bilemezler ancak bizim gibi yaşayanlar bilir iyiki bu site var sizler varsınız ALAH HERKEZDEN RAZI OLSUN CÜMLEMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN güzel haberlerini bekliyorum canım

canım çok geçmiş olsun üzülme arkadaşım Allah bidaha ne sana ne de başkasına bidaha yaşatmasın bu acıyı.inşallah Rabbim sana yine nasip eder hayırlısı ile.belki hayırsızdı böyle düşün öyle avut kendini.Rabbim yar ve yardımcın olsun dilerim bidaha olmaz sağlıklı bi gebelik geçirmen dileğiyle ...

amin canım güzel yorumun için çok teşekkürlerr ALLAHA EMANET OL herşey gönlünce olsun

Back