düşük yapanlar lutfenn yardım edınn

ceydaegeyaka

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
11
0
6
34
İzmir
merhabalar.8haftalık hamıleydım ve bebeğimin kalp atısları durmus..ve dun gece düşük yaptm..bebek ve plesenta çıktı dedıler..dr baktı cok kucuk bı parca kalmıs dedı..ılac verdı 2 gunluk kendısı atar dıye dusunuyorum dedı..sizce kürtaj olur mu bu kdr acının uzerıne artık kürtaj ıstemıorm..sancımda yok kanamamda cok az ama içimin acısı hıc geçmiyorbı bılgınız var mıı???

çok geçmiş olsun. doktor takibinde kalmanda fayda var 1 hafta 15 gün içinde kanaman kesilsin kesilmesin tekrar doktora gitmelisin. parça kaldığında hayati teklike oluyor. henüz düşüğün çok yeni ve devam ediyordur. biraz bekle parça kalmazsa kürtaja gerek yok. kürtaj çok korkulacak birşey değil. anesteji altında yapılıyor.

yarın gıdıcem dr a umarım parca kalmamıstır..

kanaman kesildiğinde ortaya çıkacaktır. bundan sonraki oluşacak durumlar canını daha az avıtacaktır. umarım kısa zamanda toparlarsın çok geçmiş olsun tekrar...

Tatlım geçmiş olsun geçen ay ben de kendi kendime düşük yaptım benimki daha minikti anca kese oluşmuştu, gelişmemişti. O bile dayanılmaz sancı verdi, kendi kendime bağırdım evde ağrıdan resmen.. Senin de birşey kalmış olacağını sanmıyorum ama kontrol ettirmende fayda var. Sonucu yaz bize olur mu? Üzülmemeye çalış, yine olur bak hep aynı durumdayım, bu ay da ümitliydim ama sabah adet oldum, artık önümüzdeki aylara bakıcaz napalım hayatım..

tabıkıde yazarımm...bnmde dusuk sırasında cok ağrım oldu ordan cıktıgı an butun agrım kesıldı suanda agrım yok ama yınede korkuyorm..inş. yrnda bısı cıkmaz..inş. en kısa zmnda hamıle kalırsın canım benım gercekten cok zor..içimdekı acı hıc gecmıyor zmnla alısırım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…