Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ahMerhaba. Bende bir hafta önce düşük yaptım. 8+3 tü gebelik. 5.tüp bebek denemesinde ilk defa hamilelik oldu. Kanama alanı vardı yaklaşık 20 gün az az kanama oldu.bircok ilaç ve iğne kullandım. Doktor muayenesinde kanama alanının azaldığı ve bebeğin gelişiminin harika olduğunu öğrendiğimiz günün gecesi inanılmaz bir ağrı ile kalktım tuvalete zor yetiştim, her yer kan revan oldu. Birseyler düştü. Hemen acile gittik yatış yapıldı. Serum takıldı. Sabaha kadar tuvalete taşındım ve inanılmaz kanadım. Sabah muayene de bebek yoktu. Düşük olmuş. Yıkıldık tabi. Kürtaj yapmadı doktorum. Haftaya kontrole gel dedi. Suanda bir hafta oldu kontrole gittim. Rahim duvarı hala kalın bir kutu daha antibiyotik iç haftaya değerlendirelim olmazsa kürtaj yaparız dedi. Düşükten önce 20 gün Düşükten sonra da bir hafta oldu hala kanama devam ediyor. Haftaya önce tüp bebek merkezîne gidicem oradada bir muayene olucam. Bilemiyorum kan tahlili isterler mi yada kürtaj yaparlarmı. Hepinize geçmiş olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor...