Düşük yapanlar bakabilir mi...

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Kızlar 2 haftadan fazla oldu bebeğimi düşüreli hala kanamam devam ediyor sizde kaç hafta sürmüştü adetiniz nezaman düzene girmişti yardımcı olursanız sevinirim...

Ben de 26 ekimde düşük yaptım, kanamam 10 gün sürdü beta hcg de iki haftaya sıfırlandı ama 42 gün oldu hala adet olmadım, doktor normal dedi yumurtam da daha yeni çatlıyormuş. Bir süre daha olmayacam sanırım. Ama ben 4 haftalık hamileydim çok küçüktü. Sen kaç haftaşıkken düşürdün

Benimkide 7 haftalıktı canım en son gittiğimde ultrasonla baktı foktor keseyi göremedi kan tahlili istedi ilk kan vermemde 1856 falandı 250ye düşmüştü iğne aldırdı kan uyuşmazlığı için başka ilaç falan vermedi şu gün gel de demedi 2 haftadan fazla oldu gitmelimiyim acaba doktora... Fazla gelmiyo az az ama bitmek bilmedi korktum açıkçası

Düşük yaptığını nasıl anladın canım aprın varmıydı benim hiç ağrım yoktu hissetmedim bile sadece kanamam oldu o kanama da düşük riskim var diye 1 haftadır oluyordu en sonunda şüpelendim gittim baktırdım düşük yapıyosun dedi doktor çok zor allah birdaha yaşatmasın sana da geçmiş olsun bu arada

Benim birden ağrım oldu ve kanamam başladı, çok şiddetliydi zaten düşükten değil ağrıdan ağlıyordum. Kanamadan sonra da beta düşmeye başladı. Senin betan sıfırlandı mı?

Valla şuan kaç bilmiyorum dokyor okadar ilgisizdi ki hiç birşey demedi sadece düşük yapıyorsun dedi başka hiç bişey demedi iğne yazdı gönderdi okadar.. Hiç biiey demedi yat dinlen yada şu ilaçları kullan korun vs şu günde gel hiç birşey. En son 250 di şuan kaçtır bilmiyorum ama hiç ağrım olmadı neden acaba

Bence sen git bir beta hcg yaptır, 0 olması lazım. O düşmez ve kanaman devam ederse rahimde parça kalmış olabilir. Bana doktor 1 ay hamile kalma, 3 hafta da korun demişti.

Bana da 3 ay hamile kalma dedi yarin gideyim ozaman ben bi

Merhaba. Bende bir hafta önce düşük yaptım. 8+3 tü gebelik. 5.tüp bebek denemesinde ilk defa hamilelik oldu. Kanama alanı vardı yaklaşık 20 gün az az kanama oldu.bircok ilaç ve iğne kullandım. Doktor muayenesinde kanama alanının azaldığı ve bebeğin gelişiminin harika olduğunu öğrendiğimiz günün gecesi inanılmaz bir ağrı ile kalktım tuvalete zor yetiştim, her yer kan revan oldu. Birseyler düştü. Hemen acile gittik yatış yapıldı. Serum takıldı. Sabaha kadar tuvalete taşındım ve inanılmaz kanadım. Sabah muayene de bebek yoktu. Düşük olmuş. Yıkıldık tabi. Kürtaj yapmadı doktorum. Haftaya kontrole gel dedi. Suanda bir hafta oldu kontrole gittim. Rahim duvarı hala kalın bir kutu daha antibiyotik iç haftaya değerlendirelim olmazsa kürtaj yaparız dedi. Düşükten önce 20 gün Düşükten sonra da bir hafta oldu hala kanama devam ediyor. Haftaya önce tüp bebek merkezîne gidicem oradada bir muayene olucam. Bilemiyorum kan tahlili isterler mi yada kürtaj yaparlarmı. Hepinize geçmiş olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor...

Son düzenleme:
Kıyamam ya geçmiş olsun canım yıkılmazmı insan evladını kaybediyorsun sonuçta bende hastanede mahvolmuştum herkes yanıma geldi teselli etmeye çalıştılar ama neden bilmiyorum hiç ağrım olmadı düşmeden 1 hafta önce öğrenmiştim zaten hamile olduğumu ama hiç anlamadım çünkü ondan da bir hafta once adet olduğumu sandım 4 gün kanamam oldu meğer o düşük riski kanamasıymış neyse adetim bitti 1 hafta sonra kasığımdan bacağıma doğru nasıl ağrı girdi adet ağrısı yanında hiç birşey o ağrıyla zar zor hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı kese gördü adetin geçtimi dedi ben hayır geöen hafta bitti dedim bilmediğim için kan tahlili yaptırdım 1854 çıktı gebesin dedi doktor ama öğrendiğim gün çok çok kötü ağrım vardı düşük riskin var dedi ve hiç ilgilenmedi acaba öğrendiğim gün düşürmüş olabilirmiyim canım sence? Progestan ilaç verdi iğne verdi 1 hafta kullandım yine az az kanamam oldu 1 gün kesilip 1 gün geldi en sonunda neden geçmiyo dedim ve hissettim sanki bebeğim yok diyodum kendi kendime. Ve o gün gittim kese görünmedi kan tahlilimde 250ye düşmüştü ve düşük yapıyosun dediler o an yıkıldım işte... 2 haftayı geçti ve kanamam hala devam ediyor ama az az nezaman geçicek adetim nezaman düzene gircek yine bebek istiyoruz 3 ay sonra işallah

Sizede geçmiş olsun. Düşük sonrası kurtaj olursa kanama bir hafta sonra kesiliyor dediler. Kurtaj olmaz isek benim gibi 50 gune kadar surebilirmis. Ben iki doktor takipli gidiyorum. Bakalım salı günü ne diyecekler. Senin durumunda ustune Adet görme gibi olmuş. Öğrendiğin gün kanama olduysa ya da parça düştüyse düşük olmuştur herhalde. Sen kürtaj olmadın galiba benim gibi. Eger ki kürtaj olmadiysan ve kanama benim gibi devam ediyorsa haftada bir kontrole git. Bana öyle uygun gördüler. Ama ben hem Ünv hastanesine hemde özel hastaneye gidiyorum. Hayırlısı.

Hakkımızda hayırlısı olsun ben kürtaj olmadım zaten ultrasonla baktı kese görünmedi düşmüş demekki ama ben hiç birşey görmedim eğer hamile olduğumu öğrendiğim gün bebeğüm düşse ultrasonda görünmezdi ama doktor keseyi görmüştü neyse ya çok kafaya takmamak lazım benim 2 gündür çok azaldı kanamam kahverengiye göndü 2 güne biter heralde allah yardımcınız olsun inşallah birdaha nasip eder rabbim dua edin..

Kanamam bitmediği için parça kalmış dediler. Düşükten 13 gün sonra kürtaj oldum. Inşallah birkaç gune Kanamam geçer.

Merhaba. Bende bir hafta önce düşük yaptım. 8+3 tü gebelik. 5.tüp bebek denemesinde ilk defa hamilelik oldu. Kanama alanı vardı yaklaşık 20 gün az az kanama oldu.bircok ilaç ve iğne kullandım. Doktor muayenesinde kanama alanının azaldığı ve bebeğin gelişiminin harika olduğunu öğrendiğimiz günün gecesi inanılmaz bir ağrı ile kalktım tuvalete zor yetiştim, her yer kan revan oldu. Birseyler düştü. Hemen acile gittik yatış yapıldı. Serum takıldı. Sabaha kadar tuvalete taşındım ve inanılmaz kanadım. Sabah muayene de bebek yoktu. Düşük olmuş. Yıkıldık tabi. Kürtaj yapmadı doktorum. Haftaya kontrole gel dedi. Suanda bir hafta oldu kontrole gittim. Rahim duvarı hala kalın bir kutu daha antibiyotik iç haftaya değerlendirelim olmazsa kürtaj yaparız dedi. Düşükten önce 20 gün Düşükten sonra da bir hafta oldu hala kanama devam ediyor. Haftaya önce tüp bebek merkezîne gidicem oradada bir muayene olucam. Bilemiyorum kan tahlili isterler mi yada kürtaj yaparlarmı. Hepinize geçmiş olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor...
Ah ah :( bende tüp bebek bebeğimi kaybettim 20+5 haftalıkti erken doğumla çok çok zor

ben 4 haftalıkken düşük yaptım 10 gün sürdü kanama ve ağrı 40 gün sonra da adet oldum

Back
X