Düşük yapanlar acilll :(

Busra3453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
46
10
28
Bugün öğlen vajinamdan cok acık kahvemsi su geldi pecetemide islattı diye bilirim ondan sonra minik parcalar geldi düşük yapmış olabilirmiyimm (( regleme 3 gün var bu arada korkuyorum eğer düşük yaptıysam içerde parça falan kalmıs olabilir benim yaşayan var mı bu durumu

dusuk o kadar kolay olmuyor O kanama ve pijtilar zamanla artip fosur fosur akiyo

Bu parçalar deri gibimiydi yoksa pıhtı gibi mi
Benimde reglime 2 gün vardı test sonradan silik çıkmıştı onemsemedim bugün kahverengi leke geldi normalde kırmızı başlar ve deri parçası düştü bazen böyle kimyasal olabiliyor tabi bende kan pıhtılaşmasi var sizin bir pıhtılaşma sorununuz var mı

Deri gibiydi devam etmiyor suan iki kere falan gordum iç çamasırımda sizin bi bilginiz varmı

Deri gibiydi devam etmiyor suan iki kere falan gordum iç çamasırımda sizin bi bilginiz varmı
Bu kist de olabilir kimyasal gebelikte yaşamış olabilirsiniz buradan birsey söylemek zor

pihti seklinde parca parca geldi O pihtilar gelirken kramplar da beraberinde tabi.

pihti seklinde parca parca geldi O pihtilar gelirken kramplar da beraberinde tabi.
Pihtiysa içeride kan pihtilasmistir canım düşük değildir bircogumuzda o pihti gelmesi oluyor

Pihtiysa içeride kan pihtilasmistir canım düşük değildir bircogumuzda o pihti gelmesi oluyor
yok kuzum zaten az az kanamam baslamisti 5. haftada Dr hcg nin artisina gore dedi 1 hafta takipde kaldim. duzensiz artti 6. haftada sagliksiz gebelik kromozamlardan kaynakli dediler Sabaha karsi acilde dustu. dusuk ten sonra bi sure daha deva eder dedi bi 4 gunde pihti gitti Bakti kurtajda gerek kalmamis sukur. son test 2900 yerine 3500 ciksa bebis benmleydi

Ben 3 dusuk yaptım hepsi bir aynı şekilde düşmedi en sonuncu 1 hafta kahve leke sonrası kanamaya dönüşüp tırnak büyüklüğünde et parçası geldi ve beta yarıya düştü digeride adet gibi oldu

Kızlar merhaba bende 23 martta asılama oldum 11. Gün test yaptım silik cizgi cıktı cizgiden 4 gün sonra kan verdim negatif cıktı aynı günün gecesi lekelenmem oldu siyah kum gibi resmen dün doktoruma gitti ve düşük yaptıgımı söyledi 13 gündür hergün leke geliyor oladar üzüldümki tarifi yok 3 senedir bekliyoruz denemediğimiz sey kalaçmamıstı okadar hissetmiştimki oldugunu doktor tutunmuş ama düşmüş dedi içim acıyor sizler bu durumu nasıl aştınız ve bu kanama lekelenme nekadar devam etti benim gibi durum yasayan varmı erken düşük yapan

Düşükten hemen sonra mi hamile kaldınız?

Hayi
Hayırlı olsun Rabb'im kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben de bu ay düşük yapıyorum doktor kimyasal dedi ama 6. haftaya girmiştim ve rahim duvarim da kalinlasmisti kimyasalda rahim duvarı kalınlaşmıyormuş sanırım. Bir de çok afedersiniz ciğer parçası gibi parça geliyor düşük olduğunda böyle oluyor galiba

evet o parcalar dusune kadar agri krampama kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliniyo diye duymustum. cok gecmis olsun uzuldum valla ama sagliksiz gebelik diye avutuyoruz kendimizi hakkimiazda hayirlisi ins dikkat et kendine

evet o parcalar dusune kadar agri krampama kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliniyo diye duymustum. cok gecmis olsun uzuldum valla ama sagliksiz gebelik diye avutuyoruz kendimizi hakkimiazda hayirlisi ins dikkat et kendine
1 buçuk seneden sonra hamile kaldım o da sağlıksız oldu nasibimizde yokmuş. En azından dış gebelik değildi kendiliğinden düştü buna seviniyorum. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…