- 5 Nisan 2020
- 46
- 10
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deri gibiydi devam etmiyor suan iki kere falan gordum iç çamasırımda sizin bi bilginiz varmıBu parçalar deri gibimiydi yoksa pıhtı gibi mi
Benimde reglime 2 gün vardı test sonradan silik çıkmıştı onemsemedim bugün kahverengi leke geldi normalde kırmızı başlar ve deri parçası düştü bazen böyle kimyasal olabiliyor tabi bende kan pıhtılaşmasi var sizin bir pıhtılaşma sorununuz var mı
Bu kist de olabilir kimyasal gebelikte yaşamış olabilirsiniz buradan birsey söylemek zorDeri gibiydi devam etmiyor suan iki kere falan gordum iç çamasırımda sizin bi bilginiz varmı
pihti seklinde parca parca geldi O pihtilar gelirken kramplar da beraberinde tabi.Bu parçalar deri gibimiydi yoksa pıhtı gibi mi
Benimde reglime 2 gün vardı test sonradan silik çıkmıştı onemsemedim bugün kahverengi leke geldi normalde kırmızı başlar ve deri parçası düştü bazen böyle kimyasal olabiliyor tabi bende kan pıhtılaşmasi var sizin bir pıhtılaşma sorununuz var mı
Pihtiysa içeride kan pihtilasmistir canım düşük değildir bircogumuzda o pihti gelmesi oluyorpihti seklinde parca parca geldi O pihtilar gelirken kramplar da beraberinde tabi.
Evet katılıyorum düşük çok zor ve ağrılı oluyor ve 2 3 günden çok fazla sürüyordusuk o kadar kolay olmuyor O kanama ve pijtilar zamanla artip fosur fosur akiyo
yok kuzum zaten az az kanamam baslamisti 5. haftada Dr hcg nin artisina gore dedi 1 hafta takipde kaldim. duzensiz artti 6. haftada sagliksiz gebelik kromozamlardan kaynakli dediler Sabaha karsi acilde dustu. dusuk ten sonra bi sure daha deva eder dedi bi 4 gunde pihti gitti Bakti kurtajda gerek kalmamis sukur. son test 2900 yerine 3500 ciksa bebis benmleydiPihtiysa içeride kan pihtilasmistir canım düşük değildir bircogumuzda o pihti gelmesi oluyor
Düşükten hemen sonra mi hamile kaldınız?yok kuzum zaten az az kanamam baslamisti 5. haftada Dr hcg nin artisina gore dedi 1 hafta takipde kaldim. duzensiz artti 6. haftada sagliksiz gebelik kromozamlardan kaynakli dediler Sabaha karsi acilde dustu. dusuk ten sonra bi sure daha deva eder dedi bi 4 gunde pihti gitti Bakti kurtajda gerek kalmamis sukur. son test 2900 yerine 3500 ciksa bebis benmleydi
4 ay sonra canmDüşükten hemen sonra mi hamile kaldınız?
Hayırlı olsun Rabb'im kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben de bu ay düşük yapıyorum doktor kimyasal dedi ama 6. haftaya girmiştim ve rahim duvarim da kalinlasmisti kimyasalda rahim duvarı kalınlaşmıyormuş sanırım. Bir de çok afedersiniz ciğer parçası gibi parça geliyor düşük olduğunda böyle oluyor galiba4 ay sonra canm
evet o parcalar dusune kadar agri krampama kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliniyo diye duymustum. cok gecmis olsun uzuldum valla ama sagliksiz gebelik diye avutuyoruz kendimizi hakkimiazda hayirlisi ins dikkat et kendineHayi
Hayırlı olsun Rabb'im kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben de bu ay düşük yapıyorum doktor kimyasal dedi ama 6. haftaya girmiştim ve rahim duvarim da kalinlasmisti kimyasalda rahim duvarı kalınlaşmıyormuş sanırım. Bir de çok afedersiniz ciğer parçası gibi parça geliyor düşük olduğunda böyle oluyor galiba
1 buçuk seneden sonra hamile kaldım o da sağlıksız oldu nasibimizde yokmuş. En azından dış gebelik değildi kendiliğinden düştü buna seviniyorum. Çok teşekkür ederim.evet o parcalar dusune kadar agri krampama kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliniyo diye duymustum. cok gecmis olsun uzuldum valla ama sagliksiz gebelik diye avutuyoruz kendimizi hakkimiazda hayirlisi ins dikkat et kendine