- 21 Şubat 2017
- 39
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #22.121
evet cok var mıs bebeğini kaybeden anne ne acı Allahım insallah yıne aynı guzel dıyguyu tatmayı nasıp etsın hepımız sızede çok çok gecmiş olsun canım sevgılerne kadar çok bebeğini kaybeden anne varmış ailemden onca kadın arasında ilk bebek kaybı yaşayan olduğum için niye sadece ben diye düşünmüştüm yalnız değilmişimdoktor 3 ay korunun demişti muhtemelen psikolojik olarak kendime gelmem içindi ilk reglimi olduktan sonra korunmayı bırakıcam tabi öncelikle test sonuçlarımı bekliyorum 1 ayım var
Amin inşallah evet yeniydi allahım inşallah tüm bebek isteyenlere nasip eder inşallah tekrar hamis kalırız Allahın izniyle canimÖncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı seyi yaşadım 15 gün evvel. Metanetli olmak gerek. Senin daha çok yeni. Eminim çok üzülüyorsun ama geçecek... Rabbim inşallah gene nasip eder hepimize. Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızi.
Canım geçmiş olsun Allahın izniyle inşallah hamis kalırım allahım tüm bebek isteyenler anne adayları bebisleri olur allahım inşallah sağlık kucağına almayı nasip etsinmerhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. bu duyguyu malesef yaşayan anlar. bende ağustos ayında bebeğimi kaybettim. 12+2 günlükken kalp atışları durmuş denildi. tabi ben bunu 15.hafta hamileliğimde kanama gelerek anladım. şimdi 8 haftalık hamileyim şükürler olsun. Ama tabiki korkuyorumda gene aynı şeyler olurmu diye. Herşey Allah'tan. Rabbim inşallah bize de anne olmayı tattırır.
Bende çevremde kimseden duymamıştım benim basima ikinci kez geldiğinde dunyam yikildi sandım.Ama güçlü olmaktan başka çare yok Allah ömür vermediyse olmuyor demekki dedim..Korktum uzunca bir sure ikinci kurtajdan sonra.Tekrar hamile kalamazsam diye.Bir kez hamile kalabiyorsaniz birçok kez kalabilirsiniz demişti doktorum.Nitekim öyle oluyor.Allahım herkesle nasip etsin acilarinizi alsın götürsün yeni bir bebek inşallah..Çok geçmiş olsun...ne kadar çok bebeğini kaybeden anne varmış ailemden onca kadın arasında ilk bebek kaybı yaşayan olduğum için niye sadece ben diye düşünmüştüm yalnız değilmişimdoktor 3 ay korunun demişti muhtemelen psikolojik olarak kendime gelmem içindi ilk reglimi olduktan sonra korunmayı bırakıcam tabi öncelikle test sonuçlarımı bekliyorum 1 ayım var
Size de çok geçmişler olsun.Çok zor günler ama atlatacaksiniz insallah, Allahim sabir güç versin..En kısa surede acilarinizi unutturacak yeniden sağlıklı bir gebelik yaşamanızı dilerim.merhaba lar canım çok çok gecmiş olsun bende 3 aylık hamileydım gecen cumartesi sevınerek esimle kontrol gıttık bebeğimin kalbı durmus o anı anlatamam dünya basımıza yıkıldı ama belırti yoktu kanama duşük olmadı nedenini tam bilemiyoruz hüzün kaldı bize bolca 2 gun önce vakum işlem yapıp bebeğimi aldılar benim2. gebeliğimde psikolojik olarak çöktüm insallah hayırlısı ile yıne hamile kalıp sağlıkla bebeğimizi alalım kucağımıza Allahın takdiri demek gıden meleklerımızın yiyecek rızkı yokmus Allah öyle istedi dıycez dua edıcez aglıyorum resmıne bakıp ıyı yapmıyorum insallah zamanla atlatırız üzülme sende 3 ay dinlen sonra yıne olur insallah sevgililer canım
Çok geçmişler olsun.Çok zor bu günleri atlatmak insanının içinde hep bir korku kalıyor ama pozitif düşünmek lazım hep galiba o zaman herşey daha sorunsuz ilerliyor..Aynı haftalardayiz..Sağlıklı gebelikler geçirmemiz dileğiyle :)merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. bu duyguyu malesef yaşayan anlar. bende ağustos ayında bebeğimi kaybettim. 12+2 günlükken kalp atışları durmuş denildi. tabi ben bunu 15.hafta hamileliğimde kanama gelerek anladım. şimdi 8 haftalık hamileyim şükürler olsun. Ama tabiki korkuyorumda gene aynı şeyler olurmu diye. Herşey Allah'tan. Rabbim inşallah bize de anne olmayı tattırır.
insallah canım Amin bebeklerimizin kalp atıslarını 9'"ay duyduğumuz mınık meleklerımıze kavuştuğumuz anı hepimizin yaşaması dılegıyle insallahSize de çok geçmişler olsun.Çok zor günler ama atlatacaksiniz insallah, Allahim sabir güç versin..En kısa surede acilarinizi unutturacak yeniden sağlıklı bir gebelik yaşamanızı dilerim.
Herkese merhaba kizlar. Ben de 3 subatta 14 haftalk bebegimi kaybettim. Dusuk yaptim .dusukten hemen yarim saat sonra kurtaja aldi doktor.
Sonra sinda biz hic korunmadik . Bugun bat.a 7 gun kala test yaptim. Pozitif cikti. Doktorumu aradim. B hcg degerin devam ediyor olabilir dedi. Gunun gecmesini bekle dedi. B hcg ne zaman sifirlanir??? Bi bilgisi olan var mi ??
çok gecmiş olsun inşallah Allah gönlunuze göre versin bızım doktorumuz 3 ay sağlıklı bır gebelik için beklememızı söyledi öyle de yapacağız.. istersen doktorunun dediği şekılde bekle sevgilerHerkese merhaba kizlar. Ben de 3 subatta 14 haftalk bebegimi kaybettim. Dusuk yaptim .dusukten hemen yarim saat sonra kurtaja aldi doktor.
Sonra sinda biz hic korunmadik . Bugun bat.a 7 gun kala test yaptim. Pozitif cikti. Doktorumu aradim. B hcg degerin devam ediyor olabilir dedi. Gunun gecmesini bekle dedi. B hcg ne zaman sifirlanir??? Bi bilgisi olan var mi ??
Saol canim. Ama hamile olmus olamaz miyim yine . Oyle olsun istiyorumçok gecmiş olsun inşallah Allah gönlunuze göre versin bızım doktorumuz 3 ay sağlıklı bır gebelik için beklememızı söyledi öyle de yapacağız.. istersen doktorunun dediği şekılde bekle sevgiler
Canım öncelikle merhaba.Kurtajlardan sonra ilk adet günü sasabiliyor.Yani ben iki kurtajimdada 40 gün sonra adet oldum doktorum hcg ortalama bir ay sonra sıfırlanir demişti.Yinede olasılık var tabiki ama keske ilk bir ay korunsaydiniz,yeni oluşacak gebelik daha kolay tutunurdu.Hemen hamilelik istemeni anliyorum bende ayni yollardan gectim inan ki cok zordu hemde iki kere,doktorum bir adet donemi mutlaka gecmeli sonra istersen korunma demisti,ama sabirla bekledim 4 ay...Yine ayni seyleri yasamaktan kortum.Rabbim hepimizi korusun..Rahimin toparlanması ordaki yaranın iyileşmesi en sağlıklısı olur kurtaj diyip geçmemek lazim orda bir kazıma islemi yapiliyor,biraz zaman lazim eski haline gelmesi için ..Yine de kendin icin en doğrusunu sen bilirsin.Allahım yeniden sağlıklı bir gebelik nasıp etsin.Sevgiler.Herkese merhaba kizlar. Ben de 3 subatta 14 haftalk bebegimi kaybettim. Dusuk yaptim .dusukten hemen yarim saat sonra kurtaja aldi doktor.
Saol canim amin. Guzel duan icin. Bebek sesi var sanki kulagimda hic gitmiyor. Kac doktora gittik. Ama iyiye gitmedi. Esimin de haberi yok. Daha suphelendigimi bile soylemedim . psikolojisi onunda gitmis. istemiyor artik cocuk. Ne yapcam ne dusuncem i de sasirdim . Allh isteyene versin gonlunce sana da ins. Erken mi istedik diyorum ama degil heralde evleneli 9 ay oldu. 27 yasndaym. Esim bir yil bekleyelim diyor daha.Canim
Canım öncelikle merhaba.Kurtajlardan sonra ilk adet günü sasabiliyor.Yani ben iki kurtajimdada 40 gün sonra adet oldum doktorum hcg ortalama bir ay sonra sıfırlanir demişti.Yinede olasılık var tabiki ama keske ilk bir ay korunsaydiniz,yeni oluşacak gebelik daha kolay tutunurdu.Hemen hamilelik istemeni anliyorum bende ayni yollardan gectim inan ki cok zordu hemde iki kere,doktorum bir adet donemi mutlaka gecmeli sonra istersen korunma demisti,ama sabirla bekledim 4 ay...Yine ayni seyleri yasamaktan kortum.Rabbim hepimizi korusun..Rahimin toparlanması ordaki yaranın iyileşmesi en sağlıklısı olur kurtaj diyip geçmemek lazim orda bir kazıma islemi yapiliyor,biraz zaman lazim eski haline gelmesi için ..Yine de kendin icin en doğrusunu sen bilirsin.Allahım yeniden sağlıklı bir gebelik nasıp etsin.Sevgiler.
Geçecek hepsi verende Allah alanda Allah böyle düşün canım..Kesinlesmeden eşinle paylaşma bence yoksa bir daha hayal kırıklığı yaşamasin,erkekler daha dayanıksız çünkü manevi olarak daha gücsüzler,başka sorunlar olmaması için emin ol önce..Bizede yaz.Allahim güç kuvvet versin hep sabır dile canım.Saol canim amin. Guzel duan icin. Bebek sesi var sanki kulagimda hic gitmiyor. Kac doktora gittik. Ama iyiye gitmedi. Esimin de haberi yok. Daha suphelendigimi bile soylemedim . psikolojisi onunda gitmis. istemiyor artik cocuk. Ne yapcam ne dusuncem i de sasirdim . Allh isteyene versin gonlunce sana da ins. Erken mi istedik diyorum ama degil heralde evleneli 9 ay oldu. 27 yasndaym. Esim bir yil bekleyelim diyor daha.
insallah Allah gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı bebişler hepimize bencede akışına bırakın hersey kendiliğinden oluversınTabii Allahtan geliyor. Onu da dusunmuyor degilim. Boyle olmasinin da bi sebebi vardir. Yarin i iple cekiyorum yinede ama. Kan vericem. Bi iki gun sonra da tekrar . Bakalm yukselicek mi. :) olmaz sa saglik olsun. Olmazsa zaten yasmin i kullanmaya baslicam. Yaz bitene de kadar da dusunmicem.
Canım naptin aldın mi sonucunuKan verdim bugun ama sonuc ancak carsamba cikicakmis.sonuca gore carsamba tekrar dan vericem . Bakalim hayirlisi olsun ya. Yoksa da bisey uzulmek yok :)
Muhtemelen benzer tarihlerde düşük yapmışız. 6 Şubatta kaybettim ben de bebeğimi. Kontrol muayenesinde bir sorun yok dedi yeni gebelik için 3 ay bekle dedi doktorum. Birkac gün evvel de ovulasyon testine göre yumurtlama günümdü. İki adet dönemi bekleyeceğim ben. Bir ay bile çok gibi beklemek çok çok zor ama mecbur bekleyeceğim.Kürtaj sonrası ilk yumurtlamamı bugün yaşadım ama deneme falan yapmıcam daha çok erken gerçi bilsem bir sorun olmayacağını hemen denerim bi doktor 2 bi doktor 3 Ay korun dedi ben martta regl görüp ondan sonra denemeye başlamak istiyorum böyle yapan var mı yumurtamda veya rahimde bir sorun da gözükmedi üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?