Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bende pko sendromu vardi hamile kalmayi beklemiyordum. Evlendikten 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Bebegimin gelisimi geriydi 8. Haftada kalbi durdu. Ilacla dusuk yaptim ve kurtaj oldum 30 gun kanamam sürdü. Bi de etrafimdakilerin uzulme aglama gençsin bosver demesi daha da psikolojimi bozdu. Iki ay zor bekledim insAllah tekrar hamile kalirim. Rabbim bu durumu yasayanlara sabır versin

Geçmiş olsun. Bende iki defa ayni acıları yaşadım. Hem de tüp bebekle olmuştular
Allahım tekrarını göstermesin gerçekten çok zor.. umarım nedenini bulup ona göre tedavimizi olunca her şey düzelir. M Mirac440 canım sana da geçmiş olsun. Evet sevenlerimiz bizi teslli etmek istiyor o yüzden daha gençsin diyorlar bunu takma sonuçta ne denirki onlarda kemile bulamıyor.. bnm 2 gün oldu kürtaj olalı 2 ay sonra nedenini araştırcaz çünķü bu ikici kaybım oldu.. şu an önemli olan nedenini bulmak

Amin.gecmis olsun

Amin inşallah. Sizede geçmiş olsun.

Canım, bn de pkoluyum, ilk bebeğmden evvel 6 aşılama, 3düşük yaşadım. 5 sene sonra oğlum oldu. Yılllar sonraaa anlaşıldıki kanıda ciddi pıhtılaşma var. Son bbklerde hergün göbekten iğne yaptım, Kanda pıhtılaşmaya baktır ihmal etme.

Bende ikinci hamileligimde ilacli dusuk yasadim 13 haftalikti normal dogum gibi bebegi dusurdum sonrada kurtaj oldum.6 tane doktor gezdim hepsi ayni seyi soyledi uzun kemiklerde kisalik kafasinin buyuklugu ve tum deri alti odem olmus yasamaz yasasada cam bebek dediler gebeligi sonlandirma tavsiye ettiler.icimfen cikmiyo surekli ruyalarimda cok zormus hala kendimi hamile zannediyorum pskolojik olarak cok etkilendim Allahim herkese saglikli evlat nasip etsin kimseyede evlat acisi vermesin

Takmayinnn kimseyi bana da çok şeyler söylendi hatta kayinvalidem bana dağlardan bir çiçek kurusu getirtip üstüne bunun çayını iç hamile kalmayı sağlar dedi . Noldu sonra canımı sıktığımla kaldım...bebeim düştükten üç ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 4 aylık hamileyim ... bu çok sağlıklı çok şükür Allah nefes verse dünyaya gelmesine kimse mani olamazdı... ben bi de 36 yaşındayım ilk çocuğum olacak inşallah bu yaşta oluyorsa ve nasıl bir evlilik yaşadığımı bilseniz ben on tane doğururum dersiniz ... sikmayin canınızı...

Hepinizin yaZdıkları öyle tanıdık cümlelerki! Ben oğlumu 17 haftada kaybettim ve bunu mutluluktan uçarak gittiğim rutin kontrolde öğrendim o güne kadar herşey yolundaydı hiç bi sıkıntı yoktu.suni sancıyla ölü doğum yaptım. Yazması ne kadar kolay ! Kendimi ateşe atmış gibi yandı yüreğim...halada yanıyor...zamanla geçmiyor...sadece hiç bir zaman isyan etmedim bende. Oğlumu kaybetmeseydim bu hafta doğum yapacaktım...şimdilerde bi insan ne kadar çok ağlayabilir hiç durmadan onu yapıyorum...bunun sonu yok biliyorum 1 sene sonra 1 yaşında olucaktım dicem 7 sene sonrada okula başlıyacaktı...işte böyle geçiyor günler.içimde kalan kocaman bi boşlukla içimde kalan annelik duygusuyla...bekliyorum rabbimden yaramı kapatacak bu defa gözyaşımı mutluluk gözyaşı olarak akıtacak merhemimi...rabbim nerde varsa yüreği yanan melek annesi nasip etsin hayırlarla...

Çok üzüldüm yazdıklarınıza kimbilir anlatılani yaşamak ne zordur bazı anneler çocuklarını 5 yaşında bazıları 20 yaşında kaybediyor ... ben de 17 haftalık hamileyim şuan down sendromu riski çok yüksek çıktı doktora ne olursa olsun dogurcam dedim çıktım... sizi anlayabiliyorum .. ama tekrar hamile kalmak için de vücudunuzun stressiz olması lazım geri gelmeyecek bir durum yüzünden kendinizi yıpratmayin Allah ona nefesi verse capcanlı dogardi baksanıza millet doğurup sokağa bırakıyor onların hamilelik döneminde nasıl yaşadıklarını tahmin ediyorsunuzdur o yüzden sil baştan başlamak gerek deyip kendinizi biraz toparlayıp dünü düşünüp ağlamak yerine yarın için tebessüm etmelisiniz ... etrafınızdaki insanları da üzmeyin artık bakın ben bile üzüldüm sizi tanımam etmem ... ama yerinizde olsam kalkar yeni haftada yeni kararlar verirdim .... inşallah bu kadarına güç birakmissinizdir kendinizde... ben burdan haberlerinizi bekliyor olacağım....

Geçmiş olsun. Sizi cok iyi anlıyorum. Bende 19 haftalik bebegimi suni sanciyla ölü doğum yapmıştım. Allah sabır versin. Hala atlatamadim yaşananlari

Etiketlemedğiniz için yeni gördüm mesajını...öyle güzel yazmışsın ki eşimle birlilte okuduk cok haklısın kardeşim ileriye bakmam gerek artık...rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bende 10 dk diye parkettim arabayı parketmemen gereken yere adama sadece 10 dk işim dedim,idare et....rutin kontrol için,2 gün sonra cıktım hastaneden...hastane odasında sessiz sedasız alıyorlar bebek beşiğini sana göstermeden oysa sen herşeyi görüyorsun.

Acaba bende hamileyimmmm bolumune bigun yazabilecekmiyim derdim cok sukur Rabbim dualarimi kabul etmisti bende hamileydim artik ve ne guzel hic midem bulanmiyor hic hissetmiyorum daha erken ondan mi acaba diyodum 5haftalikken gittik doktora kal sesini duyamadik sorun yok alttan bakalim dendi alttan bakildi yine kalp sesini duyamadik neyse erken oldugu icindir gec dollenmedir vs.diyip haftaya randevu aldik doktorumun ilgisizligi ve sert tavrından dolayi baska bir doktora gittim.. 12 gun sonra muayene vaktimiz gelmisti tekrar ayni heyecan ayni mutluluk kalp atislarini duymayi beklerken o da ne yine kalp atisi duyulmuyor alttan bakildi yine duyulmadi doktor belli etmemeye calisti ama sanirim 5haftalikkrn gelisimi durmus bebegin dedi ben orda koptum gittim doktor her ne kdr teselli etmeye calissada daha erken lutfen yapmayin kesin bisey demiyorum 1 hafta daha bekleyelim sizinde kafanizda soru isareti kalmasin dedi ve ona gore yapariz yapacagimizi dedi. Sagliksiz gebelik olunca vucut onu kendiliginden atarmis yavrum yasaydi 9haftalik olacakmis ama 5haftalik gorunuyor gelisimi yok dedi doktor resmen beynimden vuruldum cuma gunu yani doktor sonrasi hafif lekelenmem olmustu. Cumartesi simsiyah ve kahverengi kanamaya benzer lekelenmem oluyordu. P.tsi de ayni sekildeydi. Sali gunu yani dun gece 4 _5 gibi siddetli sanciyla uyandim adetten bi tik fazlaydi felaket bi sekilde kramplar giriyordu sonra kanamaya cevirdi ve kucuk kucuk pihtilar halinde düşürdüm 2 adet farklı bi şekil geldi boyle s seklindeydi sanirim kordon falan di vajinada asili kaldi dusmedi ben peceteyle aldim o 2 parca oyle düştü o parcalar neydi hala kafam onlarda kaldi 2 side s seklindeydi kordon diye dusunuyorum.. Sancilarim azaldi gibi sabaha karsi bisey kalmamisti doktorum kanaman basladiginda hemen hastaneye gel dedi ama gitmedim zaten evde sancimi cektim ve dusurdum acikcasi korktum da kurtajdan ve alttan bakilmasindan o sanciyla ve suan çarşamba kanamam adet kanamasi gibi arada geliyor ve sancimda arada kendini hissettiriyor 5_10 saniye suruyor ama cok siddetli degil insallah kurtaj olmadan bebegim kendiliginden cikmis olur. Bu cuma gunu doktor kontrolum var ben kanama sirasinda gitmedim insallah bisey olmaz icimde parca kalmamistir insallah kurtajdan da cok korkuyorum ya rahmimr zarar verirse diye insallah bebegim tamamen cikmistir bedenimden bigun bunun icin insallah diyecegim hic aklima gelmezdi ben ki hastane araken en iyi doktor yorumlari okurken kiz mi erkek mi olcak acaba diye dusunurken su yasadiklarima inanamiyorum Rabbim den umit kesilmez insallah Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder. Buraya paylasmak istedim icimi dokmek istedim iyi ki burado var az da olsa insan rahatliyor yoksa insan kafayi yer

Geçmiş olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım. Kürtaj olmamak icin direttim. Doktor ilav verdi. 12 saat arayla ic dedi. Kanamayi artırıp içerdeki parçaların tamamen düşmesini sağlıyor. Ilacin ismini hatırlamıyorum. Düşük yapma ilacı diye doktora sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…