- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #22.061
Temiz bir adet görmeden sonra neden olmasin.29 eylülde on haftalık bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 30 ekimde regl oldum. Dün doktora gittim, çatlamak üzere bir yumurtam olduğunu söyledi, hamile kalır mıyım ki acaba.
Prolaktininizi ölctürdünüz mü ?Geçen yıl mayıs ayında düşük yaptım, o gün bugündür kendimi her ay gebe hissetmekten yoruldum.
Her ay bu sefer oldu, yok ovulasyon testi yok kür, doktor...
Doktora gidiyoruz hiç bir sorun yok diyor, HSG çektirdik yine bir şey yok.
Allahım dileyen, isteyen herkese versin.
Geçmiş olsun cnm İsyan etme bunda da bi hayır vardır öyle deSlm kizlar bügün hayatimin en kötü gününü yasiyorum melegim Beni Gene terk eti üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum malesef Allah kimseye yasatmasin Gene hüsran Gene hüsran
Inşallah gulum Rabbim tez zamanda gönlünun muradini versin ilk bebegındı sanırım uzulme böylesi hayirliymis demekki en kısa zamanda hamile haberini alırız ınsallahMalesef bende dusuk yaptim1hafta sürdu hamilelik sevincim umarim kisa zamanda tekrar hamile kalabilirim.
Evet ilk hamileligimdiInşallah gulum Rabbim tez zamanda gönlünun muradini versin ilk bebegındı sanırım uzulme böylesi hayirliymis demekki en kısa zamanda hamile haberini alırız ınsallah
Anlıyorum canım demekki normal yoldanda hamiş kalabılıyorsun unutma herzaman rabbim in dedigi olur o istedıkten sonra hersey boş suan yapman gereken tek şey dua etmek ....Evet ilk hamileligimdibenin biraz sıkıntılıydi bana tüplerin kapali normal yolla hamile kalamazsin demislerdi. ben tup bebek dsunurken ogrendim hamile oldugumu bunu atlatmak cok zor olacak o yuzden
Rabbime şükür ki dedigin gibi normal yolla hamile kalabildigimi ogrendim. dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalmak saglikli mi acaba ne kadar sure gecmeliAnlıyorum canım demekki normal yoldanda hamiş kalabılıyorsun unutma herzaman rabbim in dedigi olur o istedıkten sonra hersey boş suan yapman gereken tek şey dua etmek ....
Rabbime şükür ki dedigin gibi normal yolla hamile kalabildigimi ogrendim. dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalmak saglikli mi acaba ne kadar sure gecmeli
Rabbime şükür ki dedigin gibi normal yolla hamile kalabildigimi ogrendim. dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalmak saglikli mi acaba ne kadar sure gecmeli
Canim bende 10 eylülde kurtaj oldum doktorum iki uc sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi senin doktor sana seyler kac ay Korun dedi.Rabbime şükür ki dedigin gibi normal yolla hamile kalabildigimi ogrendim. dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalmak saglikli mi acaba ne kadar sure gecmeli
Onumuzdeki hafta kontrole gdicem bende o zaman soyler dedigin gibi. insallah tekrar hamile kaliriz tez zamanda, tum isteyenlere nasip etsin RabbimCanim bende 10 eylülde kurtaj oldum doktorum iki uc sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi senin doktor sana seyler kac ay Korun dedi.
Amin.Amin inşallah allahım herkes e nasip eder inşallah
Geçmiş olsun. Bende iki defa ayni acıları yaşadım. Hem de tüp bebekle olmuştularDün ikinci kaybımı yaşadım ilkinde kalbi hiç atamamıştı bile..şimdi ise dünkü kontrolümde kalbinin durduğunu öğrendim daha 8 haftalikti..tarifi yok gerçekten..ikinci oluşu dahada acımı katmerledi.. zaten pko nedeniyle çok zor hamile kalıyorum bide bu kayıplarım beni kedere sürüklüyor.. gözlerimde yaşlardan ekranı görmekte zorlanıyorum.. bebeğimi görmeye gidip kendimi doğumhanede kürtaja alınırken buldum aklımdan çıkmıyor....
Kalmış olabilir. O parca düsmeyinceye kadar agri olur. Geçmiş olsunBende kimyasal gebelik ardından düşük yaşadım.kanamam tam bitti derken bugün yeniden başladı bu normal mi kanama kaç gün sürer ve içerde parça kalmış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?