- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.801
Ben uzun süre Acibadem hastanesinde kadın doğum bölümünde çalıştım.Adet gününüz geçti mi gectiyse kac gün geçti degeriniz düşük iliskiden 10 gün sonra hcg kana geçer ve kan testinde çıkar.Gec yumurtlama ve gec dollenme soz konusu değilse tabi...Hemşire arkds var o 1 hafta bekle demiş of of
Valla adetmn besinci günü artk kendmden süphe etmeye basladm okdr emndim tarihten acaba karıstırıommu dedm belkide ıkıncı günü ama baska ihtimal yok adet olmuorm belirtimde yok bende ztn varsa gec döllenmedir die dusunuodm amaa pekte umudum kalmadıBen uzun süre Acibadem hastanesinde kadın doğum bölümünde çalıştım.Adet gününüz geçti mi gectiyse kac gün geçti degeriniz düşük iliskiden 10 gün sonra hcg kana geçer ve kan testinde çıkar.Gec yumurtlama ve gec dollenme soz konusu değilse tabi...
28 günse bir adet olanlarda yasıoms sadece duzensiz ve gec olanlar değil cnm iyice okudum anladm ben 30günde bir olrm düzenli smdi gecikmem var hayırlısı bakalm olrm belki olmazsamda öle bişidir belki cunku öle bişise bazı ınsanlar 47. Günde bile örenmiş enteresn bi durum gercekten hayırlısıGeç döllenme gec yumurtlamaktan kaynaklanır.Iki adet arasındaki süre bunu size gösterir.Yani ortalama bir ay içinde adet olunur, ama benim gibi ortalama 35-40 günde bir adet oluyorsanız gec yumurtluyorsunuzdur ve gebelik oluştuğuna bu gec dollenme olarak bir hafta geriden başlayacaktır.Umarım yardımcı olabilmisimdir....
Düzenli adet olanlarda gec yumurtlama olmaz çoğunlukla. Çook istisnai bir durum varsa bilemiyorum.Adet gunleri düzenli olmayan kişiler için geçerli bir durumdur.Internette bircok asilsiz bilgi kirliligi oldugundan dolayi insanlarin akli böyle karisiyor.Doktorunuza sorun o sizi bu konuda aydinlatacaktir.Ben her ay gec yumurtluyorum ve üç gebeligim sde gec döllenme olmuştu.Adet günümü üç gün geçince 70 civarında hcg sonucu almıştım.(0-5 arasi negatif,5 üstü gebelik belirtisi olarak gösteriliyor )28 günse bir adet olanlarda yasıoms sadece duzensiz ve gec olanlar değil cnm iyice okudum anladm ben 30günde bir olrm düzenli smdi gecikmem var hayırlısı bakalm olrm belki olmazsamda öle bişidir belki cunku öle bişise bazı ınsanlar 47. Günde bile örenmiş enteresn bi durum gercekten hayırlısı
Valla bende anlamiyom canım ya belim feci sekilde agriyor sol bacagima bile vuruyor testler nagatif beklemekten baska care yok gülümAy naremmmm noluo bizeeeee
Sizde bi internet asılsızlıgı olablrsnz dmi ben bunu sizler gibi anlatan yasayan kadınlardan okudum ona bakarsnz kmseye ınanmıorm ztn ama cogunluga göre konusuyorum bicok insan yaşamış bunu ve yazmış ayrıca güzel güvenilir sitelerdede yazılmış ne sizin demenizle :) ne de onların demesiyle hareket etck değilm tabiki ben buraya yeni üye oldm vee kmsenin aklıyla ilerlemekten yana değilm ben dr umdan net seler duymadan kmsenin lafına tamah etmem gecmişi okuyun bıkac gun önce burdaki arkdslarmlada knstm bu konuyu buraya kaydolma amacım brbrmıze destek olmak sakinleştirmek sohbet etmek amaclıdır saolun ynedeDüzenli adet olanlarda gec yumurtlama olmaz çoğunlukla. Çook istisnai bir durum varsa bilemiyorum.Adet gunleri düzenli olmayan kişiler için geçerli bir durumdur.Internette bircok asilsiz bilgi kirliligi oldugundan dolayi insanlarin akli böyle karisiyor.Doktorunuza sorun o sizi bu konuda aydinlatacaktir.Ben her ay gec yumurtluyorum ve üç gebeligim sde gec döllenme olmuştu.Adet günümü üç gün geçince 70 civarında hcg sonucu almıştım.(0-5 arasi negatif,5 üstü gebelik belirtisi olarak gösteriliyor )
Terbiyesiz :)) bilmiş ama boş bilmiş :)) BbyeeeeNeden bu kadar gerildiniz ki? Mesajımı dikkatli okursanız doktorunuza sorun demisim zaten,en dogru bilgiyi ondan alırsınız demisim.Burda herkes bildiğini ve tecrübelerini paylaşıyor bende güzel bir dille aynen onu yaptım,sağlık çalışanı olmam nedeniyle bu konuları biyerden okumaya ihtiyacım olmuyor sabah işe gidip doktorumdan öğreniyorum merak ettiklerimi :) Lütfen birdaha benimle iletişime gecmeyin bugune kadar sizin gibi agresif ve gergin insanlarla bir paylaşım yapmadım bugunden sonra da yapmam.Iyi günler
Canım okumadım bile biliomsn ama hani sen benm gibilerle konusmazdın hala konusuosn ama tatlım ne olacak böle :) zaaflarını kontrl et sözünü tut ama :))Mesajları okuyan herkes terbiyesizin kim oldugunu görür aginizi topla aile terbiyesi almak çok önemli bişey bunu birkez daha görüyoruz.Sokak ağzıyla konuşma git bir doktordan yardım al bir an önce,hem psikolog,hem kadın doğum anlatabildimmi?Önce saygılı olmayı öğren hadsizlige hiç tahammülüm yok birdaha asla beni rahatsiz etme Allah gönlüne e göre versin en iyisini rabbim bilir.
Ben senin gibi saygisizla ugrasirdim ama eşimin ısrarı üzerine senin seviyene daha fazla düşmüyorum.Bu arada eşimin senle ilgili yorumu "Allah kocasina sabır versin" :) :) :)
Canım benim çok teşekkür ediyorum.Maalesef artik paylasim yapilabilecek insan az,Ben sağlık sektöründe çalıştığım için bildiklerimi paylaştım ama böyle bir saygisizlikla karşılaştım,herşeyde olduğu gibi Allaha havale ediyorum.Sana da objektif yaklaşımın icin teşekkür ediyorum...R rose61 seni site yöneticilerine burdan şikayet ettim kimse senin burdaki gerginliklerini çekmek zorunda degil kaç gündür herkesle kavga ediyorsun. Ayrıca hamile değilsin.
Deniziminannesi yazdıklarının hepsi doğru ve gerçek olan da bu. Zamanını ayırıp anlatmissin çok sağol. Bunca yıldır tedavi görüyorum bütün dr lar aynısını hep söylüyor.
Yok annem yok ablam yok kaynanam şöyle dedi bunları geçelim artık. Sadece birbirimizin tecrübesi paylaşılıyor burda. Asilsiz olduğunu dusunenin burda işi yok !!!
Canım,benim yazdıklarımı okumani rica ediyorum ben dogrulari ve bildiklerimi guzel ve kibar bir dille paylaştım ama karşılığında saygısızlık gördüm eşimin isteği üzerine daha fazla seviyesizlesmedim değmez çünkü Allah herkesin gönlüne göre verir...Kızlar söylenenlerde bir şey yok herkes birbirine destek olmaya çalışıyor. Niye böyle alınganlık yapıp bu sözleri sarf ettiniz. Herkesin sinirleri bozuk. Bence büyütmeyin ve birbirinizi kırmayın.
Okudum hepsini o yüzden diyorum ya kırmayın birbirinizi diye.Canım,benim yazdıklarımı okumani rica ediyorum ben dogrulari ve bildiklerimi guzel ve kibar bir dille paylaştım ama karşılığında saygısızlık gördüm eşimin isteği üzerine daha fazla seviyesizlesmedim değmez çünkü Allah herkesin gönlüne göre verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?