- 30 Ağustos 2016
- 248
- 185
- 23
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.761
Canim belirtiler var olduğunu gösteriyor ama umutlandirmak istemem sende ne inat çıktın kız bi kan testi yaptirmadin gitti sende rahat ederdin bizde :)Kızlar hamilekik gecirenlere bi sorum olck nasıl hisediodunuz yani ılk haftalarda bnm suan varsa blmıormda varmıs gibi hisetmiorm enteresan sıfır agrı kasıklarımda bazn bı yokluyo agrı okdr göüslermde agrı var baska hıcbısı yk azck iştah acılması aman ne blm belkide yok ama adet olcak gibide hiç deilm
Ya carens valla inattan değil sdce tekrar gel gmrünmedi lafını duymak ıstemıorm var yada yok denildiğinde net olsn istiorm ama yarn diorm gidiym kan testine cıkmazsa h snu hala adet olmazsam p teside dr uma randevu alır gider hem muayene hem tkrr kan testi olrm dedim bu arada evet inatcıyımdır ama kendmide yedm bitirdm blmiosnzz yani deliriırm m her sabah kalktgmdaa olmamısım yne neden ndn olmadm nedn olcama dair belirti yk peki ya ndn testler negatif ozmn falan filan belirsizlk bnm hayatta en dayanamadm seydir hıc kaldıramıormCanim belirtiler var olduğunu gösteriyor ama umutlandirmak istemem sende ne inat çıktın kız bi kan testi yaptirmadin gitti sende rahat ederdin bizde :)
İnsallah insallah canim ..Cok zor canım ya yasadiklarin.Allah en kisa zamanda seni teseli edecek bebisler verir insallah
Allah'n taktiri bu acı cok kotu gulmeye calisiyorum ayakta durmam lazim biliyorum ama gozum her an daliyo olanlar aklma gelyor .. Rabbim sabir versin ..derdi veren Allah dermaninida verir mutlakaAllah yardımcın olsun cok zor cokk insanlar bı bucuk aylık düşükte nasıl delirio senın durumun güç istio gercekten amaa rabbım yüzünü guldurur ınss canım bak heomz snn için iyi seler dilioruz ne olr duusunmemeye calısss dicem olmck o yzdn napıcaksın iştee Allah ne isterse o ..
Canim ikizlerin tüp bebekmiydi yoksa normal mi oldularİnsallah insallah canim ..
İlklerdi canim 4 yil olmadi 3 asilama oldk esim amelyt oldu ondn 6 7 ay sonra oldu yapcak bsy yok artk ..Oyyy kurban olurum yaa canım benim nasıl bi durumda olduğunu düşünemiyorum allahım sana sabır versin ilk bebeklerinmiydi
Kendiliğinden oldu kuzum .. Dedim artk istemiyorum olursa olur rabbim nasip etti bizden daha cok sevmis yanina aldi kurban olduğum Allah ..Canim ikizlerin tüp bebekmiydi yoksa normal mi oldular
Tekrar olmaz duye korkuyorum Allahımizin bileceği is insallah atlaticaz ..Allahim sabir versin güç versin benim acimda çok yeni ama seninki daha beterDayanmaya çalış yuce rabbim gucunu verir inşallah.Bende çok korkuyorum Bidaha olur diye icimdeki bu korku kemiriyor beni
İnsallah vardir .bebisin insallahhHastalanmadım yineeeee kızlar ne oluor banaaaaa inş bebek vardırda ondandır yoksa neden gecikio hıc bu yasma kdr gecıkmeyen adet
Cnmmmmmm inşşşİnsallah vardir .bebisin insallahh
Allah sabrını arttırsın. Onlar senin cennete girmen için şefaatçi olacak. Bu tarafta onlara kavuşamadığın için üzüleceksin ama onlar seni cennetin kapısında bekleyecek. Onu düşün acını hafiflet.Kendiliğinden oldu kuzum .. Dedim artk istemiyorum olursa olur rabbim nasip etti bizden daha cok sevmis yanina aldi kurban olduğum Allah ..
Buradayım benHuhu canım arkadaslarım nerdesnzzzzz
Güzel haberin mi varBuradayım ben
Güzel bir haberin mi var bize? Meraktan öldürdün bizi.Huhu canım arkadaslarım nerdesnzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?