Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sonradan cogalabilir bekle bakalim ama mutlaka doktora gozuk.bende dusuk yaptim ertesi gün kurtaj oldum.ilk adetimi 4 gun once gördüm. Hem miktari diğer adetlerime gore azdı, hemde 2 gün sürdü ve bitti.normalde adetim 7 gün surer.plasenta kalıntıları da geldi ayni zamanla adetle beraber.bende suan hastanedeyim.neden bu kadar kisa sürdüğünü sorucam.allah korusun Yapisiklik olur die korkuyorum.ustelik kurtajdan beri sag kasigimda da gecmek bilmeyen bi agri var

Cok gecmis olsun canım Rabbım bir daha yaşatmasın normalde korunmam gerekirdi biliyorum ama eşim korunmadı korkuyorum açıkçası biraz beklicem bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum olsa bile şu an en fazla 15 günlük falan dr alttan muayene yapacak düşen bebegimde öyle yapmışlardı zararlıymıs her şeyin hayırlısı olsun Rabbım en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

Aminn canim neden korunmadiniz ki benim doktorum ilk adetin bitene kadar iliski yasak dedi.enfeksiyon kapma riski için. Eger ki hamileysen de bisey olmaz dusmez tekrar progestan verirler mrk.etme

Aminn canim neden korunmadiniz ki benim doktorum ilk adetin bitene kadar iliski yasak dedi.enfeksiyon kapma riski için. Eger ki hamileysen de bisey olmaz dusmez tekrar progestan verirler mrk.etme
Aslında eşim bu konularda çok dikkatlidir 5 yaşında kızım var kızımdan sonra eşim hep korundu istemediğimiz için ama düşükten sonra psikolojiman çok etkilendik beklemedigimiz bir kayıptı hemn olsun istedi galiba

Anladim canim hayirlisini versin rabbim.ne guzel bi kizin var nasilsa allah bagislasin

geçmiş olsun canım bende 1 ay önce kürtaj oldum adetimi bekliyorum doktor ne dedi yapışıklık yoktur inşallah

geçmiş olsun canım bende 1 ay önce kürtaj oldum adetimi bekliyorum doktor ne dedi yapışıklık yoktur inşallah
Ultrasona girdim cnm endometrium 6 mm dedi ilk ay düzensiz lik olabilir dedi ama bakalim iknci ay belli olur dedi korkuyom bende yaa adetim azaldi bide 2 gün sürdü: (

canım bana suni sancı verildi bebek düştü normal doğum gibi alındı sonra şırıngayla kalanları aldı senin ki nasıldı hangisi daha sağlıklı daha iyi
Bana da medikal düşük yapildi ağızdan ilac rahimden ilaç koydular düştü. Ertesi gunde kurtaj oldum vakumla cektiler kalan parçayı.

meraba bayanlar yorumlarınızın bır kısmını okudum rabbım hepımıze sabır nasıp etsınınsallah....bende bugun dusuk yaptım 2 aylık hamıleydım nedenının ne oldugunu bılmıyorum... parca patolajıye gıtmış ıkı hafta sonra gelır dedıler benımde once parca halınde dustu hemen doktora gıttım ultrasonla bakıldı hem karından hem vajınadan dusuk oluyosun dedıler ve kurtaj olmamı soyledıler .....once normal sargı bezlerıyle temızleyıp sonrada şırıngayla kalan parcaları aldılar..... suan bı agrım yok fakat sag tarafımda ve rahımde kasılmalarım oluyo benım tek korkum tekrar hamıle kalabılırmıyım acaba umarım kalırım cunku mıyomlarımdan dolayı hamıle kalamıyorum ben

Valla canim 1 ay once bende düşük sonrasi kurtaj oldum hala sag taradimda gecmeyen bir ağrı var

SLM arkadaslar bende iki senedir hamile kalacagim gunu sabirsizlikla bekleyenlerdenim taki 5hafta oncesine kadar hamile oldugumu ogrendigimizde cok sevinmistik ama kisa surdu malesef bende kimyalsal gebelik yasadim cok kotu birsey

Arkadaşlar merb ben gectiğimiz haziran ayında hamile oldugumu öğrendim vee kan değerlerimde gayet iyi yükseliyordu daha sonra istenilen şekilde yükselmedi ve muayene ile dış gebelik gecirdiğimi öğrendim ciddi sancılar cektim ama ustunden aylar gecti hamdolsun iyiyim erken farkettik sımdı en son regly 21 austostu eylül bana en son dış gebelik teshisi koyan dr um hsg cekılmemi önerdi ama ben cok dusundum kararsızdım bu arada kemoterapi iğnesi ile erittik dış gebeliği neyse şimdi baska bi memnun kaldıgım dr a gittim 1 inde o beni kntrl etti gayet güzel hersy bu ay sıkı deneyin dedi hsg içinde erken oldugunu söyledi 6 ay bekleyelim dedi simdi regly me 5 gün var ve benmm önden sancılarım sag sol bazen var ve gaz sancısı cekiyorum bunu nete ne zaman yzsam hamilelik sonucu duyuyorum sizlerden falan bende üye oldum sizlerle dertleşmek istedim

Tatlım geçmiş olsun kötü bi süreçten geçiyoruz ama buda Rabbimin imtihanı umarım güzel sonuçlar elde ederiz tatlım çektiğin sancı ve ağrılar geçirmiş olduğun gebelikten dolayı oyüzden fazla panik yapma denemeler içinde acele etme 2 ay bekle rahim kendini bi toparlasin

Cnm ben ztn uc ay bekledm snra dr dene cok saglıklı görünüor yumurtalıklarn dedi bu ay denedik sömdi heeyecanla bekliyprum o sürecten sonra ilk denememiz cunkü ve ilkkez bu kdr düzenli denedik

2013 yilinda yeni evliyken hamile kalmis, 8 haftalikken dusuk yapmis, 9 haftalikken operasyon olmak zorunda kalmistim. Arastirma falan yaptirdim dusuk nedeni ne diye, simdi cocuk dusunuyoruz ve 2 aydir ilac kullaniyorum. 3 ayi doldurduktan sonra korunmayi birakacagiz ama bakalim olur mu olmaz mi... Hayirlisi. Yeni dusuk yapan arkadaslar da varmis gordugum kadariyla, cok istenen bebek de olsa supriz bebek de olsa acisi cok buyuk oluyor. Zamanla tamamen gecmiyor ama acisi azaliyor... Ins kisa zamanda atlatirsiniz...

Canım sanada cok gecmiş olsun. Dilerim en ykın zamanda saglıkla hayırlısıylaa güzel haberler alırızz

Cnm ben ztn uc ay bekledm snra dr dene cok saglıklı görünüor yumurtalıklarn dedi bu ay denedik sömdi heeyecanla bekliyprum o sürecten sonra ilk denememiz cunkü ve ilkkez bu kdr düzenli denedik
Hee pardon ben yanlış anlamışım :) ozaman devam hayırlı haberlerini bekliyorum canım bide birsey sormam kurtaj olduktan kaç gün sonra adet kanaman yani rengli oldun ben kürtaj olalı 4 gün oldu azda olsa biraz kanamam oluyo acaba bidaha ne zaman olurum diye merak ettim :) kurtaj dan sonra herhangi bir ilaç kullandım mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…