- 7 Eylül 2016
- 280
- 118
- 23
- 40
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.481
Arkadaşlar, eger ki cocugun amniyo sıvısı azaldiysa,maalesef bunun tıpta bi.çözümü yok.olgun armut ve taze sıkılmış havuc suyu icseydiniz eğer, bakın o amniyo sıvısı nasıl cogaliyodu.sadece 5 gunde hemde.aklinizda bulunsun
evet haklısın yarın kontrole gidecem söyliycem neden yapmadınız bana bilgi vermediniz diyeOnların bilgilendirmesi gerekiyor aslında. Hele özel olup da söylememiş olmaları şaşırttı beni açıkçası
evet haklısın yarın kontrole gidecem söyliycem neden yapmadınız bana bilgi vermediniz diye
Uzulme canım bidaha ki hamileliginde aklinda bulunsun bir sorun olmasa dahi haftada 2 kere havuc suyu icah canım keşke daha önceden biliyor olsaydık artık çok geç
Uzulme canım bidaha ki hamileliginde aklinda bulunsun bir sorun olmasa dahi haftada 2 kere havuc suyu ic
Hayir canim yasamadim ben bebegim gelismedigi icin 1 ay once kurtaj oldum.ama bu durumu yasayan tanidiklarimda var.suyu bitse bile eger hala kalbi atiyosa,hemen bunlari ictigin zaman suyu tekrar olusuyorSen yaşadın mı böyle bişey?
Hayir canim yasamadim ben bebegim gelismedigi icin 1 ay once kurtaj oldum.ama bu durumu yasayan tanidiklarimda var.suyu bitse bile eger hala kalbi atiyosa,hemen bunlari ictigin zaman suyu tekrar olusuyor
bnde kaldı atmadı ıcın 1 ay önce kürtaj öldüm cnm.her hangi bir test yaptrdn mı kurmadan snr?dr bey onerdımıHayir canim yasamadim ben bebegim gelismedigi icin 1 ay once kurtaj oldum.ama bu durumu yasayan tanidiklarimda var.suyu bitse bile eger hala kalbi atiyosa,hemen bunlari ictigin zaman suyu tekrar olusuyor
bnde kaldı atmadı ıcın 1 ay önce kürtaj öldüm cnm.her hangi bir test yaptrdn mı kurmadan snr?dr bey onerdımı[/QUOTE
Sagol kuzumÇok geçmiş olsun canım
Yok yapmadi cnm.patoloji de temiz.ama benim kurtajdan sonra baya bi problemlerim oldu.adetim miktar olarak azaldi.5 gun sürüyordu onceden.simdi 2 gun sonra bitiyor.anlamadimbnde kaldı atmadı ıcın 1 ay önce kürtaj öldüm cnm.her hangi bir test yaptrdn mı kurmadan snr?dr bey onerdımı
Ya bnm patolojiraporunda odem.modem garip gaip bseyler yazio ssnin de yaziyormuyduYok yapmadi cnm.patoloji de temiz.ama benim kurtajdan sonra baya bi problemlerim oldu.adetim miktar olarak azaldi.5 gun sürüyordu onceden.simdi 2 gun sonra bitiyor.anlamadim
Bn 25 incingun oldum canim .adet 5 gun surdu 45 gune kdr olman gerekiyor miktardaki degisiklik ilk aya ozgudur bbce obur ayda gariplik sezersen muayene olursn bnceHanımlar merhabalar kürtaj olalı 1 ay oldu zaman nasılda çabuk geçiyor ben adet olmayı beklerken dört beş günden beri kahverengi lekelenme oluyor arada birde pembe su gibi akıntı geliyor ama yoğun değil çok az belimde kasiklarimda şiddetli ağrılar var dünden beri karnım çok şişti böyle bişey yaşayan oldumu acaba bunlar belirtimi yoksa kürtaj sonrası adet düzensizliğimi anlamadım
Yok canim benim pstolojide yazmiodu oyle bseyYa bnm patolojiraporunda odem.modem garip gaip bseyler yazio ssnin de yaziyormuydu
Normal regl gibimi oldun canım benimki leke leke pet kullansam 1 pet 2 gün yeter o derece yani kasık ve bel ağrım halen devam ediyor adet olduğumda sancı olurdu kasık ağrısı olmazdı çok değişik anlamadım gittiBn 25 incingun oldum canim .adet 5 gun surdu 45 gune kdr olman gerekiyor miktardaki degisiklik ilk aya ozgudur bbce obur ayda gariplik sezersen muayene olursn bnce
Canim sen hemen doktora git kurtaj mi oldun ilk adetin.mi buNormal regl gibimi oldun canım benimki leke leke pet kullansam 1 pet 2 gün yeter o derece yani kasık ve bel ağrım halen devam ediyor adet olduğumda sancı olurdu kasık ağrısı olmazdı çok değişik anlamadım gitti
7 agustosta kürtaj oldum 1 hafta sonra hcg 20000den 153e düşmüştü yani 3 hafta önce dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım sonuç 3.39 doktor kararsız kaldı kadın doğuma git dedi sizce hamile olabilirmiyim kafam çok karışık önceki hcg değerim sifirlanmadimi yoksa yeni bir gebelik miCanim sen hemen doktora git kurtaj mi oldun ilk adetin.mi bu
Bende 7 agustosta kurtaj oldum :) bence bi hamilelik gibi gelmedi bana.onceki gebelikten kalma.adetin cok mu azdi.vakum kurtaj mi oldun7 agustosta kürtaj oldum 1 hafta sonra hcg 20000den 153e düşmüştü yani 3 hafta önce dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım sonuç 3.39 doktor kararsız kaldı kadın doğuma git dedi sizce hamile olabilirmiyim kafam çok karışık önceki hcg değerim sifirlanmadimi yoksa yeni bir gebelik mi
Evet canım vakumlu kürtaj oldum adet olamıyorum zaten kahverengi lekelenme 5 gündür sürüyorBende 7 agustosta kurtaj oldum :) bence bi hamilelik gibi gelmedi bana.onceki gebelikten kalma.adetin cok mu azdi.vakum kurtaj mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?