Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaşlar 23 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktor bir ay sonra adet olursun dedi ama hala olmadım. Gebe olma ihtimalim var mı?
Canım çok geçmiş olsun kürtaj sonrası adet 30 40 günü buluyormuş birkaç gün daha bekle adet olmazsan doktora gidersin ayrica korunmuyormusun bende 7 ağustosta kürtaj oldum şu an korunmuyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıklı bebişlere sahip oluruz

AMİN

Yok canım hiç korunmadım. Saydım tam 40 gün oldu. Yarın kan testi vereceğim.

Yok canım hiç korunmadım. Saydım tam 40 gün oldu. Yarın kan testi vereceğim.
Herşeyin hayırlısı bende korunmuyorum inşallah hamile kalırız bu ay ama benimde ilişkiden sonraki gün siyah lekelenme oluyor hamile kalamam diye çok korkuyorum sizde oldumu acaba lekelenme Rabbım tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize

Ben10 gün birliktelik yaşamadım. 12. Günden sonra başladık. 15. Gün doktora göründüm yumurta var veya yok demedi. Yumurtaliklar düzene girmiş çok güzel çalışıyor dedi bıraktı. Onun üstüne iki gün daha birliktelik oldu ve bende adetten cok daha az lekelenmeden biraz fazla yaklaşık bir hafta kadar kanamam oldu. O süreçte yine birliktelik olmadi. Kanama yaklaşık üç haftadır hiç yok.
Rahim toparlanmadi belki sizde. Ben de o ara kanamadan dolayı gebe olduğumu düşünmüyorum.

Kurtajdan sonra bir adet bekleyin en azindan .hemen hamile kalmak kotu rahim toplamaz kendini tekrar duser allah korusun.

ben geçen ay 29 temmuzda gebe oldugumu öğrendim 2 agustosta kimyasal düşük yaptim kürtaj olmadim bu arada 1 hafta kanamam oldu adet görmedim sizce gebelik olabilirmi hemen

Merhabalar
Arkadaslar ben nisan ayında 6.5 aylık bebeğimi suyum bitmesi nedeniyle kaybettim. Aynı durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı?

Merhabalar
Arkadaslar ben nisan ayında 6.5 aylık bebeğimi suyum bitmesi nedeniyle kaybettim. Aynı durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı?
çok geçmiş olsun canım bende 1ay önce suyum bitmesi sonucu 13 haftalık bebeğimi kaybettim doktor sana nedeni için birşey söyledi mi neden suyu gitti diye bide korunma verdi mi sana

çok geçmiş olsun canım bende 1ay önce suyum bitmesi sonucu 13 haftalık bebeğimi kaybettim doktor sana nedeni için birşey söyledi mi neden suyu gitti diye bide korunma verdi mi sana

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun.ben otopsi ve genetik yaptırdım üniversitede.bişey çıkmadı. Plesanta kaynaklı olduğunu tahmin ediyolar ama net değil tabi.6 ay korun dediler ama ben bu ay başka bi doktorun önerisi ile bıraktım. Yani 4 ay korundum. Senin nedenin belli mi ve korunma öneriler mi peki?

teşekkürler canım ben yaptırmadım o anda aklıma gelmedi ama keşke yaptırsaymışım şuan çok pişmanım ne kadar ücret aldılar testlerden bana da 3 ay korun dedi 1 ay geçti zaten daha adet olmadım ilk adete kadar korunuyorum sonra korunmıycam sanırım çünkü beni iyi edecek tek şey yeni bir hamilelik sen kaçıncı günde adet olmuştum

Arkadaşlar, eger ki cocugun amniyo sıvısı azaldiysa,maalesef bunun tıpta bi.çözümü yok.olgun armut ve taze sıkılmış havuc suyu icseydiniz eğer, bakın o amniyo sıvısı nasıl cogaliyodu.sadece 5 gunde hemde.aklinizda bulunsun

Canım ben unversitede yaptım doğumu ve genetik ile otopsi istiyorum dedim .ssk dan dolayı ücretsiz yapılıyor. Sen nerde yaptın ki? Bi de keşke yaptırsaydım diye kendini suçlama bize de tanıdık kadın dogumcu söyledi yaptırın diye yoksa biz de dusunemezdik.

benimde çalıştığım için kendi sskam var nasıl pişmanım ama dediğin gibi nerden bilecem bide o anda aklıma gelmezdi zaten biri söyleseydi keşke bende özel hastanede yaptım

benimde çalıştığım için kendi sskam var nasıl pişmanım ama dediğin gibi nerden bilecem bide o anda aklıma gelmezdi zaten biri söyleseydi keşke bende özel hastanede yaptım

Onların bilgilendirmesi gerekiyor aslında. Hele özel olup da söylememiş olmaları şaşırttı beni açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…