Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım çok ğeçmış olsun oncelıkle bnada sunı sancı verılmıştı korundum 2 ay ama keşke korunmasaydım ocakda kurtaj oldum oldu bu ay ona rağmen ğebelık yok maalesef

Cok gecmis olsun canım benimde 14+2 haftalık suni sancı verdiler ardından kurtaj daha önce yazmıştım dr 3 ay verdi hemşire 1 adet geçsin tekrar dene dedi onuda son adet gününü hesaplamak için söylüyorlar ben korunmuyorum 20 gün kadar oldu düşük yapalı sağlıklı bebek her şekilde tutunurmuş birde rahim toparlanmışsa hamile kalabilirsin rahim toparlanmadan hamile kalamazsın zaten bebeğini kaybetmenin verdiği acı üstüne korun diyorlar yeni bir hamilelik söz konusu olmadan düzeleceğimi düşünmüyorum Rabbım bir daha yaşatmasın isteyen herkese en kısa zamanda tekrar nasip etsin

Geçen yıl bende bu forumda yazmıştım. 7 haftalik gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlandırılmişti.
şimdi yaşadığınız bir çok üzüntüyü yaşamıştım. Bir hamile bir bebek görünce içim sizladı.
Doktorum ilk adetin den sonra korunmana gerek yok demişti. Ben 3 ay korundum kendimi iyi hissedince ye kadar.
Kürtaj sonrası 6. Ayda tekrar hamile kaldım. İlk zamanlar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktum ama çok şükür 23. Haftayı bitirdik.

Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Rabbim bir sancıda kurtarsın canım anasına babasına hayırlı evlat olsun böyle güzel yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum

teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı şekilde tekrar hamile kalmadan psikolojim düzelmeyecek adet oldun mu peki canım ben daha adet olmadım en azından adet olana kadar korunuyorum senin ki de büyükmüş çok zor ya allahım bize sabır dayanma gücü versin bebek görmeye dayanamıyorum artık

ne güzel canım çok sevindim senin adına sağlıkla devam etsin inşallah gelecek yıl bizde bebeklerimiz göbeklerimizde yazarız bu foruma bizede dua et olur mu hamile kalamamaktan tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Canım henüz adet olmadım birde endişem var ilişkiden sonraki gün kahverengi yada siyah lekelenme oluyor bir yada iki gün çok moralim bozuk birde 5 yaşında kızım var sürekli göbeğimi sevip öpüyor kardeşimi çok seviyorum diye delirmemek elde değil

bende de oluyor bazen yeni kürtaj olduğumuz için sanırım allah yardımcımız olsun en kısa zamanda tekrar olur inşallah

Hanimlar merhaba gecen iki hafta benim icin heyecanli gecmisti bhcg in önce 98, 10 gün sonra 1133 2 gün sonrada 970 e indiğini öğrendim ve rahim duvarimin da kalinlastigini soylemisti dr Dusuk oluyor dedi. Üzüldüm mu evet 1.5 yıl sonra kendiliğinden oldu. Neyse toparladım en azindan doğal yolla hamile kalabileceğimi gördüm Doktor bana rahim duvarimin kalinlastigini gördüğü icin kürtaj dedi Bende dedim ki vücudum bunu kendi atsın 10-12 gün bekleyecek misim regli yoluyla atabilir misim Kese bile görünmemisti. Neyse zaten o gun yani perşembe günü kanama basladi sancili agrili basladi bugun pazar cok sancim yok ama reglim hala ilk gun gibi çok aşırı yoğun olmasasada devam ediyor arada buyuk iki kere pihti attim ve kurtaj olmak istemiyorum Hanimlara sorum şu Bu kanamayla rahim duvarım temizlenir mi ve b'hcg sifilanır mi Tecrübeli arkadaşlar var mı bu şekilde olan bu şekilde yaşayan Şimdiden teşekkür ederim

canm cok gecmis olsun bnde senin gibi gecen hafta seviniyordum cunku 4 aydr deniyoruz ama olmadi bu ay tutmustu test sonucu 36 cikti yukselir diye beklwrken bugun kahve lekeler gelmeyw basladi acile gittim dusuk yaptigimi soyledi doktor hayirlisi artik

Canım hamileliğin yeni sanırım
Canım öncelikle geçmiş olsun zor bir durum konuyla ilgili pek bilgim yok ama düşük yapsan bile doktora görün derim en azından rahim temizlenmişmi kürtaj gerekirmi bilgi edinirsin birde bhcg düşükten sonra yaklaşık 1 ayda sıfırlanıyormuş

Cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsiniz. Benim doktorumun verdigi bilgiye gore, dusuk olsa bile sonrasinda kontrol yapilmali kurtaja gerek var mi yok mu diye ama henuz kese dahi gorunmemis bu durumda genelde doktorlar kurtajdansa dusuk tercih edilir diyorlarmis cunku kurtaj yapsada gorup alabilecegi birsey olusmadigi icin.
Dusuk olsa bile yinede rutin kontrol icin gitmeyi ihmal etmeyin. Bir de kanama uzun surerse mutlaka gidin.

Öyle canım sanada geçmiş olsun Hayirlısıyla bizde evlat sahibi oluruz inşallah

Teşekkür ederim canım sagolasin evet kanamam var normal adet ten yoğun ve sancılı oldu perşembeden beri var bugün biraz azaldı Anladığım şu ki Dr a gidilip hem bhcg hemde rahim temizlenmismi diye baktirilacak...çok sagolun

Sağol canım yorumun için evet bi 10 gün sonra gidecem gitmekten başka çare görünmüyor Teşekkür ederim

Arkadaşlar 23 temmuzda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktor bir ay sonra adet olursun dedi ama hala olmadım. Gebe olma ihtimalim var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…