- 7 Ağustos 2016
- 100
- 33
- 98
- 29
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.401
Canim geçmiş olsun inşallah bidha yapamazsın bnmde karnında ölmüş maalesef bnm kanamam başta olmamıştı snra günler oldu HCG değerin 1 ayda anca sıfırlanıyor bnmk öyle olmuştumerhaba arkadaslar bende kimyasal gebelik yasadim sanirim,degerim 18 di sonra kanama basladi ve deger dustu fakat hala gebelik testlerinde sonuc pozitif cikiyor. bugunku kan testinde degerim 13. 5 gun oldu ilk testten beri ve kanamam durdu sayilir. vucutta hcg ne zmn sifirlanir. ayrica kanamaniz kac gun surdu.boyle bisey yasayan var mi tskkurler
Canm öncelikle geçmiş olsun. bnde karnmda bebek öldü 3 aylıkken alındı . Benm bebek alındığı gün baya kanamam oldu ama snraki ilk adet günümde benm de kahve lekeler geldi. Tam sökülemediğin için o şekil geliyor olabilr canmKızlar iyi geceler bi sorum olacaktı sizlere ben 23 haziranda kürtaj oldum 3 ağustosda kan geldi adet olmam yakındı doktorun öyle demişti ama şöyle bisey var ben 5-6 gün olurdum şimdi bilmiyorum bile ilk gün sadece damla damla geldi sonraki günler kahverengi leke hep sizce nedir nedeni korunmamiz lazım doktorun öyle demişti korunuyoruz da acaba hamile miyim diye de düşünmedim desem yalan olur bunun nedeni ne bilen varsa lütfen yazsın bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Tesekkur ederim canım Rabbim bidha göstermez inşAllahCanm öncelikle geçmiş olsun. bnde karnmda bebek öldü 3 aylıkken alındı . Benm bebek alındığı gün baya kanamam oldu ama snraki ilk adet günümde benm de kahve lekeler geldi. Tam sökülemediğin için o şekil geliyor olabilr canm
Merhaba, benim de o sekilde once pembemsi damla damla oldu sonra kesildi 2 gun ancak surdu. Adet gibi sokulmedi yani. Ben ustune mi gordum acaba diye gebelik testi yaptirdim 10.68 cikti. Umutlanmistim acikcasi. 4 gun sonra yaptirdigimda 7.73 gibi bi deger cikti. Anladim ki gebelik sonrasi deger hala sifirlanmamis. O yuzden tam sokulememis olabiliriz, cok az bi deger olsada etkiledi diye dusunuyorum cunku karnim cok sis sanki her an regl olacakmisim gibi. Obur ay duzene girecektir insallah.Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı sizlere ben 23 haziranda kürtaj oldum 3 ağustosda kan geldi adet olmam yakındı doktorun öyle demişti ama şöyle bisey var ben 5-6 gün olurdum şimdi bilmiyorum bile ilk gün sadece damla damla geldi sonraki günler kahverengi leke hep sizce nedir nedeni korunmamiz lazım doktorun öyle demişti korunuyoruz da acaba hamile miyim diye de düşünmedim desem yalan olur bunun nedeni ne bilen varsa lütfen yazsın bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Hayırlı haftalar arkadaşlar , 3 ay önce 8 haftalık olan bir düşük yaşadım ve kürtaj oldum. Sonrasındaki adetlerim normal oldu bu ayki adetim adet gibi değil lekelenme şeklinde ve 16 gündür devam ediyor. sol kasığımda ağrım var çok endişeliyim bir sorun mu var diye doktora gitmekde artık ürkütüyor ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba bende aranıza yeni katıldım öncelikle geçmiş olsun Rabbım bir daha yaşatmasın bende 7 ağustosta 14 haftalık düşük yaptım 3 gün kanama sonrasında müthiş bir sancı ile bebeğim düştü kalp atışı vardı ama eşi kanama yapıyordu ardından kurtaj oldum bugün altıncı gün kanamam devam ediyor kanama bitince korunmayı düşünmüyorum çünkü dr rahim tertemiz bir haftaya toparlanırsın dedi Rabbım ne verirse hayırlısını versinHayir canim. Kuretle olmadigi icin (yani kazinmadi, ilac verildi rahim agzini yumusatan ve dusuren) ve herhangi bi enfeksiyon,zedelenme olmadigi icin doktorum korunmaniza gerek yok,rahim temiz bi sorun gorunmuyo dedi 10 gun sonraki kontrolde. Eger rahim toparlanmamissa hazir degilse gebelik olusmaz zaten dedi.
Merhabalar. Allah kimseye yasatmasin cok gecmis olsun basiniz sagolsunMerhaba bende aranıza yeni katıldım öncelikle geçmiş olsun Rabbım bir daha yaşatmasın bende 7 ağustosta 14 haftalık düşük yaptım 3 gün kanama sonrasında müthiş bir sancı ile bebeğim düştü kalp atışı vardı ama eşi kanama yapıyordu ardından kurtaj oldum bugün altıncı gün kanamam devam ediyor kanama bitince korunmayı düşünmüyorum çünkü dr rahim tertemiz bir haftaya toparlanırsın dedi Rabbım ne verirse hayırlısını versin
Doktorun tek dediği bebeğin eşi kanama yapıyor buda bebekte sıvı kaybına neden oluyormuş o an akıl edipte kanama neden olur diye sormadım bebeğin kalp atışını duyunca geçer diye düşünmüştüm 8 saat sonra bebeğim düştü artık yarın dr gidip hem kontrol olucam hemde patoloji sonucunu öğrenicem Rabbim kimseye yaşatmasın ayrıca doktorun verdiği süre psikolojik olarak düzelmek için tekrar hamile kalmadan psikolojimin düzeleceğini sanmıyorum tekrar geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhabalar. Allah kimseye yasatmasin cok gecmis olsun basiniz sagolsunpeki kalp atisi normal olmasina ragmen neden esinde oyle bi sorun cikmis acaba doktor birsey dedi mi?
Eger gerek yok diyorsa korunmayin bencede. Fiziksel olarak vucut toparliyor olmadi obur ay kismetse diyoruz ama psikolojik olarak duzelmek onemli. Doktorlarin cogu bu sebepten zaman veriyor. Eger iyi ve hazir hissediyosaniz oluruna birakin.
Insallah yasamayiz bir daha boyle bi aci. Rabbim hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimiz.
Cok tesekkur ederim sana da gecmis olsun, basin sagolsun. Allah kimseye yasatmasin insallah. Bana da bi bebegim olursa acim hafifleyecek gibi geliyo ama o zamanda icimde hep bi korku olacak. Inan bilemiyorum... Yasayip gorcez,insallah hayirlisi olur saglikla.Doktorun tek dediği bebeğin eşi kanama yapıyor buda bebekte sıvı kaybına neden oluyormuş o an akıl edipte kanama neden olur diye sormadım bebeğin kalp atışını duyunca geçer diye düşünmüştüm 8 saat sonra bebeğim düştü artık yarın dr gidip hem kontrol olucam hemde patoloji sonucunu öğrenicem Rabbim kimseye yaşatmasın ayrıca doktorun verdiği süre psikolojik olarak düzelmek için tekrar hamile kalmadan psikolojimin düzeleceğini sanmıyorum tekrar geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tabikide öncelikle herşeyin hayırlısı olsun diyorum ama çok araştırdım en ünlü doktorlar yeni bir gebeliğe anne ve babanın karar vermesi gerekir diyorlar Hollanda da yapılan bir araştırmada düşük sonrası hamileliğin her hangi bir tehlike arz etmediğini açıklamıştır yani verilen şu süre açıkçası bana çok saçma geliyor kadında başka bir problem yoksa beklemek yersiz tekrar içimden gelerek gulebilmem için yeni bir gebelik şartCok tesekkur ederim sana da gecmis olsun, basin sagolsun. Allah kimseye yasatmasin insallah. Bana da bi bebegim olursa acim hafifleyecek gibi geliyo ama o zamanda icimde hep bi korku olacak. Inan bilemiyorum... Yasayip gorcez,insallah hayirlisi olur saglikla.
Bu konuda kesinlikle katiliyorum. Sadece tedirgin oluyoruz o da yine ayni seyleri yasama ihtimalinden. Doktorum bana rahmin temiz bi sebep yok korunmaniz icin dedi. Biz korunmuyoruz bu sebeple. Ve her gece dua ediyorum, evimin nesesi gelsin yuzumuzu daha da guldursun diye. Insallah hayirlisiyla :)Tabikide öncelikle herşeyin hayırlısı olsun diyorum ama çok araştırdım en ünlü doktorlar yeni bir gebeliğe anne ve babanın karar vermesi gerekir diyorlar Hollanda da yapılan bir araştırmada düşük sonrası hamileliğin her hangi bir tehlike arz etmediğini açıklamıştır yani verilen şu süre açıkçası bana çok saçma geliyor kadında başka bir problem yoksa beklemek yersiz tekrar içimden gelerek gulebilmem için yeni bir gebelik şart
Canim benim... Elde degil ama boyle uzmeyelim kendimizi. eminim hepimizin ici hala yaniyo, umutla bekliyo... Ama sadece biraz sabir. Sonra gor bak hersey nasil da guzel olcak.Kızlar selam. Tam 52 gün geçmiş. Artık dayanamıyorum, bu hasret, bekleme çok uzun geliyor bana. Allah hepimize en kısa sürede gönlündekileri yaşatsın inşallah. Çok zor bir süreç, inşallah en kısa sürede o çift pembe çizgiyi görürüz ve bu sefer sonunda yavrumuzu kucağımıza alabiliriz.
İnşallah Rabbım isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatsın hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınCanim benim... Elde degil ama boyle uzmeyelim kendimizi. eminim hepimizin ici hala yaniyo, umutla bekliyo... Ama sadece biraz sabir. Sonra gor bak hersey nasil da guzel olcak.
Amiiiin herkese hayirli saglikli evlatlar versin. Acisini dindirsin insallah.İnşallah Rabbım isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatsın hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Öncelikle çok geçmiş olsun canım bende 14+2 günlüktü üstelik kalp atışları vardı ve normaldi ama bebeğin eşi kanama yaptığı için düşük ve kürtaj oldum bugün sekizinci gün doktorlar düşükten 15 20 gün sonra yumurtlama olur eğer tekrar bir hamilelige hazır değilseniz korunun diyorlar en azından ilk adetiniz bitsin tekrar deneyin buda gebelik olursa son adet gününü belirlemek içinmiş bende korunmayı düşünmüyorum hakkına hayırlısı ne ise o olsun eğer hamile kalırsan ilişkiye girdiğiniz günü bir tarafa not edersen doktorlara yardımcı olmuş olursun inşallah hamilesindir ve sorunsuz bir hamilelik yaşarsınMerhaba bayanlar ben yeni üyeyim buraya hepinize öncelikle geçmiş olsun bende sizin gibi bebeğimi kaybettim 14 haftalik ken kalbi durdu kurtaj oldum doktorum bir adet görmen gerekli dedi ama bu ay hiç korunmasiz ilişki yaptık sizce hamile kalma ihtimalim varmı yada tehlikesi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?