- Emoji Skoru
- 3.185
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.341
benim ki kürtaj değildi ben tuvalette düştüğünü gördüm o acıyı birebir yaşadım. ilk 5 haftalıkken kahverengi akıntım vardı sonra arttı kırmızıya döndü 8 de kaybettim. ilk adetten sonra yine hamile kaldım. ilk 3 ay leke kontrolü yapmaktan bunaldım acaba yine olacakmı diye. ama 30 haftadır hiç bir leke bile görmedim. herşey yolunda. umarım sizlerinde bir an önce yoluna girer. tekrar hamile kaldığında Unutursun diyorlardı haklılar mış. acısı var tamamen unutulmuyor ama yeni hamilelik o kadar güzelki geçiyor hepsi. sağlıkla ve mutlu hamiş kalmanız dileğiyle
tşkler canım hepimizin umarım sağlıklı hamilelikleri bebişleri olur. ben kısa zamandır rahatım ilk 5 ay sapık gibi elim hep ordaydı tuvalete gidip kontrol etmekten bıktım. ama bu günlere geldim. sizde gelirsiniz umarım. sağlıkla mutlu kalınOkurken gözlerim doldu. Ben de birebir aynısını yaşadım. Tuvallette kendiliğinden gitti yavrum. Kahverengi akıntılar, zamanla kırmızıya dönüştü vs. Bir dahaki hamilelikte şimdiden ya yine lekelenme olursa diye korkmaya başladım. İnşallah ben de senin gibi güzel ve rahat bir hamilelik geçiririm bir dahakine. Bir hafta doktor kontrollerim var farklı hastanelerde, onların dediklerine göre kısmetse yeniden bir hamilelik düşünüyoruz en kısa sürede. Sizin de Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
başınız sağolsun Rabbim sabır versin hepimize de inşallah tez zamanda kucaklarımız dolar bebişlerimizle hafifler biraz olsun acımızKızlar maalesef cuma akşamı ben de aranıza katıldım. Gitti yavrum. Bu acıyı yaşamayan anlayamaz. Allah herkese sabır versin. Hepimizin gönlünde yeniden hamile kalmak var sanırım. İnşallah o günler de gelicek. Ama şuan acı çok yoğun. Sabredicez başka çare yok.
başınız sağolsun Rabbim sabır versin hepimize de inşallah tez zamanda kucaklarımız dolar bebişlerimizle hafifler biraz olsun acımız
canım bende 6 nisanda 7 haftalık bebeğimi tuvalette düşürdüm 4 parmak kadar et parçasıydı akşam düşürdüm ve sabah aynısından yine düşürdüm sende benim gibi iki kere mi düşürdünbenim ki kürtaj değildi ben tuvalette düştüğünü gördüm o acıyı birebir yaşadım. ilk 5 haftalıkken kahverengi akıntım vardı sonra arttı kırmızıya döndü 8 de kaybettim. ilk adetten sonra yine hamile kaldım. ilk 3 ay leke kontrolü yapmaktan bunaldım acaba yine olacakmı diye. ama 30 haftadır hiç bir leke bile görmedim. herşey yolunda. umarım sizlerinde bir an önce yoluna girer. tekrar hamile kaldığında Unutursun diyorlardı haklılar mış. acısı var tamamen unutulmuyor ama yeni hamilelik o kadar güzelki geçiyor hepsi. sağlıkla ve mutlu hamiş kalmanız dileğiyle
ben direk kese olarak düştüğünü gördüm. tek parça olarak. ama sonra kanamam bi hafta sürdü ara ara tam et parçası değil ama böyle sümük gibi kanlı parçalar oluyordu. normal demişti dr um. ben tuvalette düşürdükten sonra acile gittim rahmin içi bomboştu hiç bişi kalmamış dedi Dr. iyi ki de kalmamış. aradan bi ay mı ne geçti gebelik testi yaptım negatif çıkması gerekiyor ki içinde parça kalmadığı kesinleşsin. o kanamadan bi ay sonra adet gördüm. ondan sonra da hamile kaldım .canım bende 6 nisanda 7 haftalık bebeğimi tuvalette düşürdüm 4 parmak kadar et parçasıydı akşam düşürdüm ve sabah aynısından yine düşürdüm sende benim gibi iki kere mi düşürdün
benim ki kürtaj değildi ben tuvalette düştüğünü gördüm o acıyı birebir yaşadım. ilk 5 haftalıkken kahverengi akıntım vardı sonra arttı kırmızıya döndü 8 de kaybettim. ilk adetten sonra yine hamile kaldım. ilk 3 ay leke kontrolü yapmaktan bunaldım acaba yine olacakmı diye. ama 30 haftadır hiç bir leke bile görmedim. herşey yolunda. umarım sizlerinde bir an önce yoluna girer. tekrar hamile kaldığında Unutursun diyorlardı haklılar mış. acısı var tamamen unutulmuyor ama yeni hamilelik o kadar güzelki geçiyor hepsi. sağlıkla ve mutlu hamiş kalmanız dileğiyle
ay canım benim senin ki daha da zormuş. evet unutulmuyor sürekli rüyamda kanamam oluyor annemden yardım istiyorum annem çok uzağımda yaşıyor birde. ve bunun cinsiyeti ismi belli ismiyle seslenip bunu vermem diyorum tuvalete gitmem diyorum. elimi oraya koyup bastırıyorum anneme yalvarıyorum. geçiyor hepsi sonra yavaş yavaş. umarım tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın. mutlu mesut umutla kalbenimde aynı belirtiler vardı. 7,5 haftalıkken kanamam arttı ve tuvalette elime geldi rahim girişine tıkandı, kendim çekip çıkardım yavrumu. Bu anı ölene kadar unutamam sanırım.İnşaALLAH Rabbim tekrarını sağlıklı bebeklerle nasip eder. Bana ve isteyen tüm kardeşlerime.
ay canım benim senin ki daha da zormuş. evet unutulmuyor sürekli rüyamda kanamam oluyor annemden yardım istiyorum annem çok uzağımda yaşıyor birde. ve bunun cinsiyeti ismi belli ismiyle seslenip bunu vermem diyorum tuvalete gitmem diyorum. elimi oraya koyup bastırıyorum anneme yalvarıyorum. geçiyor hepsi sonra yavaş yavaş. umarım tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın. mutlu mesut umutla kal
Merhabalar bende 6 mayıs ta uç buçuk aylıkken zor bir süreçle düşük yaşadım çok zordu...
Şimdi bir kaç ay gebelik dusunmuygeçenlerde içme bir süre dustu test yatim....çıkan sonuctan emein olmadım sizde bana bir fikir veririmisibiz..sizce sonuç ne .......
Çok geçmedi üründen ama yinede aklıma bir supe düştü
Eski negatif testleri nasıldi hatırlayamadım
İkinci çizgi dikkati baktığında belli gibi
Sanki negatif tesletlerde ikinci cizgi hiç belli olmuyordu
Offf kafam karıştı bana yardım edin bi yorum yapın luften
Net görünen bisey yok gibi ama emin olmak için önerim yarın sabah ilk idrarınla testi tekrar et . Hayırlısı inşallahMerhabalar bende 6 mayıs ta uç buçuk aylıkken zor bir süreçle düşük yaşadım çok zordu...
Şimdi bir kaç ay gebelik dusunmuygeçenlerde içme bir süre dustu test yatim....çıkan sonuctan emein olmadım sizde bana bir fikir veririmisibiz..sizce sonuç ne .......
Çok geçmedi üründen ama yinede aklıma bir supe düştü
Eski negatif testleri nasıldi hatırlayamadım
İkinci çizgi dikkati baktığında belli gibi
Sanki negatif tesletlerde ikinci cizgi hiç belli olmuyordu
Offf kafam karıştı bana yardım edin bi yorum yapın luften
Tekrar düşünüyorsan devam et bana devam et zaten dünya sağlık örgütü hamilelikden en az 3ay önce başlanmasını öneriyor dediydi doktorum . Ben düşükten sonra bir adet dönemi korundum o sürede içmedim . Sonra içmeye başladım korunmayı bıraktık 2adet dönemi hamilelik olmadı 3.de oldu tekrar şükür ,hamilelik öncesinde 2-3 ay kullanmış oldum yani folik asitikızlar selamlar. Folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz? Bana bir doktor devam et dedi, biri de biraz bekle hamilelik sürecinde kullanırsın dedi. Siz ne yapıyorsunuz?
Tekrar düşünüyorsan devam et bana devam et zaten dünya sağlık örgütü hamilelikden en az 3ay önce başlanmasını öneriyor dediydi doktorum . Ben düşükten sonra bir adet dönemi korundum o sürede içmedim . Sonra içmeye başladım korunmayı bıraktık 2adet dönemi hamilelik olmadı 3.de oldu tekrar şükür ,hamilelik öncesinde 2-3 ay kullanmış oldum yani folik asiti
Aynen öylede olur . Allah tekrar saglıklı hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşAllah o zaman diniyor ancak insanın üzüntüsü , herseyde bir sebep ve hayır var biz üzüntümüzden anlayamıyoruz zor zamanlar ama onlardan yaşanacak ve bitecek inşAllah.Saol canım bilgi için. Biz de 2 adet dönemi sonrası korunmayı bırakıcaz. O zaman devam etmem daha iyi olur sanırım şuan için.
kızlar selam. Düşük yapalı 17 gün oldu. Hala kahverengi akıntım var. Sizce normal midir?
Düşükten sonra 3 doktora da baktırdım, rahim içi temiz dediler ama bu kahverengi akıntı geçmiyor bir türlü. Bir de regl sancısına benzer çok hafif bir sancım var. Acaba regl mi olacağım, sizde akıntı durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?