- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.221
ya canım yanlışmıdır bende anlayamadım bu ay adetten bı gun once yaptım koyu ıkı cızgı cıktı sanmıorum ya hatalı testler ya bızde problem var3 kere gittim bir sürü test yaptılar hersey normal dedi. Ve spermiogram istedi bu ayda olmassa yaptırıcaz 8 gün var adetime. Bu ay ilk defa ovulasyn testi sürekli iki koyu cizgi çıktı surekli pozitif çıkıyo acaba yumurtlama mı geç oldu anlayamadım
ydın canım. Bak ben hamileliğimi ilk ovülasyon testiyle öğrendim biliyor musun. adete 2 gün kala testler pozitif vermeye başladı hem de ilk çizgi ikinciden koyuydu. Adet gördün mü yoksa var mı daha,gebelik testi yapmanı öneririmTestlerede güvenmiyorum umut etmekte istemiyorum. Forumlarda okudum ovulasyonun surekli pozitif cikması gebelik olma ihtimalini gosterir diyo ama nekdar dogru bilemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Cocuklugumdan beri cevremde gordukce ya benimde basima gelirse diye hep dusunurdum simdi bende yasiyorum.
sanmıorum canım bn yaptım ıkı gun once koyu ıkı cızgı vardı ıkı gun sonra adet oldum kan değerimde sıfırdı o tamamen kışının Lh değerine gore deışıo sanırım amaaannn kanda gormeden umutlanmamak lazımgüna
ydın canım. Bak ben hamileliğimi ilk ovülasyon testiyle öğrendim biliyor musun. adete 2 gün kala testler pozitif vermeye başladı hem de ilk çizgi ikinciden koyuydu. Adet gördün mü yoksa var mı daha,gebelik testi yapmanı öneririm
Seni cok iyi anlıyorum canım. Bende aynıları yasadım üzülme gencsiniz bidha olur dediklerine herkese herseye sinir oluyodum. Kimsenin beni anlamadgnı dusunuyodum ama emin ol geciyor 1 hafta 2 hafta zamanla geciyor.merhaba arkadaşlar nereye kime anlatayım diye dolanıp dururken burayı buldum 15 aylık bir oğlum var bir kardeşi olsun çok istedim ve martta hamile kaldım ben hariç kimse istemedi eşim maddi bakımdan hep erken deyip durdu annem ve ablalarım ise sebebini bir türlü anlayamadığım şekilde şiddetle karşı çıktılar aldır dediler ben kimseyi dinlemedim o kadar mutluydum ki ama 10. haftada yani dün kalbinin durduğunu öğrendim kürtajla aldılar şimdi herkes deli gibi beni arıyor kimsenin telefonlarına bakmıyorum kimseyi duymak istemiyorum bana ulaşamayanlar eşimi arayıp yok bi çocuğu var neden ağlıyo canını sıkıyo yok yine olur yok o daha küçücük bebek bile değil filan diyorlar o kadar mutsuzum ki ağlamaktan gözlerimi açamıyorum tanıdık kimseyle konuşmak istemiyorum eşimi bile görmek istemiyorum oğlumu etkilememek için mutlu görünmeye çalışıyorum ama içim kan ağlıyo boğazımda bir el sanki boğuyor beni umarım beni anlayan birileri vardır
Geçmiş olsun bende parsiyel mol geçirdim 11 ay önce dr 1 yıl bekleme süresi verdi 1 ayım kaldı inşallah tekrar yaşamayız.Anladım canim geçmiş olsun
2 ay vermişti korunma canım düşer değerinde merak etmeBugun doktor randrvum vardi hic korunma dedi. Hazir hissettigin an basla drdi. Size ne kadar vermisti korunma? Bir de hamilelik degerim 35e dusmus daha da duser dimu kalmaz boyle
Tesekkur ederim canim. Cok korkuyorum 22 ay vermişti korunma canım düşer değerinde merak etme
aynen canım kım korkmuyorkı yalnız deılsın emın olTesekkur ederim canim. Cok korkuyorum 2
De boyle olur diye ama psikolijimi bozmaktan baska ise yaramiyor emibim. Dua edip beklemekten baska care yok
Çok geçmiş olsun canım allah sabır versin sana. Zor bir süreç yaşamıssın inşallah tez zamanda sende bebeğini kucağına alrsın. Bende mol gebelik geçirdim 1 yıl önce 11 haftalıkken. Sana sormak istediğim bu rahimde perde normal muayenelerde belli olmuyor mu acaba. Bende yarın dr. gideceğim gebelik öncesi kontrol amaçlı da merak ettim. Birde kan pıhtılaşması ihtimaline karşı günde 1 tane bebe aspirini içmeye başlayacağım.Merhaba arkadaşlar hiç bir sorun yokken 8.ayında bebegimin kalp atışlarını alamadık... bebek yan durduğu içinde Sezaryen oldum o şokla neler yaşadım anlamadım bile.. evet Allah böyle istedi Hamd olsun böylesi daha hayırlı inanıyorum ve sonra araştırmalara başladık. Doktorum sezaryenda rahimde Septum (perde) olduğunu söyledi hsg sonucu histereskopi ile ameliyat oldum. Sezaryen olduğum için biraz daha beklemem gerekiyordu tekrar bebek düşünmek için.sonra pıhtılaşma testi yaptırmaya karar verdik ve sonuçlarda orta riskli grupta olduğumu yani gebeliğim boyunca iğne ve ilaç kullanmam gerektiğini öğrendimolsun dedim yinede en azından bi çözümü var 9 ay boyunca her gün iğne vurulacak olmak bana ürpertici gelse de böyle de basit bi önlemle ve Allahın izni ile kucağıma çocuğumu alailecek olmak beni rahatlatıyor ocak ayından beri korunmayı bıraktık her adetimde de hormonlarıma bakıyoruz herşey normal neden hala hamile kalmadığımı düşünmeden edemiyorum bi sorun mu var acaba ne yapmam gerekiyor önerileriniz var mı arkadaşlar? Sormak İstediğiniz bişi varsa ben de cevaplayabilirim
Çok geçmiş olsun canım allah sabır versin sana. Zor bir süreç yaşamıssın inşallah tez zamanda sende bebeğini kucağına alrsın. Bende mol gebelik geçirdim 1 yıl önce 11 haftalıkken. Sana sormak istediğim bu rahimde perde normal muayenelerde belli olmuyor mu acaba. Bende yarın dr. gideceğim gebelik öncesi kontrol amaçlı da merak ettim. Birde kan pıhtılaşması ihtimaline karşı günde 1 tane bebe aspirini içmeye başlayacağım.
Sağol canım ahhh o Mol gebelik kesin bi sebebi yok neden olduğu belli olmayan. Bir tedavisi olmayan bir durum yani hastalık da diyemiyorum çünkü değil. Çok az kişide rastlanan bir durum bende ilk defa duymuştum ve araştırınca da baya bi korkmuştum. Doktorun dediği spermin döllenmesi sırasında oluşan genetik bir hata. Yapılacak şey 1 yıl beklenip kan takibi yapılması. Ama gerekli takibi yapılmazsa sonu kansere kadar gidiyor malesefEvet çok zor canım ama Allah yardım ediyo çok şükür inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Sana da çok geçmiş olsun.. MOL gebelik hakkında hiçbi bilgim yok nasıl bişi acaba?
Maalesef normal muayenede belli olmuyor Septum canım. Belli oluyor diyen doktora itibar etme. Rahim filmi çektir orada herşey görünür. Septum gebe kalmanın zorlaştırıyor ve bebeğin düşmesine yada gelisim geriliği sebep olabiliyor. Tüm arkadaşlarıma söylüyorum zaten mutlaka gebelikten once hsg çektirin. Asprin de iyi gelicektir inş canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Sağol canım ahhh o Mol gebelik kesin bi sebebi yok neden olduğu belli olmayan. Bir tedavisi olmayan bir durum yani hastalık da diyemiyorum çünkü değil. Çok az kişide rastlanan bir durum bende ilk defa duymuştum ve araştırınca da baya bi korkmuştum. Doktorun dediği spermin döllenmesi sırasında oluşan genetik bir hata. Yapılacak şey 1 yıl beklenip kan takibi yapılması. Ama gerekli takibi yapılmazsa sonu kansere kadar gidiyor malesef( Neyse o günlerim geride kaldı çok şükür değerlerim sıfırlandı.Bakalım yarın gideceğim doktora ne yapılması gerekiyorsa baştan yapılsın her kaybediş bir yıkım çünkü
İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelir her gün yeni bir umut :)Bu kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmemiştim Allah yardimci olsun hayırlı haberler alırsın en yakın zamanda inşallah. Ben de bugun gidicem görüşmeye
Herşey bir sınav canım sabret kimisi istemez rabbim ona evlat verir kimisi ister vermez herşey imtihan rabbimin vardır bi bildiği hemde uzun uğraşlar sonucu gelen bebekte çok kıymetli olur bence :)Hergun yeni bir umut yeni korkularyani ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum. Keske isteyen herkes saglikla alabilse kucagina bebisini. Cok iatiyorum cok da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?