Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canim sen devlette mi yaptirdin ozelde mi? Nasil yapiyotlar sadece kan mi aliyorlar? Doktirlarin ayri yorumlamasina sinir oliyorum.mesela benim doktorum 1 adetten sonra korunmana gerek yok dedi bazi arkadaslara 3 ay demisler.
Bulundugun ilin eğitim araştırma hastanesınde yapıyorlr canım once kadın doğuma gdıp kan pıhtılaşma testı ıstıorum dıosun yonlendrıolar ucrretsız 6 tup kan alıp ankaraya gonderıolar sonuç 20 gune gelıyor.
Benım doktorda ıkı ay korun dedı ama benım 5 ay oldu kısmet olmadı bebeı bu ay duşunuyoruz ınşallah

Sonuçları temiz çıktı canim hem pihtilasma hem genetik kadın doğum uzmanım testlerin adını verdi ben devlet hastanesinde yaptırdım
pıhtılaşma sonuçlaırnı bı yazarmısın cnm bnmkıyle karşılaştrım bı bnde her kafadan bı ses cıkardı doktorlar

Saglikli olsun da insallah 2 ay gec olsun onemli degil. Bem de yaptirmayi deneyim insallah sorun cikmaz.

pıhtılaşma sonuçlaırnı bı yazarmısın cnm bnmkıyle karşılaştrım bı bnde her kafadan bı ses cıkardı doktorlar
Anti kardiyolipin igm 2.54 negatif
Anti kardiyolipin igg 2.28 negatif
Protein c aktivitesi 115
Protein s aktivitesi 65 benim sonuçlarım böyle

Anti kardiyolipin igm 2.54 negatif
Anti kardiyolipin igg 2.28 negatif
Protein c aktivitesi 115
Protein s aktivitesi 65 benim sonuçlarım böyle
yok canım farklı sanırım ya benım sonuçlarda şöyle;
Faktor II G20210A (prothrombin)- NORMAL.
Faktor V G1691A (Leiden)-NORMAL.
MTHFR C677T-HETEROZIGOT.
MTHFR A1298C-HETEROZIGOT.
PAI-1 (5G/4G) - HOMOZIGOT.
FxIIIA(V34L)-NORMAL.

yok canım farklı sanırım ya benım sonuçlarda şöyle;
Faktor II G20210A (prothrombin)- NORMAL.
Faktor V G1691A (Leiden)-NORMAL.
MTHFR C677T-HETEROZIGOT.
MTHFR A1298C-HETEROZIGOT.
PAI-1 (5G/4G) - HOMOZIGOT.
FxIIIA(V34L)-NORMAL.
İkisi farklı testler ben bunuda yaptırmıştım sonuçları hemen hemen böyleydi ama şuan bulamadım o sonuçları

İkisi farklı testler ben bunuda yaptırmıştım sonuçları hemen hemen böyleydi ama şuan bulamadım o sonuçları
asıl sonuc bu dedıler bna canım senın ayzdıklarında vardıda on test fılan dedıler orjınal ankaradan gelen bu amaaan uf doktordan ıyı oldum araştırmaktan :) acıalrımamı yanayım bıdahamı olur dıye uzuleyım ağlacak halıme guleyımmı bılemedım psıkolojık durumum alt ust

Anlıyorum seni bende çok didikledim hatta bi ara otopsi mi yaptirsaydik acaba diye bile düşündüm ama sonu yok bu vesveselerin artık vardır bi hikmeti diyorum Allah tekrar yaşatmasın

Anlıyorum seni bende çok didikledim hatta bi ara otopsi mi yaptirsaydik acaba diye bile düşündüm ama sonu yok bu vesveselerin artık vardır bi hikmeti diyorum Allah tekrar yaşatmasın
amin canım cumlemıze bızım kuzenın hanımı 7 aylıkken sezaryenle aldırdı 2 ay kalmıştı doğumuna herkesın başına gelıo küçük buyuk farketmıo

merhaba,

ben eşimden hamile iken temizlik yapıyordum ve dengem bozuldu bebeğimi düşürdüm. çok kanama oldu diye rahmimi de kaybetmişim ve şuan hamile kalamıyorum. Bana ameliyat olabilirsin dedi ama nasıl olacak ki . Sizce ameliyat olursam tekrardan çocuk sahibi olabilirmiyim.

rahmini nasıl kaybetmişsin anlamadım çok geçmiş olsun. bnmde düşük yaparken kanamam baya oldu ama doktor hiç oyle bir ihtimalden bahsetmemişti.

rahmini nasıl kaybetmişsin anlamadım çok geçmiş olsun. bnmde düşük yaparken kanamam baya oldu ama doktor hiç oyle bir ihtimalden bahsetmemişti.
Dün gittim tekrar belki önceki yanlış demiştir işi bilmiyordur diye bu yeni doktorda çocuğun olmaz ama ameliyat alursan ihtimal var dedi bnde bilemedim kafam karıştı

allah yardımcın olsn bnde bu aralar doktora gitcem bi sorim bakalım hiç alttan muayene etmediler daha beni

Merhaba kızlar 19 nisanda düşük yaptım 6 mayısda adet oldum. Şuan yine adet oldum. Normalde 28 günde bir adet olurum şimdi erken geldi. Düşükten sonra bu durumu yaşayan var mı aramızda acaba?

Selam kızlar bende 8 ay önce düşük yaptım. Hic korunmadığımız halde tekrar hamile kalamadım dusukten 40 gun sonra ilk adetimi oldum. Eskiden hep 1 hafta erken adet olurken simdi 30 gunde bir oluyorum. Kısacası tekrar nasıl hamile kalabilirim ?

0vülasyo n testı al yumurtlama gununu takıp et cnm

Fazlaca aldım 8 aydır yapıyorum düzenli yumurtluyorum her ay ama sonuc olarak her ay hüsran. İlk gebelik ilk denememizde olmuştu.

Fazlaca aldım 8 aydır yapıyorum düzenli yumurtluyorum her ay ama sonuc olarak her ay hüsran. İlk gebelik ilk denememizde olmuştu.
bizimde oyle olmuştu bu ay denedık olmadı kısmet dıer aya ıkı aydır denıorum bende ama bu ay kullancam ovü testını duzenlı bı doktora gttınmı bak bakalım kurtajdan sonra kıst oluşabılıo mınık dıo doktorlar varsa oda engeldır belkı ama buyuk bı problem deıl ılaçla erıtırler oda etkılı olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…