Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan anneler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Merhaba kızlar ben 3 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sebebı arastırılmadı sadece kese yanında büyük bir kanama alanı vardı keseden de büyüktü belkı bu sebeb olabılır dedı doktorum ve bugun doktor kontrolüm vardı klomen sonrası yumurtalarıma baktırmak için gitmiştim cok şükür 2 tane yumurtam oluşmuş 12 14 mm arası doktor pazartesi tekrardan cagırdı muhtemelen o gun iğne yapar ya salı ya da carsamba catlar dedı bakalım bu sefer ne olacak ve doktora bır sey daha sordum ben ıkıncı gebelıkte pıhtılaşma olup olmadığını bilmeden tedbir amaclı kan sulandirıcı kullansam bır sorun olur mu dedım hayır dedı kullanabilirsin demem o ki düşük yasadıysanız ve sebebini bilmiyorsanız ve pıhtılaşma süphenız varsa 2.gebelıkte tedbır amaclı kan sulandirıcı kullanabilirsiniz

Merhaba bende var o sorun. Malesef çekinik bir genim bozuk ve hamile kalamadım 2 yıldır 25 haziranda gittiğim doktor bana klomen duphaston felan yazdı kullandım kontrole gittiğimde biri 18 biri 17 diğeri de 11 mm çapında 3 yumurtam olduğunu söyledi çatlatma iğnesi verdi bu cumartesi iğne oldum ve bugün kontrol dedi tekrar bana sence şansım nasıl ? Çok istiyorum gebe kalmayı 20 yaşındayım daha

Canm merhaba bende süşük yaptım 6 haftalık bende klomenle hamile klmıştım sonrasında tekrar neler yaptın nasıl hamile kaldın tedavine nasıl başladın bilgi verir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…