düşük ya da dış gebelik :(

zeytingxoxzlxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
5.104
1
156
Ankara
senağlama
Selam arkadaşlar yaklaşık olarak bundan 5 ay önce adet öncesi kahverengi akıntılarım olduğu ve adetimin uzun sürmesinden dolayı doktora gittim dr.gerekli işlemleri yaptı sonra da ultrason ve kan testi istedi ikisinde de hamile olduğum ama değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi . Dr. dış gebelik teşhisi koydu ama kendi kendine vücudumun attığını söyledi , başka bir doktora gittim onlarda dış gebelik değil erken dönem düşük olduğunu söylediler .zaten 1 ay içinde kan değerlerim sıfırlandı . Daha sonra başka bir dr. gittim bana yaklaşık olarak 6 ay beklemem gerektiğini söyledi bu süre dolmak üzere 4 aydır düzenli adet görüyorum 1 gün bile geçmiyor ama ben kürtaj olmadım dr. gerekli olmadığını söyledi tedirgin olduğum konu rahmimde parça kalıp kalmadığı ve ne olduğunu bilmediğim için nasıl dikkat edeceğim ? Kafam çok karışık o zaman bebek istiyordum şimdi çok korkuyorum senağlama

geçmiş olsun canım. eğer parça kalsaydı şu ana kadar sana çoktan belli ederdi.aşırı kanama ve ağrı olurdu.ama içn rahat etsin istiyosan dr agidip ultrasonla baktırabilirsin. bende bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. şimdi tekrar hamile olmak için 3 ay beklicem.zamanın hemen çabuk geçmesini istiyorum anelik çok güzel bir duygu bunu düşün ve sakın aklına kötü şeyler getirme .inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur.a.s.a.s.

canım ben de 20 gün kadar önce yaklaşık 7 haftalık hamile iken boş gebelikten dolayı düşük yaptım. ben de kürtaj olmadım.olmayı istemedim. doktorum da kendiliğinden düşsün dedi. 10 gün kadar kanamam ve ağrım oldu. 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum vajinal ultrasonla kontrol etti ve birşey kalmadığını söyledi. parça kaldığında kanama daha uzun sürüyor diye biliyorum. vajinal ultrasonda belli olur zaten. parça kalmış olsaydı kanda betahcg değeri de sıfırlanmazdı diye düşünüyorum. ama sana en iyi cevabı yine doktorun verecektir. bizler sadece tecrübe ve tahminlerimizi yazarız.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) Ben adetim düzene girince dr. gittim o da baktı ultrasonla bişey görmedi sanırım bir sorun yok dedi bana ama ne bileyim ben şimdi evham yaptım . Aslında negatif bir insan değilim ama şu an her adet gününü iple çeker hale geldim , umarım en kısa zamanda bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ....

sen gönlünü ferah tut.bidefa problem oldu diye yine olucak değilki .hemen hemen bütün kadınlarda oluyo. bu şekilde olması belkide daha hayırlıdır. sağlıksız olması dahada kötü.Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın bize.

bende bundan iki iki bucuk ay öncesine kadar bir diş gebelik geçirdim degerlerim 7000lerdeydi riskli bir gebelikti benim kesem sağ tüpün üstünde oluşmuştu.20 gün hastanede yattım ankarada igne ile icimde erittiler vucut kendiliginden atsin diye kürtaj da ilk gün yapıldı.ama icimden parça alıp patolojiye göndermeleri için niye dış gebelik oldu diye arastırcaklardı.ve sonra ben kendi istegimle taburcu oldum evde kendi degerlerim sıfıra dusene kadar takip ettim.düştüde.şimdi ise sizde telaşlanmayın arkadaşların dedigi gibi icinizde paŕça kalmis olsaydi size agri yapardi kanamaniz olurdu.telaslanmayin bir doktora gözükün yine bende halen gitmedim kontrole bursayi bilmedigimden gidemiyorum.benimde gitmem lazim sizin yine düzenli adetiniz geliyormus benim ise ayin dis gebelikten sonra halen adetim gelmedi ve simdide ayin 29unda gelen kahverengi bir akıntım oldu adet sandim ama değil sancida oluyo cozemedim daha da 10 gundur bitmek bilmeyen o leknlenme siyah bir renge dönüşmeye başladı.benimde aklım cok karişik.dis gebelik vucut kendi atiyo ewet ve sonraki süreçten sonra dikkat etmeniz gerekiyo en az bana altı ay doktor hamile kalmamaya dikkat et dedi.ve ben cok istiyorum anne olmayi rabbim tum isteyene tatdirsin birde canımın sıkkın oldugu su durum var lekenmem bitmiyo bu yüzden esimle aramiza soğukluk bile girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…