kızlar düşük tehlikesi yaşayan ya da atlatanlar bi bana da akıl verin nolur. 7. haftamdayım yarın 7 hafta bitiyor. geçen ct düştüm akşamda kahverengi lekelenmem oldu sadece peçeteye silince geldi ama dayanamadık acile gittik tabi. doktor rahim içi kanama var düşük tehlikesi olabilir dedi. o akşam hastanede yattık. progestan verdi fitil olarak kullanıyorum sabah akşam. evde istirahat verdi 1 hafta raporluyum. pzt tekrar işe başlıcam. neyse, ct akşamdan sonra bidaa hiç lekelenmem olmadı ama ara ara kasık ağrım oluyo gerçi bu olayı yaşamadan öncede ağrılarım oluodu ama şimdi böle bi risk olunca daha çok korkuo insan. sadece akıntım var o da fitil kullanıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyo çok farkedemiyorumda. tehlikem hala devam ediomu bilmiyorum internette düşük riski beyaz parçalı akıntı da düşük tehlikesi falan diye yazıyo ama öyle dayanılmaz bi sancım da olmadı hiç. adet sancılarım bile daha çok oluyodu yani. ama tabi çok korkuyorum haliyle. aranızda böle yaşayan atlatan hatta çoktan bebişini kucaklayan var mı? bana bi destek verin nolur =(