- 28 Ağustos 2013
- 240
- 93
- 33
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
Ohhh canın sağolsunbugün kalp atışlarını duydum bebişin =) herşey yolunda çok şükür tabiki dikkatli olcam. zaten iş yerinde bi hafta izin aldıığım için benim pozisyonuma ilan vermişler bile muhtemelen rapor dönüşü süresiz izin vercekler bana gibi gelio =) yaparlarsa yapsınlar valla hiç de umrumda değil bu saatten sonra rahat rahat bebişimi doğururum işte
amin canim senin ne gibi riskin var? progestan falan alio musun ne durumdasin merak ettimBöyle riskli hikayelerden sonra hala hamile olman benim gibi düşük tehlikesi olanlara umut veriyor allah bize de nasip etsin
Canım öncesinde 5 tane düşük yaptım. Şu an hamileyim ve 3 ve 4. Haftam kanamalı geçti. Şu an sorun yok ancak çook korkuyorum.amin canim senin ne gibi riskin var? progestan falan alio musun ne durumdasin merak ettim
Geçmiş olsun canım ya peki erken düşük mü hep? Sebebi belirlenebildi mi? Simdiki hamileliginde de stres yapma ama stresde etkilio cnk. Iyiyi düşün kötüyü aklına getirme hicCanım öncesinde 5 tane düşük yaptım. Şu an hamileyim ve 3 ve 4. Haftam kanamalı geçti. Şu an sorun yok ancak çook korkuyorum.
Şimdilik kanama durdu bakalım her şey yolunda gözüküyor. Dualarınızla inşallahGeçmiş olsun canım ya peki erken düşük mü hep? Sebebi belirlenebildi mi? Simdiki hamileliginde de stres yapma ama stresde etkilio cnk. Iyiyi düşün kötüyü aklına getirme hic
amin saglikla kavus canim insallaŞimdilik kanama durdu bakalım her şey yolunda gözüküyor. Dualarınızla inşallah
Canım ne olur fikir ver bana lekelenmem başladı ağrım da çok fazla progestan iğnesi yaptırdık düşük olabilirmiş. Çok korkuyorumyokmu
geçmiş olsun canım. 1 hafta istirahat ediyorum ama pzt işe tekrar başlıcam ki biraz da yoğun bi tempom var iş yerimde =( ama olduğunca dikkat etcem. içerdeki kanamanın geçip geçmediğine hastaneden çıkarken bakmadı doktor bakalım dedim gerek yok kanaman yoksa dedi ona da sinir oldum o yüzden bu cuma başka doktora gitcem bakalım farklı bi görüş görmek de iyi olur diye düşünüyorum.
Canim oncelikle stres yapma ve uzulmemeye calis cunku moral en onemli destek. Ben 1 hafta boyunca tuvalete gitmek haricinde hic kalkmamistim sende yapabildigin kadar yat. Dualarim seninle nolur moralini yuksek tutmaya calisCanım ne olur fikir ver bana lekelenmem başladı ağrım da çok fazla progestan iğnesi yaptırdık düşük olabilirmiş. Çok korkuyorum
Aminn allah razı olsun. İlk başta kanamam olmuştu doktor progestan iğne verdi sonra her şey yoluna girince iğneyi kesti hapla devam et dedi ama bugün lekelenince doktora gittik. Pazar diye doktorum yoktu bsşka doktora girdik. İçeride kanama yoktu bana kesen bozuk gözüküyor dedi. Ama lekelenmem de geçti zaten bir damlaydı fakat ne demek kesen bozulmuş çok korkuyorum. Kanama yok kendi doktorum daha 2 gün önce her şey çok iyi demişti. Bu doktor böyle dediCanim oncelikle stres yapma ve uzulmemeye calis cunku moral en onemli destek. Ben 1 hafta boyunca tuvalete gitmek haricinde hic kalkmamistim sende yapabildigin kadar yat. Dualarim seninle nolur moralini yuksek tutmaya calis
Iceride kanamanin olmamasi iyi sen yarin hemen kendi doktorundan randevu al bide ona görün canim ben acil doktorlarinin yorumlarina cok kulak vermiorm cnk hem cok ayrintili kendi doktorun gb ilgilenmiolar hem de umursamaz oluolar lekelenmenin durmasi da iyi bisi bi kendi doktoruna görün bakalim yarin hersey yolunda merak etme ama bide bebisini gor iyice rahat eder icinAminn allah razı olsun. İlk başta kanamam olmuştu doktor progestan iğne verdi sonra her şey yoluna girince iğneyi kesti hapla devam et dedi ama bugün lekelenince doktora gittik. Pazar diye doktorum yoktu bsşka doktora girdik. İçeride kanama yoktu bana kesen bozuk gözüküyor dedi. Ama lekelenmem de geçti zaten bir damlaydı fakat ne demek kesen bozulmuş çok korkuyorum. Kanama yok kendi doktorum daha 2 gün önce her şey çok iyi demişti. Bu doktor böyle dedi
Iceride kanamanin olmamasi iyi sen yarin hemen kendi doktorundan randevu al bide ona görün canim ben acil doktorlarinin yorumlarina cok kulak vermiorm cnk hem cok ayrintili kendi doktorun gb ilgilenmiolar hem de umursamaz oluolar lekelenmenin durmasi da iyi bisi bi kendi doktoruna görün bakalim yarin hersey yolunda merak etme ama bide bebisini gor iyice rahat eder icin
Iceride kanamanin olmamasi iyi sen yarin hemen kendi doktorundan randevu al bide ona görün canim ben acil doktorlarinin yorumlarina cok kulak vermiorm cnk hem cok ayrintili kendi doktorun gb ilgilenmiolar hem de umursamaz oluolar lekelenmenin durmasi da iyi bisi bi kendi doktoruna görün bakalim yarin hersey yolunda merak etme ama bide bebisini gor iyice rahat eder icin
Kırmızı kan gelmediklerini korkma
Yok korkma kıpkırmızı olmadığı sürece korkma .nasıl düşün karnını üzerine miUfak lekelerim oluyor canım korkuyorum
Allah razı olsun canım ama bazen pembeleşiyor korkuyorum çok korkuyorum aklım hep oradaAnnem üçümüzü de gebelik süreleri boyunca kahverengi ve pembemsi lekelenmelerle doğurmuş. 3ümüz de sağlıklıyız elhamdülillah. Lekeler kırmızıya dönmedikçe korkmayın. Birşey olmaz inşallah Rabbimin izniyle.
doktordan sonra haber ver merak ederimÖyle yaoacağım inşallah sorun olmaz
Canımm gittim doktorum dorun yok dedi. İnşallah haftaya kalp atışına bakacak. İnşallah sorun çıkmaz. Sağolasındoktordan sonra haber ver merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?