Gebeliğe Hazırlık Düşük tehlikesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernailhanlar

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
3
1
27
Merhaba ben 6 haftalık gebeyim fakat düşük tehlikem var leke geliyo doktor progestan verdi ama kasıklarım belim çok ağrıyor neden acaba yardımcı olabilirmisiniz .?

Merhaba ben 6 haftalık gebeyim fakat düşük tehlikem var leke geliyo doktor progestan verdi ama kasıklarım belim çok ağrıyor neden acaba yardımcı olabilirmisiniz .?
hiç sıkıntı yapma canm bende de 7 haftalıken düşük tehlikesi vardi ama şükür bir şey olmadı sadece dinlen ve ilaçlarını al bir de doktor iğne falan vermedi mi ben iğne de kullanmıştım şimdi 17 haftalık olduk çok şükür

Canım sana sadece söyleyeceğim şey şu ki bebeğin sağlıklıysa seninle kalacaktır.. Hiç panik yapma endişelenme.. Ama sağlıksız bir gebelikse de ne yaparsan yap onu tutma şansın yok ki bu senin için çok daha iyi olur.. Bana doktorum aynen böyle söylemişti.. Bel ağrısı da düşük belirtisi gibi birşey olabileceği gibi hamilelikten kaymaklı bir bir ağrı da olabilir.. Ama şiddeti burada önemli olan.. Çok şiddetli olursa veya şiddeti artarsa hastaneye gitmelisin.. İnşallah Rabbim bebeğini sana bağışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…