• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük tehlikesi

Bir gece yattım doktorum yatıracaktı ama ben gönüllü ayrıldım orda da yatıp Protestan alıyordum kafam rahat değildi hastanede kasılıyorum evde istirahat etmek istedim
Keske yatsaydın canım ya ben doktoruma yatmasam ne olur demiştim tehlıkelı mı dedım düşük yapabılırsın demişti bende kormumdan kaldım yanı.eger kalman için baska bı problemınız yoksa bence kalın derım

Ben arar tarif ederdim skntyı
Canim tedbiri elden birakmicaksin o yuzden diyorum bekleme bencr elinin altinda iyi bir doktor olsun ihmal etme su 3 ayi bi atlat zaten dusuk riskin kalmaz artik rahat edersin ama benm doktorum.ne bileyim cok ustunde dururdu hatta watsaptan flan yazisirdik acil bisey olursa
bende öyle olsun istiyorum aslında burda bir tane özel bir tane de devlet var birer tane doktor var ikisinden de memnun kalmadım inşAllah iki gün sonra eşim izinli onunla merkeze gideriz orda iyi bir doktor buluruz inşAllah

Bir gece yattım doktorum yatıracaktı ama ben gönüllü ayrıldım orda da yatıp Protestan alıyordum kafam rahat değildi hastanede kasılıyorum evde istirahat etmek istedim
Serum takarlar igneni duzenli alirsin tatlim sık disini bence yat hastanede 2 gun flan benimkide kahverengydi kitap al ne bilim el isi oya igne isi vs yapiosan bebisine patik ör :)) oyalan ama orda gozetim altinda dur hamileligin ilk aylarinda genelde herkes boyle geciriyo inan bi senin basinda deil

Keske yatsaydın canım ya ben doktoruma yatmasam ne olur demiştim tehlıkelı mı dedım düşük yapabılırsın demişti bende kormumdan kaldım yanı.eger kalman için baska bı problemınız yoksa bence kalın derım
İki gün sonra gidecem inşAllah daha teşkilatlı bir hastaneye sıkıntı olmazsa orda yat derse yatarım inşAllah sıkıntı olmazda

Suan lekelenme devam ediosa acile bi git bosver icin rahatlasin gelirler muhakkak cekinme daha yeni geldim bidami gidiyim die ben oyle yapardim valla doktora sorardim aklima ne takilirsa icim rahat deilse giderdim 3 ay boyunca hergun gittigimi biliyorum ben hastaneye

Doktorum kendini kontrol et icin rahat deilse gel kanama kirmizj olursa mutlaka ara hastaneyi saat kac olursa olsun gel kahverengi leke coksa ara vs derdi

Doktorum kendini kontrol et icin rahat deilse gel kanama kirmizj olursa mutlaka ara hastaneyi saat kac olursa olsun gel kahverengi leke coksa ara vs derdi
Kahverengi kanamam varda öyle çok kalmadı Allah a şükür acilde ultrasonda Yok bugün dinleneyim gündüz geçmezse eşim izin alır hemen gideriz olmadı

Kızlar benim iki gün önce kanamam başladı doktora gittim hap ve iğne verdi. Hapı günde üç kez. İğneyi üç günde bir kullanacağım. Bir kez iğne vurundum. İlacı kullanmaya başladım ama kan durmadı. Lavaboya gittikçe adet kanaması gibi koyu renkli ve kıvamlı geliyor. İlaçlardan sonra geçer diye bekledim ama ne kadar sürede etkisi olur ben dün başladım ilacı kullanmaya.dündne beri bi değişiklik olmadı. 6 gün sonra tekrar gel kontrole deri. Beta hcg ilk 120.72 ile başladı. İki hafta sonra kanamam başlayınca baktık 490,64 çıktı

Back