- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gece yattım doktorum yatıracaktı ama ben gönüllü ayrıldım orda da yatıp Protestan alıyordum kafam rahat değildi hastanede kasılıyorum evde istirahat etmek istedimKeske hastanede yatsaydın..doktorun neden yatırmadı
Keske yatsaydın canım ya ben doktoruma yatmasam ne olur demiştim tehlıkelı mı dedım düşük yapabılırsın demişti bende kormumdan kaldım yanı.eger kalman için baska bı problemınız yoksa bence kalın derımBir gece yattım doktorum yatıracaktı ama ben gönüllü ayrıldım orda da yatıp Protestan alıyordum kafam rahat değildi hastanede kasılıyorum evde istirahat etmek istedim
Ben arar tarif ederdim skntyı
bende öyle olsun istiyorum aslında burda bir tane özel bir tane de devlet var birer tane doktor var ikisinden de memnun kalmadım inşAllah iki gün sonra eşim izinli onunla merkeze gideriz orda iyi bir doktor buluruz inşAllahCanim tedbiri elden birakmicaksin o yuzden diyorum bekleme bencr elinin altinda iyi bir doktor olsun ihmal etme su 3 ayi bi atlat zaten dusuk riskin kalmaz artik rahat edersin ama benm doktorum.ne bileyim cok ustunde dururdu hatta watsaptan flan yazisirdik acil bisey olursa
Serum takarlar igneni duzenli alirsin tatlim sık disini bence yat hastanede 2 gun flan benimkide kahverengydi kitap al ne bilim el isi oya igne isi vs yapiosan bebisine patik ör :)) oyalan ama orda gozetim altinda dur hamileligin ilk aylarinda genelde herkes boyle geciriyo inan bi senin basinda deilBir gece yattım doktorum yatıracaktı ama ben gönüllü ayrıldım orda da yatıp Protestan alıyordum kafam rahat değildi hastanede kasılıyorum evde istirahat etmek istedim
İki gün sonra gidecem inşAllah daha teşkilatlı bir hastaneye sıkıntı olmazsa orda yat derse yatarım inşAllah sıkıntı olmazdaKeske yatsaydın canım ya ben doktoruma yatmasam ne olur demiştim tehlıkelı mı dedım düşük yapabılırsın demişti bende kormumdan kaldım yanı.eger kalman için baska bı problemınız yoksa bence kalın derım
Yat canım benim yat.inşallah gecer bu gunler sen üzülme karnındakı bebişi düşünİki gün sonra gidecem inşAllah daha teşkilatlı bir hastaneye sıkıntı olmazsa orda yat derse yatarım inşAllah sıkıntı olmazda
inşAllah moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum yine de elimde değil ilk bebeğimYat canım benim yat.inşallah gecer bu gunler sen üzülme karnındakı bebişi düşün
Kahverengi kanamam varda öyle çok kalmadı Allah a şükür acilde ultrasonda Yok bugün dinleneyim gündüz geçmezse eşim izin alır hemen gideriz olmadıDoktorum kendini kontrol et icin rahat deilse gel kanama kirmizj olursa mutlaka ara hastaneyi saat kac olursa olsun gel kahverengi leke coksa ara vs derdi
Uyu bari simdi uykusuz kalma dinlen guzelceKahverengi kanamam varda öyle çok kalmadı Allah a şükür acilde ultrasonda Yok bugün dinleneyim gündüz geçmezse eşim izin alır hemen gideriz olmadı
Tamam şimdi uyumaya çalışayım biraz teşekkür ederimUyu bari simdi uykusuz kalma dinlen guzelce