Hayır sigara kullanmıyorum tam aksi hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri kahve bile içmiyorumBende sanci yoktu ayni ayda hamile kalmisiz senle üsutmemeye calistim kendimide bogmadim ama beslenme onemli sigara vs kullaniomusun
Doktoruna sancin oldunu soylenismiydin pekiHayır sigara kullanmıyorum tam aksi hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri kahve bile içmiyorum
Evet söyledim kanama alanı var düşük tehlikesi var dediDoktoruna sancin oldunu soylenismiydin peki
Devletemi gidion özelemi bide doktoruna guveniomusun ilgilimi pratikmi ne bilim ya baska bi doktora daha gorunsen iyi bildiginEvet söyledim kanama alanı var düşük tehlikesi var dedi
Önce özele gittim doktorumdan memnun kalmadım tekrar devlete gittim onda pek ilgili degil açıkçası burda başka da doktor yokDevletemi gidion özelemi bide doktoruna guveniomusun ilgilimi pratikmi ne bilim ya baska bi doktora daha gorunsen iyi bildigin
Bugün döndüm hastaneden şimdi Urfa'nın bir ilçesindeyiz bir iki gün bekleyim merkeze gidecez orda iyi bir doktor buluruz inşAllahBugun gittinmi mesela doktora bide doktorunun numarasinu al derim ben acil durumda ararsin
Ben 4 ay kanama oldum ilk hamıleliğimde.progestan kullandım ama zoraki içemiyordum onu içince de uyku basıyor ınsana. Her wc ye gıttıgımde o kanı görmek yureğimi acıtıyordu ama şükür ki bişey olmadı suan 3.5 yasında kızım.inşallah senınkı de sapasağlam dogar kucagına almayı nasıp eder AllahımMerhaba arkadaşlar.6 hafta 3 günlük hamileyim dün kanamam oldu bütün. Gece hastanede kaldım Protestan yazdı doktorum kullanıyorum şimdi kanamam azaldı ama lekelenme şeklinde oluyor hala korkuyorum bebeğimin düşmesini istemiyorum bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz
Öyle mi diyorsunuz eşimle konuşayım o zaman araştıralım hemen inşAllah bir sıkıntı olmazOncelikle gecikmeden hemn iyi bi doktor bul acil bence
İnşAllah öyle olur kanamanız nasıldı sizinBen 4 ay kanama oldum ilk hamıleliğimde.progestan kullandım ama zoraki içemiyordum onu içince de uyku basıyor ınsana. Her wc ye gıttıgımde o kanı görmek yureğimi acıtıyordu ama şükür ki bişey olmadı suan 3.5 yasında kızım.inşallah senınkı de sapasağlam dogar kucagına almayı nasıp eder Allahım
Benim de dün çok kanamam vardı bugün sabah lekelenme şeklinde oldu şimdi kahverengi leke oluyor bende de aynı birde kalkınca sancım oluyor ve kaşıklarımda iğne batıyor gibi his varKahverengi lekelenme.silddiğimde gelirdi camasırıma vururdu.sonra ilişki yasadık o sabahı kalktım kan gövdeyı gotürüyor kıpkırmızı.doğru doktora öyle hastanede yattım falan progestanın ıgnesını vurmuatu bana hemen kesti ama kahverengı olan 4 ay surdu
Canim tedbiri elden birakmicaksin o yuzden diyorum bekleme bencr elinin altinda iyi bir doktor olsun ihmal etme su 3 ayi bi atlat zaten dusuk riskin kalmaz artik rahat edersin ama benm doktorum.ne bileyim cok ustunde dururdu hatta watsaptan flan yazisirdik acil bisey olursaÖyle mi diyorsunuz eşimle konuşayım o zaman araştıralım hemen inşAllah bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?