• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük tehlikesi

btlsmd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
16
3
1
28
Merhaba arkadaşlar.6 hafta 3 günlük hamileyim dün kanamam oldu bütün. Gece hastanede kaldım Protestan yazdı doktorum kullanıyorum şimdi kanamam azaldı ama lekelenme şeklinde oluyor hala korkuyorum bebeğimin düşmesini istemiyorum bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz

Ben yasamistim benfe progestan kullandim 2yse dozunu muayneden sonra arttrdi bide bi ignesi var o etkili kanamayi durduyo ismini unuttum haftada 1 kez vuruluo duruna gore. 3 ayi atlatana kadar imanim gevredi bu dusuk tehlikesinden 3 ay kritik hemn hemn her hamilelikte kasma kendinj rahatlat bide klasik hamilelikte agir kaldrmama uzanmama vs dikkat et bunlara guzel beslenki vucudun guclensin bebeginde guc toplasin

Şimdi sadece Protestan kullanıyorum yataktan kalkmıyorum ayakta biraz bekleyince sancım oluyor hemen

Bide ben hergun muayneye gitmistim ihmal etme doktorun seni takip etsin gerekirse bi kacgun yat hastanede bana doktorum istersen yatryim dedi ben biraz takintiliyim calisiyodum bide kafaya takarum die yatmadim hastanede hemn calistigim yerin yanindaydi suphelendikce gunde 2 3 kere gitmisligim var

Bende sanci yoktu ayni ayda hamile kalmisiz senle üsutmemeye calistim kendimide bogmadim ama beslenme onemli sigara vs kullaniomusun

Bende sanci yoktu ayni ayda hamile kalmisiz senle üsutmemeye calistim kendimide bogmadim ama beslenme onemli sigara vs kullaniomusun
Hayır sigara kullanmıyorum tam aksi hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri kahve bile içmiyorum

Devletemi gidion özelemi bide doktoruna guveniomusun ilgilimi pratikmi ne bilim ya baska bi doktora daha gorunsen iyi bildigin
Önce özele gittim doktorumdan memnun kalmadım tekrar devlete gittim onda pek ilgili degil açıkçası burda başka da doktor yok

Merhaba arkadaşlar.6 hafta 3 günlük hamileyim dün kanamam oldu bütün. Gece hastanede kaldım Protestan yazdı doktorum kullanıyorum şimdi kanamam azaldı ama lekelenme şeklinde oluyor hala korkuyorum bebeğimin düşmesini istemiyorum bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olur musunuz
Ben 4 ay kanama oldum ilk hamıleliğimde.progestan kullandım ama zoraki içemiyordum onu içince de uyku basıyor ınsana. Her wc ye gıttıgımde o kanı görmek yureğimi acıtıyordu ama şükür ki bişey olmadı suan 3.5 yasında kızım.inşallah senınkı de sapasağlam dogar kucagına almayı nasıp eder Allahım

Ben 4 ay kanama oldum ilk hamıleliğimde.progestan kullandım ama zoraki içemiyordum onu içince de uyku basıyor ınsana. Her wc ye gıttıgımde o kanı görmek yureğimi acıtıyordu ama şükür ki bişey olmadı suan 3.5 yasında kızım.inşallah senınkı de sapasağlam dogar kucagına almayı nasıp eder Allahım
İnşAllah öyle olur kanamanız nasıldı sizin

Kahverengi lekelenme.silddiğimde gelirdi camasırıma vururdu.sonra ilişki yasadık o sabahı kalktım kan gövdeyı gotürüyor kıpkırmızı.doğru doktora öyle hastanede yattım falan progestanın ıgnesını vurmuatu bana hemen kesti ama kahverengı olan 4 ay surdu

Kahverengi lekelenme.silddiğimde gelirdi camasırıma vururdu.sonra ilişki yasadık o sabahı kalktım kan gövdeyı gotürüyor kıpkırmızı.doğru doktora öyle hastanede yattım falan progestanın ıgnesını vurmuatu bana hemen kesti ama kahverengı olan 4 ay surdu
Benim de dün çok kanamam vardı bugün sabah lekelenme şeklinde oldu şimdi kahverengi leke oluyor bende de aynı birde kalkınca sancım oluyor ve kaşıklarımda iğne batıyor gibi his var

Öyle mi diyorsunuz eşimle konuşayım o zaman araştıralım hemen inşAllah bir sıkıntı olmaz
Canim tedbiri elden birakmicaksin o yuzden diyorum bekleme bencr elinin altinda iyi bir doktor olsun ihmal etme su 3 ayi bi atlat zaten dusuk riskin kalmaz artik rahat edersin ama benm doktorum.ne bileyim cok ustunde dururdu hatta watsaptan flan yazisirdik acil bisey olursa

Back