- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
Kızlar merhaba. Son adet tarihime göre 7 hafta 3 günlük gebe olmam gerekiyor ama 6 hafta 3 günlük gebeyim. Doktor geç döllenme demişti, 1 hafta önce gittim 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi ve kesem gözükmüştü. Hastaneden geldikten sonra yani 1 haftadır kahverengi lekelenmem oluyordu iç çamaşıra damla gibi. 1 hafta sürünce ve benim 8 ay önce 5 haftalıkken bir düşüğüm olduğu için korktum acile gittim. Herkes hamileliğin ilk haftalığında olur bendede oldu filan dedi ama içim rahat etmez diye gece kalkıp acile gittik eşimle. Ultrasonla baktı 6 haftalık dedi kalp atışı var dedi duymamıştım hiç ondan kalp atışını duyabilirimiyim dedim vajinal ultrasonla duyabilirsin dedi ama düşük riskin var dedi. 1 hafta kadar ayaklarını dik yat kalkma cinsel ilişki yasak dedi kalçama iğne vurdu ve progestan verdi 100 mg sabah öğle akşam tok karınla içiyorum yeni başladım 2 gündür. Yatıyorum hiç kalkmıyorum folik asidimi progestan ilacımı da içiyorum. Arada kasık ağırım oluyor çok korkuyorum lavaboya gidip sürekli bakıyorum kanamam varmı diye, aşırı korkuyorum. Bu durumda olan birileri varmı ??