Düşük tehlikesi bebegin saglıgını etkiler mi

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
3
28
Selam herkese 1 aylk hamileyim ve kahverengi lekemem ve sancm var progestan kullaniyorum
Netten arastrdgmda dusuk neden olur diye kromozom eksikligimden diyor yani bebek tutunsa bile saglıkli olmayacagi yaziyor cok korkuyorum lutfen dusuk tehlikesi olup bebegi saglkli olanlar cevaplayablr mi morale ihticam var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hic korkma canim ve nete asla bakma aklina takilan bisey oldugunda gercek bi uzmanla konus netten akip soyle olur boyle olur die kendi kendini yiyip bitrme orda okadar kotu seyler yaziyorki insanin pskljisi bozulur benm hamileligimde kanamlar ve leklerle gecti 9 ay iki gunebi hastaneye kostum prgstan kullandm bende gunlk 2 kere hap alyrdum iki gune birde ignesini kullandim cok sukur gayet saglikli tombis cennet hurmam saglikla kavus yavruna bu arada 1 aylik gebelkde henuz lekelenme ve sancilar gayet normal korkma bebek rahme yerlescek ttncak 3 aya kadar da sureblr sancilarin stres yapma

Cok tesekkur ederim icimi rahatlattn :)

Düşük tehlikesinin nedeni önemlidir .her düşük riski sağlıksız bebek demek değildir. Ancak ilk haftalardaki düşüklerin büyük bir kısmı tamamı değil büyük bir kısmı sağlıksız bebeklerden kaynaklanır. Yumurta sağlıklı değildir, sperm sağlıklı değildir, döllenme aşaması sorunlu olmuştur sağlıklı bolunememistir vs vs ancak düşüğe neden olan çok fazla sebep var bebek döllenme sağlıklı olsa bile bazı vücutlar spermi döllenmiş yumurtayı tıpkı bir virüs gibi görür ve savaşır bu da bebek kaybıyla sonuçlanır bu sadece seçeneklerden biri farklı binlerce neden var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…