düşük tehdidi!!!!!

melike gxuxven

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
296
Yer
Kırşehir
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ancak kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar oluyordu, doktor tahlil yaptırdı ve bir takım hormonların değerlerine bakarak düşük tehdidi olduğunu söyledi. sanırım progesteron hormonu düşük çıkmış, bir jel verdi. sebebi hakkında hiçbirşey söylemedi. aranızda benim durumumda olan var mı, neler yapabilirim ?

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ancak kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar oluyordu, doktor tahlil yaptırdı ve bir takım hormonların değerlerine bakarak düşük tehdidi olduğunu söyledi. sanırım progesteron hormonu düşük çıkmış, bir jel verdi. sebebi hakkında hiçbirşey söylemedi. aranızda benim durumumda olan var mı, neler yapabilirim ?

canım jelin adı ney söylersen sana bilgi verebilirim :16::16: bende jel kullandım adınıunuttum ama şimdi progestoron hormanı yüksettigi için rahimden sıkıyosun düşügü engelliyo işşallahta düşük yapmazsın yat dinlen işşallah geçer rabbim bebegini bagışlasın sana işşallah

canım jelin adı ney söylersen sana bilgi verebilirim :16::16: bende jel kullandım adınıunuttum ama şimdi progestoron hormanı yüksettigi için rahimden sıkıyosun düşügü engelliyo işşallahta düşük yapmazsın yat dinlen işşallah geçer rabbim bebegini bagışlasın sana işşallah

canım sanırım jel senin kullandığı jelle aynı, jelin adı c ile başlıyor ama tam hatırlamıyorum. çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.jeli henüz kullanmaya başlamadım, eczane getirtiyor yarın alıp kullanmaya başlayacağım. :46: :49:

canım sanırım jel senin kullandığı jelle aynı, jelin adı c ile başlıyor ama tam hatırlamıyorum. çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için.jeli henüz kullanmaya başlamadım, eczane getirtiyor yarın alıp kullanmaya başlayacağım. :46: :49:

evet canım clinon gibi bişeydi bebem korkma şimdi diyim tepeşir gibi afedersin sıkınca geliyo kahverengi geldigide oluyo ilaçtan aklında bulunsun gece yatarken kullan çünkü wc gidince dışarı çıkıyo rahim agzının yumusamaması için kullanıyousn ben rahmetli oglumda kullanmıştım:14::14::14:çok faydalı bir ilaç uzuk bişey zaten şırınga gibi işşallah iyi gelir progestanda vardimi doktor:44::44:

evet canım clinon gibi bişeydi bebem korkma şimdi diyim tepeşir gibi afedersin sıkınca geliyo kahverengi geldigide oluyo ilaçtan aklında bulunsun gece yatarken kullan çünkü wc gidince dışarı çıkıyo rahim agzının yumusamaması için kullanıyousn ben rahmetli oglumda kullanmıştım:14::14::14:çok faydalı bir ilaç uzuk bişey zaten şırınga gibi işşallah iyi gelir progestanda vardimi doktor:44::44:

aynen dediğin gibi şırıngaya benzeyen bir tüpü var, ama uygulaması zor gibi görünüyordu bugün başka bir doktora daha gittim progestan verdi, jeli kullanamayabilirim diyince progestan yazdı. şimdi günde üç kez onu alıcam bir de magnezyum verdi. bu arada rahmetli oğlum demişsin, canım çok üzüldüm. seni üzecekse anlatmayabilirsin ama ne oldu, bebişin neden öldü?

aynen dediğin gibi şırıngaya benzeyen bir tüpü var, ama uygulaması zor gibi görünüyordu bugün başka bir doktora daha gittim progestan verdi, jeli kullanamayabilirim diyince progestan yazdı. şimdi günde üç kez onu alıcam bir de magnezyum verdi. bu arada rahmetli oğlum demişsin, canım çok üzüldüm. seni üzecekse anlatmayabilirsin ama ne oldu, bebişin neden öldü?

canım ben 3 kayıp yaşadım hep 5 aylıkken erken dogumdan gittiler rahim agzı açıklıgı var :14::14:dikişe ragmen durmadı testlerimide yaptırdım bişey çıkmadı malesef :43::43::43:anlıcagın beklemedeyim o jeli kullan canım inan rahim için gerekli sakın kullanmamazlık etme beni çok merak ediyosan meajlarıma gir oku:14::14:allahım işşallah sana saglıklısından nasip eder :48::48::48::48:

Kızlar merhaba bende 8 haftalık hamileyim bende çift rahim var
ve doktor kalp atışlarını duyduktan sonra progestan verdi günde 2 kere

çift rahimlilerde düşük tehlikesi daha fazla oluyormuş
çalışıyorumda inş.bişey olmaz bebeğime

canım ben 3 kayıp yaşadım hep 5 aylıkken erken dogumdan gittiler rahim agzı açıklıgı var :14::14:dikişe ragmen durmadı testlerimide yaptırdım bişey çıkmadı malesef :43::43::43:anlıcagın beklemedeyim o jeli kullan canım inan rahim için gerekli sakın kullanmamazlık etme beni çok merak ediyosan meajlarıma gir oku:14::14:allahım işşallah sana saglıklısından nasip eder :48::48::48::48:

canım progestanı ağızdan alıyorum ama acaba jeli de ekstra kullansam mı? bu arada senin için de dua edicem.

çift rahim olunca nasıl oluyor bilmiyorum ama progestan kullan inşallah birşey olmaz bebişine

canım hitereskop yaptırmadınmı sen ondan yapıyolar çift rahimli olanlara benim arkadaşımda senin gibi bu perşembe dogurucak işşallah rabbim hayırlısını veriri senin için :16::16:
canım progestanı ağızdan alıyorum ama acaba jeli de ekstra kullansam mı? bu arada senin için de dua edicem.

canım allah razı olsun sagolasın senin yerinde olsam kullanırım doktorda vermese bile ben alıp kullanıcam hem alttan hem üsten destrekelersin daha iyi olur:52::52:genede sen bilirsin istersen doktora söyle o jel rahimin açılmasını engelliyo çogunlukla biizm gibi rahim agzı açık kişilere veriyolar sen gitmişkende rahim boyuna baktır sorun varmı diye yardın edebildiysem ne mutlu bana:17::17:bol su iç günde 3 litre kadar ananas kivı ye bebek için faydalı kabız olmamaya çalıiş mümkünse yat yatakta belinin altına yastık koy 3 ayı geçince teylike 100.de 50 geçiyo rabbim ömür versinki karnındakine benim gibi üzülmeyesin kardeşim inan evlat acısı çok zor ben onu derim onu söylerim herşeyini hazırlamıştım bebek takımını beyendim ellerimle mendiller patikler yelekler herşey aklına ne geldiyse yaptım ama takdiri ilahi gene durmadı gitti:43::43:rabbim beni sınıyo bakalım nereye kadar gidicek bu rabbim beterinden krousun işşallah :16::16:benimde kaderim buymuş dicem artık inan bu ay korunmayı bırakıcam ama korkumdan bırakamıyourm ya gene durmazsa giderse diye çünkü 20 haftasına kadar taşıyorum tekmeleri duyuyorum hayaller kuruyorum bir dogum sancısı hastaneye gidiyosun canının canını senden alıyolar karnın boşalıyo o kahrolası hastaneden bebeginle giriyosun ve çıkışta aglayaraktan tek çıkıyosun gene yaptın yapacagını ey koca hastane diyodun aglıyosun sütlerin boşa gidiyo emeklerin eziyetlerinde cabası sözün inan bittigi yerdeyim :43::43::43:milletin çocukları oluyo yaramaz oluyolar dövüyolar laf ediyolar benim gibi olsunlar bakalım yapıyolarmı :43::43::43:inan 11 senedir dört duvar arasında sıkıldım tek kalmaktan hep aynı şeyleri yapmaktan derlerya malım mülküm var herşeyi alıcak kudretim var bir bebegi satın alamıyorum benimkide o hesap :43::43::43:inan sözlerin dügümlendigi yerdeyim ne yapayım nerelere gidiyim bilemiyorum hamilelere çok imreniyorum onlar rahat gebe kalıyolar geziyolar iş yapıyolar ben gebe kalıncada pilim bitiyo 9 ay bebek nasıl yatıyo bende öle yatıyorum önüme bir tas çorba getiren olursa yiyorum getirmeyen olursada aç kalıyorum rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin benim gibi işşallah inan birine yük olmak insanın çok agırına gidiyo kendimden biliyorum ben:43::43::43:

Canım, benim de reglim gecikti. çok yormuştum kendimi ona yordum. dikkat de etmedik ilişki de yaşadık. minik minik kanamam oldu karnımda sancı... doktora gittim. meğer hamileymişim. şu an 7hafta 2 günlük hamileyim. öğrendiğimde 6hafta 4 günlüktü...

doktor istirahat verdi. ilişki yasak. progestan kullanıyorum sabah akşam 1er tane ağızdan. kanamam durdu şükür. ama kasık ağrılarım feci. zaten bu kasık ağrımdan ben adet oluyorum zannettim ya. normalde de adetten 1 hafta önce başlar benim kasık ağrılarım... ben gene adet sancım sanmışım. geçen ay da regl gördüm...

sıkma canını.... hamile olduğumu öğrendiğim gün, düşük yapıyor olabilirsin dendi bana... o psikoloji çok kötü anlıyorum seni. kayınvalidem falan "durmaz o bebek" dediler.... ilaçlarımı alıyorum, fazla ağır iş yapmıyorum... 10gün sonra gene muayeneye gideceğim.

sen de doktorunu dinle. böyle bizim gibi riski olup da sağlıkla bebeklerine kavuşan nice anneler var.
Sen de bebeğin de Allah'a emanet olun canım....

çok üzüldüm yaşamayan bilemez ama herşeyde vardır bi hayır diyelim Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu doyasıya yaşatsın çok zor bi durum ne desem boş....:(

merhaba sizinle aynı durumdayım 3 kayıp ve beş aylık şu an 8 haftalık gebeyim fakat yine aynı şikayetler başladı iki gündür kahverengi akıntı var sonrasıysa mağlum ama inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam bi jelden bahsetmişsiniz o nedir nasıl kullanılır ismini öğrenebilirmiyim

kızlar genelde bir çok hamilelikte ilk aylarda düşük tehdidne karşılık bu hormonlardan veriyorlar kimisi ağızdan kimi jel yada iğne olarak yapııyor.ben ilk hamileliğimde ,şu an ikiniciye gebeyim ondada ilk 3 ay kullandım korkulacak bir şey yok.yalnız bunları kullanırken dikkat etmniz gereken şey dinlenmek ağır kaldırmamak,uzanmamak.allah hepimize bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

merhaba sizinle aynı durumdayım 3 kayıp ve beş aylık şu an 8 haftalık gebeyim fakat yine aynı şikayetler başladı iki gündür kahverengi akıntı var sonrasıysa mağlum ama inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam bi jelden bahsetmişsiniz o nedir nasıl kullanılır ismini öğrenebilirmiyim

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/180826-crinone-jel-kullananlar.html kullansddım burdan bakabilirsin rahim agzını açılmasını engelliyo sen rahim agzı açıklıgına baktırdınmı sanki seni hatırlıyourm rahim agzı açıklıgından:26::26:yardım edebildiysem ne mutlu bana benim yazdıklarıma gir rahim agzı açıklıgı topigini baştan sona kadar okumanı tavsiye ederim ben bilmek istedigin bişey varsa beni bul seve seve ben sev sev yardım ederim :48::48::48:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/180826-crinone-jel-kullananlar.html kullansddım burdan bakabilirsin rahim agzını açılmasını engelliyo sen rahim agzı açıklıgına baktırdınmı sanki seni hatırlıyourm rahim agzı açıklıgından:26::26:yardım edebildiysem ne mutlu bana benim yazdıklarıma gir rahim agzı açıklıgı topigini baştan sona kadar okumanı tavsiye ederim ben bilmek istedigin bişey varsa beni bul seve seve ben sev sev yardım ederim :48::48::48:

baktırdım başta olmuyor doğuma yakın oluyor inceliyor sonrada açılyor yani bu bir iki hafta içinde oluyor ben daha yeniyim burda yani mesaj yazma konusunda bugün doktora gideceğim sorucam bu jeli benimde kullanmam iyi olmaz mı diye ismini öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim biraz bakmıştım mesajlarınızada iyice incelerim o konuyu.benim gibi hiç yok sanıyordum yani böyle geç düşükler insan araştırdıkça öğreniyor ALLAH CC hepimizin yardımcısı olsun bu arada herkese HAYIRLI KANDİLLER

baktırdım başta olmuyor doğuma yakın oluyor inceliyor sonrada açılyor yani bu bir iki hafta içinde oluyor ben daha yeniyim burda yani mesaj yazma konusunda bugün doktora gideceğim sorucam bu jeli benimde kullanmam iyi olmaz mı diye ismini öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim biraz bakmıştım mesajlarınızada iyice incelerim o konuyu.benim gibi hiç yok sanıyordum yani böyle geç düşükler insan araştırdıkça öğreniyor ALLAH CC hepimizin yardımcısı olsun bu arada herkese HAYIRLI KANDİLLER

canım benim işşallah muradına erersin ama riskli gebelik uzmanına git derim ben serklaj yaptır ne olur ne olmaz en azından için rahat etsin canım sen o gruba girmemezlik yapma canım inan terapi gibi oluyo :43::43:40 hafta görmen dilegiyle:54:

canım benim işşallah muradına erersin ama riskli gebelik uzmanına git derim ben serklaj yaptır ne olur ne olmaz en azından için rahat etsin canım sen o gruba girmemezlik yapma canım inan terapi gibi oluyo :43::43:40 hafta görmen dilegiyle:54:

inşallah canım hepimizde ereriz muradımıza şuan doktorum var prof çok iyi biri ben ankaradayım siz istanbuldasınız galiba.üçüncüde serklaj yapıldı ama olmadı bundada bilmiyorum doktor ne diyecek ama ben isterim yapılmasını 40 hafta ne güzel dilek inşallah inşallah

inşallah canım hepimizde ereriz muradımıza şuan doktorum var prof çok iyi biri ben ankaradayım siz istanbuldasınız galiba.üçüncüde serklaj yapıldı ama olmadı bundada bilmiyorum doktor ne diyecek ama ben isterim yapılmasını 40 hafta ne güzel dilek inşallah inşallah

canım seninmi 3 dikişin durmadı :26::26:allah yardımcın olsun banada dediysen benim 3 bebegimde dikiş uygulandı canım ama araştırılıyorum birşey şimdilik çıkmadı nasip bundan sonrasını allah göstericek :16::16:

Back